Şimdi Ara

COROLLA MI,GOLF MÜ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu forma yeni üye oldum.
    20-25000 ytl arası 2.el c segmenti araç almak istiyorum.iki tane favorim var.biri golf,diğeri corolla.hb olsun istiyorum.
    araçlar hakkında cok bilgi sahibi değilim.
    öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• 2. elde en önemli nokta aracın geçmişi, yoksa 2 araç da sizi üzmez.
  • Corolla topiginde bu sorunun cevabı başka, W W topiginde başka olacaktır. Ata sözümüz var...HER YİGİT BİNDİGİ ATI ÖVER.....Buradakiler ben dahil TOYOTA kullanıyoruz...Kısaca yazayorum. Yeni teknoloji motorlu, tasarruflu, verimi yüksek motor...VVTİ olan ..Problemsiz , eziyetsiz araba kullanmak istersen TOYOTA. Kaliteli servis hizmeti beklerkersen TOYOTA.. Saglam kasa istersen GOLF... Sadece saglam kasa dedim....Benzin tüketimi fazla....Devamını ww topigine sor... Saygılarımla...
  • corolla
  • ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.
    BİLMEDİĞİM BİŞEY DAHA VAR.BEN MOTORDANDA PEK ANLAMIYORUM.VVTİ MOTORUN NE GİBİ ÖZELLİĞİ VARDA O TERCİH SEBEBİNİZ? O 1.4 MÜ OLUYOR?
  • 1-DAHA AZ YAKMASI
    2-DAHA SERİ-ATAK OLMASI
    3-GOLF GİBİ 8V GİBİ İLKEL BİR MOTOR OLMAMASI
    4-İKİNCİ ELİ DEĞER YİTİRMEYİŞİ
    5-TOYOTANIN SORUNSUZLUĞU
    AYRICA İDDA EDERİM Kİ TOYOTANIN 1,4 MOTORLUSU GOLFÜN 1,6 MOTORLUSUNU
    GEÇER Mİ GEÇMEZ Mİ BİLMEMEM AMA KAFA KAFAYA GİDECEĞİ KESİN
    GOLF ÇOK AĞIR VE HANTAL BİR ARABADIR

quote:

Orjinalden alıntı: sürreal

ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.
    BİLMEDİĞİM BİŞEY DAHA VAR.BEN MOTORDANDA PEK ANLAMIYORUM.VVTİ MOTORUN NE GİBİ ÖZELLİĞİ VARDA O TERCİH SEBEBİNİZ? O 1.4 MÜ OLUYOR?
  • HIMM.YANİ ANLADIĞIM KADARIYLA VVTİ 1.4 MOTOR OLUYOR.YANILMADIM DEĞİLMİ?
    NETTEN BAYA Bİ COROLLA ARAŞTIRDIM.AMA İSTEDİĞİM MODELLERDE 1.4 MOTORLU SAYISINA COK AZ RASTLAMIŞIMDIR.PİYASADA FAZLA YOK GALİBA.İYİ BİR MOTOR SEÇENEĞİYSE NEDEN COK AZ ÜRETİLMİŞ.YA DA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM.
    BİRDE BİŞEY DAHA MERAK EDİYORUM.COROLLA SOL MODELLERİ DAHA İYİ DİYORLAR.DONANIM OLARAK.
    VE SOL MODELİNİN 1.4 Ü VAR MI?
    TERRA VE SOL MODELİNİN BARİZ FARKLARI VAR MI?
    SANIRIM ARALARINDA 2. ELDE 1-2 BİN FARK OLUYOR.SOL MODELİ BU FARKA DEĞERMİ SİZCE?
    TEŞEKKÜR EDERİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Passat mı ? Corolla mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alacaksan 1.6 toyota al. 1.4 te işini görür ama 1.6'nın tadı başkadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sürreal

HIMM.YANİ ANLADIĞIM KADARIYLA VVTİ 1.4 MOTOR OLUYOR.YANILMADIM DEĞİLMİ?
    NETTEN BAYA Bİ COROLLA ARAŞTIRDIM.AMA İSTEDİĞİM MODELLERDE 1.4 MOTORLU SAYISINA COK AZ RASTLAMIŞIMDIR.PİYASADA FAZLA YOK GALİBA.İYİ BİR MOTOR SEÇENEĞİYSE NEDEN COK AZ ÜRETİLMİŞ.YA DA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM.
    BİRDE BİŞEY DAHA MERAK EDİYORUM.COROLLA SOL MODELLERİ DAHA İYİ DİYORLAR.DONANIM OLARAK.
    VE SOL MODELİNİN 1.4 Ü VAR MI?
    TERRA VE SOL MODELİNİN BARİZ FARKLARI VAR MI?
    SANIRIM ARALARINDA 2. ELDE 1-2 BİN FARK OLUYOR.SOL MODELİ BU FARKA DEĞERMİ SİZCE?
    TEŞEKKÜR EDERİM.

vvt-i demek 1.4 demek değildir.VVT-I motor toyotanın deyimiyle bir tür uyuyan motor anlamınada geliyor(diğer farklılıkların dışında)

*motor gücünde fazla bir farklılık yok.(var ama 1.3-1.6 gibi değil)-alırsan 1.6 al derim
    *Vergileri dersen arasında fark yok yaşları aynı oldukları sürece 1301-1600 arası aynı verigileri ödüyor.
    *sol ile terra arasında bayağı fark var donanım güvenlik vs.-bulabilirsen sol al derim
    *piyasada satılık corolla da zaten fazla yok

• bilen birilerinden bilgi almak güzel.
    teşekkürler arkadaşlar.
  • Bak palavra atıyorum sanma. Gerçek yazıyorum. Piyasada macerası olmayan Corolla çok çok az satılır. Alan senelerce kullanır. Model yükseltmek için yada acil para ihtiyacını gidermek için satanlar olabiliyor. Temiz Toyota çok çok az satılıyor ve genelde eşe dosta, arkadaşlara satılıyor...Bir yanlış anlamanı düzelt. VVTİ motor 1,4 Lt demek degil....Bu motorun 1,4 ve 1,6 olarak iki versiyonu Corollada kullanılıyor...Saygılarımla.
  • PEKİ TAŞKAFA KARDEŞ.:)
    BEN 2.EL COROLLA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA NETTEN VEYA GALERİDEN ALAMICAK MIYIM?VEYA PAZARDAN.
    YA HERHANGİ BİYERDEN ALDIM DİYELİM ONU Bİ SERVİSE GÖTÜRDÜKTEN SONRA ANLAŞILMAZMI VUKUATI OLUP OLMADIĞI,YADA SORUNLU BİR ARAÇ OLUP OLMADIĞI? BİRAZ ŞANS MESELESİ HERALDE.
    SENİN VARSA COROLLASINI SATAN TANIDIĞIN BANA PASLA O ZAMAN:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Bak palavra atıyorum sanma. Gerçek yazıyorum. Piyasada macerası olmayan Corolla çok çok az satılır. Alan senelerce kullanır. Model yükseltmek için yada acil para ihtiyacını gidermek için satanlar olabiliyor. Temiz Toyota çok çok az satılıyor ve genelde eşe dosta, arkadaşlara satılıyor...Bir yanlış anlamanı düzelt. VVTİ motor 1,4 Lt demek degil....Bu motorun 1,4 ve 1,6 olarak iki versiyonu Corollada kullanılıyor...Saygılarımla.

taşkafa VVT-i ların 1.8 T-sport u olan hayalimdeki aracı atlamışsın olmadı şimdi

• serviste mutlak anlasılır lakin kayıt altındaysa adam kaza yapıyo. Dısarıda ucuz diye götürüp bir ustaya yaptırıyo(isini iyi yapan ustalar sözüm dısı) gelde sen bu adamın sattığı arabayı iyi diye al. Alan varda.
    En doğrusu aldğınız kmye kadar serviste kaydı tutulmus evrakları tam gittiği serviste aracın tanındığını bilmek insana güven verir. Mesela benim arabamın sağ arka çamurluğu değismis ama neden nasıl niçin sorusuna ben serviste cevap bulabildiğim için aldım + km bakımı yapılmıssa o aracın alınma yüzdesi artar. Bilmece gibi konusmusum ya!
  • evet.biraz kafam karışmadı değil:)
    ya birazda şans işi.dediğiniz gibi dışarda iyi çalışmış bi ustayla anlasılamayabilinir.
    her durumda araç servisinde detaylı araştırılmalı.herşey ok. görünüyorsa gerisi şans sanırım.
    e buda 2.el in dezavantajı.
  • Unlloved hayalindeki araba hepimizin hayali ama ben ancak rüyalarımda sahip olabilirim...Keşkem 16.000 dolara satılsaydı alsaydık....Yada 21.000 dolara....Bizdee o şans yok . Amerika da 16.000 dolar bizde 26.000 dolar.. Vergi vergi vergi her arabada bu fark mevcut. Fiyatlar arasında uçurum.....Kader utansın.... Sürreal karamsar olma istedigin arabayı seç begen almadan önce servise çekip muayene ettir.. Geçmişte macerası varmı ? Hoplayıp zıplamışmı ? Bildirbin, uzun eşek, dörtlü takla oynamışmı ? Gizli yerlerine usta eli degmişmi ? ...Plakayı girince şak diye geçmişini döküyorlar...Yetkili TOYOTA servislerinden bahsediyorum...Özel servislerden arabanın geçmişini göremezsin....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Mayıs 2008; 17:36:50 >

• doğru söylüyorsun taşkafa kardeş.
    acelem yok ama 1 ay içerisinde almak istiyorum.su an arşatırıyorum.uygun fiyata km si 50-60 bin i geçmemiş temiz 2002-2004 corolla bakıyorum halen.mümkünse sol olsun tabi:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: unloved

quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Bak palavra atıyorum sanma. Gerçek yazıyorum. Piyasada macerası olmayan Corolla çok çok az satılır. Alan senelerce kullanır. Model yükseltmek için yada acil para ihtiyacını gidermek için satanlar olabiliyor. Temiz Toyota çok çok az satılıyor ve genelde eşe dosta, arkadaşlara satılıyor...Bir yanlış anlamanı düzelt. VVTİ motor 1,4 Lt demek degil....Bu motorun 1,4 ve 1,6 olarak iki versiyonu Corollada kullanılıyor...Saygılarımla.

taşkafa VVT-i ların 1.8 T-sport u olan hayalimdeki aracı atlamışsın olmadı şimdi

ooo 1.8 T-sport mükemmel bir araç.sadece 4-5 km kullansamda acayip etkiledi beni. 192 hp nede olsa.
    ayrıca dual vvt-i dır.

• herkes type r T-Sport da ndaha iyi güzel gidiyor diyor ama bir detayı atlıyorlar type r 2.0litrelik 201 Hp gücünde bir motora sahip T-Sport ise 1.8 192 Hp gücünde bir motora sahip ve arasındak ifarkdan dolayı type r ın arkasında kalabilir.Kalsa bile fark etmez.Toyota ydı,yine Toyota
  • KESİNLİKLE COROLLA COROLLA COROLLA..................................................

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.