Şimdi Ara

corolla 1.33 alınır mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
315
Cevap
3
Favori
155.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parite_x

Merhaba arkadaşlar adım Bilal yaş 28 aranıza 10 dk önce katıldım.
    Katılmaktaki sebebim alıcağım aracı kullanan kişilerin yorumlarını merak etmiştim bu sitedeki kişilerin yorumları daha gerçekci ve samimi geldi buyüzden foruma üye oldum.

Nasıl başlayacam bilmiyorum kafamda bir çok soru işareti var?

Alacağım araç sıfır ve benzinli olacak bu yüzden 1.6 Comfort extra Yeninlenen toyota corolla mı Honda civic mi karar veremiyorum.İnanın 1 haftadır özelliklerini karşılaştırıyorum.Toyota ağır basıyor ( agır görünüşü,sorunsuz oluşu,2. el piyasası, ve servis olayı) ama Honda daki güvenlik ve donanıma corolla da para verip ekxra alıyorum (çelik jant, Cruise control),xenon far )buda hiç hoşuma gitmiyor.
    Özellikle VSC olayı düz vites te olmaması çok üzücü ve düşündürücü!!!

Toyota olsun diyen arkadaşlar ve alan arkadaşlar nedenlerinide yazarsa sevinirim.
    (biliyorum bu soru çok soruldu hatta forumda da var ikiside kaliteli arabalar)

Neden bu donanımlar honda da varken toyota aldınız?

Şimdiden yardımlarınız için çok tşk ederim

Alıntıları Göster
    parite_x dostum oncelıkle hos geldın ama soruyu 1.33 luk konuya acman hata cunkı burada sana yardımcı olmazlar kendın yenı bır konu ac ve aynısını yazını kopyala en az 30 kısı yorum yapar ...yapmazlarsa ben bır sekılde 30 yorumu tammalarım...)))

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

parite_x dostum oncelıkle hos geldın ama soruyu 1.33 luk konuya acman hata cunkı burada sana yardımcı olmazlar kendın yenı bır konu ac ve aynısını yazını kopyala en az 30 kısı yorum yapar ...yapmazlarsa ben bır sekılde 30 yorumu tammalarım...)))

Alıntıları Göster
    bende dün 2011 model 1.33 corolla aldım. 35.250+park sensörü.
    hayırlısı bakalım...

Orijinalden alıntı: philanthropic

bende dün 2011 model 1.33 corolla aldım. 35.250+park sensörü.
    hayırlısı bakalım...

Alıntıları Göster
    Güle güle kullan hayırlı olsun , 1. vites izlenimlerini yazabilirsen sevinirim.

Orijinalden alıntı: d_r_a_g_o_n

Merhaba,
    kalkış çok yumuşak, sarsıntısız ve sessiz. Yani Birinci vites sorunsuz. Bana ikinci vites biraz hantal gibi geldi. Ama 3 den sonra tekrar rahatlıyor. Yalnız aracın shift moduna uyum sağlamak için seri vites değişimi yapmak lazım.

quote:

Merhaba,
    kalkış çok yumuşak, sarsıntısız ve sessiz. Yani Birinci vites sorunsuz. Bana ikinci vites biraz hantal gibi geldi. Ama 3 den sonra tekrar rahatlıyor. Yalnız aracın shift moduna uyum sağlamak için seri vites değişimi yapmak lazım.

Alıntıları Göster
    En çok merak edilen yakıt tüketim değerleri.

• quote:

1. viteste belirrtiğin duruma bu gün dikkat ettim. camlar kapalı iken arı vızıltısı gibi geliyor. rahatsız edici kesinlikle değil. ama ne sarsıntı nede bir titreme var. Yüksek vites ve hızlarda maalesef lastik sesi var? benim araç 250 km cıvarında, 1000km bakımında neler yapıyorlar. yazarsan sevinirim.

Yakıt tüketimi için yorum yazmam için erken. ilk aldığımda 100tl (3650) benzin aldım. hale devam ediyorum. daha 1 kademe var.

herkese kazasız sürüşler..

quote:

1. viteste belirrtiğin duruma bu gün dikkat ettim. camlar kapalı iken arı vızıltısı gibi geliyor. rahatsız edici kesinlikle değil. ama ne sarsıntı nede bir titreme var. Yüksek vites ve hızlarda maalesef lastik sesi var? benim araç 250 km cıvarında, 1000km bakımında neler yapıyorlar. yazarsan sevinirim.

Yakıt tüketimi için yorum yazmam için erken. ilk aldığımda 100tl (3650) benzin aldım. hale devam ediyorum. daha 1 kademe var.

herkese kazasız sürüşler..

Alıntıları Göster
    1000 km kontrolünde kontrol yapıldığını söylediler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:34:56 >

• quote:

1000 km kontrolünde değerlerine bakıldığını + mekanik kontrol yapıldığını söylediler . kontrolde aracı göremedim , özellikle Yağ ilaveyi sorduğumda eğer eksiltme olmuşsa ilave edildiğini söylediler, oda eksilmemişti. yakıt tüketimi şiçi-dışı ortalama 25-26 kuruş gibi.

merhaba d_r_a_g_o_n

bizim araçlara lpg uygulaması yapılabiliyormu, bu konuda araştırma yaptınmı?

quote:

1000 km kontrolünde değerlerine bakıldığını + mekanik kontrol yapıldığını söylediler . kontrolde aracı göremedim , özellikle Yağ ilaveyi sorduğumda eğer eksiltme olmuşsa ilave edildiğini söylediler, oda eksilmemişti. yakıt tüketimi şiçi-dışı ortalama 25-26 kuruş gibi.

merhaba d_r_a_g_o_n

bizim araçlara lpg uygulaması yapılabiliyormu, bu konuda araştırma yaptınmı?

Alıntıları Göster
    servis montaj yapmadıklarını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:35:14 >

• quote:

servis montaj yapmadıklarını söylemişti.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün bizde eşime corolla 1.33 comfort modelini satın aldık.Füme renk vardı sadece..

Biz esasen auris almaya gitmiştik fakat eşim bunu çok beğendi bende kıramadım.

bayramdan önce teslim etmeye çalışacaklar.

kullanmaya fırsat bulursam olumlu olumsuz yönlerini yazmaya çalışırım.

birde lpg olayını merak ediyorum ,garanti bozuluyormu?

yılda maximum un maximumu 15 bin km yapar eşim.

geçen seneki km si 11 bin

lpg taktırmaya değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 6 Eylül 2010; 0:57:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Arkadaşlar bugün bizde eşime corolla 1.33 comfort modelini satın aldık.Füme renk vardı sadece..

Biz esasen auris almaya gitmiştik fakat eşim bunu çok beğendi bende kıramadım.

bayramdan önce teslim etmeye çalışacaklar.

kullanmaya fırsat bulursam olumlu olumsuz yönlerini yazmaya çalışırım.

birde lpg olayını merak ediyorum ,garanti bozuluyormu?

yılda maximum un maximumu 15 bin km yapar eşim.

geçen seneki km si 11 bin

lpg taktırmaya değermi?

Alıntıları Göster
    http://www.toyota.co/th/models/Altis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:32:41 >

• mrb.arkadaşlar,
    arabamla 3500 km oldu. Yol bilgisayarında ort.yakıt tüketimi 8,1 . Genellikle şehiriçi kullanımda;
    Bu değer sizce nasıl.
  • quote:

mrb.arkadaşlar,
    arabamla 3500 km oldu. Yol bilgisayarında ort.yakıt tüketimi 8,1 . Genellikle şehiriçi kullanımda;
    Bu değer sizce nasıl.

yanlis bilmiyorsam 1.6 motor gibi yakiyor su an...

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

mrb.arkadaşlar,
    Bu değer sizce nasıl.

yanlis bilmiyorsam 1.6 motor gibi yakiyor su an...

Alıntıları Göster
    bende 2010 model 1.6 motor comfort var. sıfır aldım.10000 km yaptım. ortalama tüketim 100 km de 6.5 lt. ama sakin kullanırım. 3000 devir ortalama. 3000 deviri sadece sollamalarda geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostdriver26

bende 2010 model 1.6 motor comfort var. sıfır aldım.10000 km yaptım. ortalama tüketim 100 km de 6.5 lt. ama sakin kullanırım. 3000 devir ortalama. 3000 deviri sadece sollamalarda geçerim.

Alıntıları Göster
    bizm şehir içi kullanımda ortalama tüketim 7.6 lt.

Orijinalden alıntı: Şenol Tırak

eğer istanbulda iseniz 6,5 litre rekor olsa gerek.muhtemelen uzun yolunuz fazla trafiğiniz az.

şehir içinde 6,5 litre hele istanbulda imkansız.

Merhaba,

Alıntıları Göster
    Merhabalar aranıza yeni katıldım,

Bende yeni 1.33 Corolla aldım henüz 200 Km'deyim.

Aracın komforu çok güzel, camlar kapalı iken bir ses duymanız mümkün değil ses yalıtımı çok başarılı..Bunun dışında katlanabilir aynaları çok havalı ve güzel ama vites yükseltme ve düşürme işaretleri insanı biraz geriyor =))

Ancak diğer kullanıcılara sormak istediğim 1. ve 2. viteslerde anlık yakıt tüketimi biraz yüksek gibi geldi bana. 3. vites ve sonrasında yakıt tüketimi düşüyor. Acaba düşük devirde de olsa yüksek viteste kullanmak bir sorunmudur ?

Diğer kullanıcı arkadaşlar yakıt tüketim değerlerini ve gözlemlerini paylaşabilirlerse benim için çok faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: booththunder

Merhabalar aranıza yeni katıldım,

Bende yeni 1.33 Corolla aldım henüz 200 Km'deyim.

Aracın komforu çok güzel, camlar kapalı iken bir ses duymanız mümkün değil ses yalıtımı çok başarılı..Bunun dışında katlanabilir aynaları çok havalı ve güzel ama vites yükseltme ve düşürme işaretleri insanı biraz geriyor =))

Ancak diğer kullanıcılara sormak istediğim 1. ve 2. viteslerde anlık yakıt tüketimi biraz yüksek gibi geldi bana. 3. vites ve sonrasında yakıt tüketimi düşüyor. Acaba düşük devirde de olsa yüksek viteste kullanmak bir sorunmudur ?

Diğer kullanıcı arkadaşlar yakıt tüketim değerlerini ve gözlemlerini paylaşabilirlerse benim için çok faydalı olur.

Alıntıları Göster
    200 km oldu benimde hemen hemen...8.9 gösteriyor 50 yi hiç geçmedim ve ani kalkışlar yapmadım gaza fazla yüklenmedim....7 hayal de 8 in sınırları içinde kalırsak iyidir şehir içinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

200 km oldu benimde hemen hemen...8.9 gösteriyor 50 yi hiç geçmedim ve ani kalkışlar yapmadım gaza fazla yüklenmedim....7 hayal de 8 in sınırları içinde kalırsak iyidir şehir içinde...

Alıntıları Göster
    corolla 1.33 leriniz hayırlı olsun arkadaşlar kazasız belasız sürüşler dilerim

birde nereden ve kaça aldığınızı yazabilirseniz sevinirim

liste fiyatından ne kadar indirim yaptırabildiniz

LPG için LANDI RENZO sitesinde, toyotanın seçimi landirenzo haberi var. 2010 tarihli
    birde hindistanda üretilen corolla lara (altis diye geçiyor) landirenzo nun CNG kitleri takılıyor. linkleri aşağıda ekledim.

http://www.landi.it/layout.jsp?idz=0&idtp=2&lang=3

http://www.toyota.co.th/th/models/Altis/cng/

CNG doğalgaz değil miydi ?

Birde aklıma şu takıldı;

Aracın beygiri 101 fakat torku da 128. Bana torku çok düşük geldi. Kalkışlarda ve hızlanmalarda sorun yaşıyor musunuz acaba ?

Şu Toyota'nın motor değerleri hep beni bu araçtan soğutuyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.