Bildirim
Corolla 2018 motor yağı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kitapçıkta yazıyor, kontrol edebilirsiniz. (Toyota sitesinden tüm modellerin kitapçıkları mevcut)
1ZR-FAE kodlu motor ise 4.2 lt yağ alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fazla yağ koymuş 0.8 lt kadar. Ayrıca 0w20 konuluyor diye biliyorum. Yani yakıt bir miktar artış gösterebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 Litre o motor için fazla. Max limiti 4.3 - 4.4 litre civarıdır. Yarım litreden fazla yağ var araçta. Aynı asalak ustaya götürüp boşaltmasını isteyin.
-
Usta bişey olmaz dedi ama içim rahat etmedi yarım litre çektim şırıngayla
aynı araç bende var alındığından beri 4lt koyuyorum
İyi yapmışsınız fazla yağ iyi değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sen en güzeli parçaları düzgün şekilde al aracın bakımını tekrar yap.
Bakımı orijinal olduğundan emin olduğunuz parçalarla sıfırdan yaptırın, içinize sinmemiş gibi. Sonra gidip dandik filtreleri o usta bozuntusunun kafasına atıp suratına tükürürsünüz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birşey olmaz diyip geçiyorlar ya sinir bozucu. Nasıl olmaz her şeyin bir ölçüsü var. İyi ki fazla yağı almışsınız.
Yarım litreye kadar fazlalık gözüküyor. Sadece yağı olması gereken yere getirtin filtrelerden zarar gelmez. Filtrelerin değişmiş olması önemlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X