Şimdi Ara

COROLLA MI,GOLF MÜ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • e heralde corolla yeni nesil in karizması efsane kasayı geçecek bakın 2 seneye yollar alabildiğine dolacak,1 senede bukadar sattıysa 2 sene sonra
  • bence de corrolla sorunsuz bir araçamerika da yapılan bir araştırmaya rastlamıştım bir ara wv en çok arıza veren araçlar arasında ilk üçteydi tata,suziki,wv....en sonda ise honda ve toyota vardı.dikkate alın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seydiekici -- 19 Haziran 2008; 0:46:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

e heralde corolla yeni nesil in karizması efsane kasayı geçecek bakın 2 seneye yollar alabildiğine dolacak,1 senede bukadar sattıysa 2 sene sonra

kesinlikle katılıyorum, yeni nesil corollalar yollarda müthiş arttı. Bizim tombul yumurta kasa corollardan bile daha çok görüyorum. ama yinede seviyorum tombul yumurta kasa corollamı.

• Bence GOLF sanırım 5.Vites programındaydı 2007 nin en iyisi seçilmişti.Ayrıca 1.4 litre 170HP TSI motorlu alırsan kimse seni tutamaz.Tabi fiyat olarak birazcık pahalı
  • Lonely Man sence TSİ motor kendini isbatladımı? Yollara çıkalı kaç ay oldu ? Birde şu biraz pahalı dedigin fiyatı bir yazsan tavsiye ettigimiz TOYOTA ile öyle kıyaslasan bence daha dogru olurdu...Sana bir soru 1,4 motorla 170 Hp güç nasıl elde ediliyor ? Bir düşün.....Turbo Şarzla.....Yani aşırı basınçla.....Peki motor ömrü ? Turbonun ömrü ? Ne kadar ? Fiyatları kaç EURO ? Bunları kullananlar zamanla ögrenip bize aktaracaklar...Özet olarak Golf güzel araba....Motoru yeni.....Gelecegi hep birlikte görecegiz...Alanlara hayırlı olsun....Saygılarımla...
  • siz hb mi sedan mı istiyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

siz hb mi sedan mı istiyorsunuz ?

HB istiyorum demiş.
  • GOLF 1.4 TSI 170 hp çift turboludur... 140 ve 122 hp li tek turboludur. motor gövdesi dökme değil dövme teknolojisiyle üretilmiştir... aşırı sıcaklara karşı porshe motorlarında kullanılan soğutma teknolojisi kullanılmıştır(porshe nin sahibi VW dir ve auidininde).... GOLF 1.4 122 hp DSG şanzıman triptonik 7 viteslidir bugün lüks segmentteki arabalarda kullanılan şanzımanla aynıdır... yatık tüketimi düz vitesliye göre 1 litre daha azdır (100km/7lt) sebep 7 vites olduğundandır... GOLF V e VW porshe teknolojisini uygulayarak üretim bandından çıkmaktadır... sadece motor değil... bu yüzden bu segmette üretilen arabalar 60000 parçadan oluşurken GOLF V 90000 bin parçadan üretilir... GOLF 1.4 122hp DSG triptonik 7 vites midline türkiye satış fiyatı 42000 YTL dir...

iyi yayınlar...
  • 7vites napayım ben onu 7 vitese cıkana kadar şanzımanı dağıtırım heralde
    başka yorum yapmıyorum herkesin kendi tercihi meselesi+triptonik değil o tiptronik
  • 8v diyosunuz ama fsi yi atlayosunuz 16v 115 hp 6 ileri 155nm tork direct injection lütfen karalama kampanyası yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemvw -- 2 Temmuz 2008; 17:26:02 >
  • corolla
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemvw

8v diyosunuz ama fsi yi atlayosunuz 16v 115 hp 6 ileri 155nm tork direct injection lütfen karalama kampanyası yapmayın

fsi mı kaldı arkadasım.
  • kalmadıysa benim araba ne ozaman
  • üretilmiyor artık demek istemiştim.anlayacağınızı düşünmüştüm.
  • Arkadaş 20-25bin ytl. demiş haliyle Corolla önerilir.Golf TSİ+DSG'lerin fiyatları uçuk zaten.
  • FSI üretilmiyorsa ki üretiliyor bakın almanya WV sitesine göreceksiniz.... bugün AUDI SEAT vs... vs... markalarda kullanıyor... yok istemem derseniz ondan daha iyisi TSI var..:))
    ve hatta TFSI bilem var...:)))
    tabi TSI modellerin ikinci ele düşmesi için 2-3 yıl daha bekmek gerek...

iyi yayınlar...
  • bugün sıfırı golf+tsi+dgs 42000 civarında 2. el piyasası için 2-3 sene beklemek gerek... ozaman belki uygun fiyata iner... ama corolla sıfırı bilem 40000 civarı...

iyi yayınlar

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Arkadaş 20-25bin ytl. demiş haliyle Corolla önerilir.Golf TSİ+DSG'lerin fiyatları uçuk zaten.
  • corolla
  • Golf derim çünkü 1.6 motor o kasaya hayliyle fazla araba size gercekten performansını gösteriyor. corollaya gelince golf e göre daha hantal
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.