Şimdi Ara

corolla dizel aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2013 corolla d-4d mmt touch aldım. benim adıma başka şehirden alındı ve hsonu teslim alacağım. bu arabayı kullanan arkadaşlardan yorum rica etsem. bu paket active midir. bayi geri görüş kamerası var demiş int sitesi yok diyor. ayrıca jant alaşım değil kapaklıymış. özellikle şanzıman söylendiği kadar berbat mı. artık yapacak şey yok gerçi aldığım için. ama yine de her türlü yoruma acil ihtiyacım var. teşekkürler hepinize.

bu arada 68 bin TL'lik versiyonu arkadaşlar. mmt hakkında her türlü yorumu bekliyorum. daha önce astra easytronic kullandım berbattı. bunun daha da kötü olduğu doğru mu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel Kurtz -- 27 Mart 2014; 0:47:02 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canavar gibi araba, kullaninca ne kadar memnun kaldığınızı yazarsınız, şanzımanla ilgili sorunlar giderildi eskisinden çok daha iyi diye duydum. Geri görüş kamerası mevcut. Jantlar kapak.

Orijinalden alıntı: Colonel Kurtz

çok sağolun. artık katlanacağız astrayı da 3 yıl kullandım. hayırlısı
    68 bin tlye boşline corollo, bizi bu hale getirenler utansın

Hayırlı olsun, ne renk tercih ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarryBlade -- 27 Mart 2014; 1:56:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

inci beyazı diyordu telefonda satış elemanı ama sanırım sedef beyazı doğru adı ama emin değilim. beyaz ama o kesin

Renginden bile emin olamadan araba almak

Hayırlı olsun, kazasız belasız inş.

Orijinalden alıntı: yunus88

Bu nasil bir araba alma sekli ben anlamadim valla

+1 Bu ne la Hayırlı olsun araç.

Aynen bende anlamadim. Arkadaş aldiği arabayi bize soruyor 68 bin verilmiş donanimi bilinmiyor.

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

quote:

Aynen bende anlamadim. Arkadaş aldiği arabayi bize soruyor 68 bin verilmiş donanimi bilinmiyor.

Alıntıları Göster
    Sürprizleri seviyor demek ki

• 2011 yılından bu yana dizel Corolla kullanmaktayim.

Gaza geç tepki veren yetersiz bir motoru var. Tabi yasadigim muhitin de bu kanaatimde ciddi bir etkisi olabilir. Zira yokusu inisi bol olab bir yerde yasiyorum.

Ozellikle yuklu halde yokuslarda durduktan sonta kalkmak vs. sıkıntı oluyor.

Bunun disinda sorunsuz dedikleri araba basimiza bi dunya masraf acti. Devamli olarak yag eksiltiyordu. En sonunda motoru vs islem gordu. 4000 kusir lira kadar masraf acildi. Gerci garanti kapsaminda para talep edilmedi ama sifir alinmis olan aracin 3 sene icinde motorunun islem gormesi kadar mide bulandiran bir sey olabilir mi?

Iyidir hostur belki ama bizim acimizdan pek olumlu olmadi. Sene sonuna dogru bir arac alma niyetim var ve bu arac kesinlikle Toyota olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

renginden emin olmamak diye bir şey yok internetten çekip yolladılar fotoyu. gördüm ama rengin teknik ismini bilmiyorum. bu nasıl araba almak derken ne demek istediniz bilmiyorum ama ailem bizim adımıza aldı. parayı onlar ödedi. biz de gidip arabayı teslim alacağız sadece. bu arada golf vardı asıl kafamda ama babam 82 bin tl o arabaya verilmez diye tepki gösterdi dolayısıyla corolla biraz da onun tercihi oldu. benim bir fikrim yoktu açıkçası. şimdi anladığım kadarıyla bu arabayı kullanan pek kimse yok galiba. oysa çok satan araba imajı vardı gözümde. yanılmış mıyım bu konuda.

renginden emin olmamak diye bir şey yok internetten çekip yolladılar fotoyu. gördüm ama rengin teknik ismini bilmiyorum. bu nasıl araba almak derken ne demek istediniz bilmiyorum ama ailem bizim adımıza aldı. parayı onlar ödedi. biz de gidip arabayı teslim alacağız sadece. bu arada golf vardı asıl kafamda ama babam 82 bin tl o arabaya verilmez diye tepki gösterdi dolayısıyla corolla biraz da onun tercihi oldu. benim bir fikrim yoktu açıkçası. şimdi anladığım kadarıyla bu arabayı kullanan pek kimse yok galiba. oysa çok satan araba imajı vardı gözümde. yanılmış mıyım bu konuda.

Kullanan var da forum pek da yok.

sağol dostum verdiğin bilgiler için. anlamadığım bu kadar demodeyse neden hala tek kavrama şanzıman tercih ediliyor. maliyet mi tek sebep. bu kadar problemli mekaniği olan şanzımanda neden bu kadar ısrar. astrada da benzer durumlar vardı onlar bıraktı yeni kasada. anlamadım toyotayı. bu arada sanırım honda da ishift den vazgeçti değil mi?

bu da 2013 olduğu için. 2014 modeli 8 bin daha pahalı dedi satış elemanı telefonda

Bmw z4 3.0 cabrio 50bin kmde 75bin TL'ye bir arkadaş aldı forumda.
    Böyle araçlar dururken Corolla gibi bir arabaya 68bin tl vermek bana göre akıl karı değil

sağol dostum verdiğin bilgiler için. anlamadığım bu kadar demodeyse neden hala tek kavrama şanzıman tercih ediliyor. maliyet mi tek sebep. bu kadar problemli mekaniği olan şanzımanda neden bu kadar ısrar. astrada da benzer durumlar vardı onlar bıraktı yeni kasada. anlamadım toyotayı. bu arada sanırım honda da ishift den vazgeçti değil mi?

Bu arada bizim araç manuel vites. Yanlış anlaşılma olmasın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.