Şimdi Ara

corolla 1.33 alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
3
Favori
154.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence iyice alınası bir seçenek oldu o paraya fiat grande punto bile zor alınıyor. B sınıfı bir arabadansa C sınıfı bir toyota her zaman tercih sebebidir. Zaten devir değişti kimse ışıklarda kapışayım, şurda şöyle hızlı geçeyim derdinde değil. Herkes yavaş yavaş usul usul yakmadan gitme derdinde (enteresandır ben bile).

    Memur insan, "sıfır araba alayım kafam rahat olsun 5-6 sene sorunsuz bineyim şık olsun üzmesin bu saatten sonra yarış yapacak halim yok" diyenler için biçilmiş kaftan. Ha ikinci elde sorun olmaz mı? Olur elbet ama bu birazda bizim yarattağımız bi canavar. Bu soru işareti ile bir arabadan uzaklaştıkça araba tabiiki tutmuyor ve piyasası düşüyor. Oysa insanlar bu stresten kurtulup rahatça alabilseler bu aracın 2. elinde de sorun çıkmaz.

    Walla dizel corollamı almadan önce olsaydı ben bile düşünebilirdim. (gerçi o dönem fiyatlar arasındaki fark bu kadar çok olmazdı)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacsersim

    corolla 1,33 alalı iki hafta oldu araç bana göre çok iyi yakıtı bu arabayı 2010' da 1 numara yapar donanımı focustan iyi bikere kalite var 100 ps focus ile uzun yolda oynadım araba 6 vites ve toyota olması zaten yetiyor bu paraya alına bileceklerin en iyisi buydu diye düşünüyorum. Almayı düşünen varsada türkiyede şuan yok en sonuncuyu almışım şubatın 20 gibi gelir dediler. İkinci elde zarar etmeyen tek araba toyota ve adamla araba yapmayı biliyorlar. Bu benim üçüncü toyota bir araba hiç parça istemezmi arkadaş. İstemiyor herkeze selam.

    Hayırlı olsun
    Yeni nesil corolla forumumuza bekleriz.
  • arkadaşlar merhaba ben zonguldakta oturuyorum. 7 ay önce opel corsa 1.2 80 hp sıfır aldım. araç sabahları ilk marşlarda almıyor, özellikle sıcak havada direksiyondan sürtünme sesi geliyordu, servise gösterecek vaktim olmadı, sonra toyota 1.33 corollayı duydum hemen pazarlık yaptım 2009 corsayı verdim 10000 tl ilave ile corolla 1.33 aldım. burada her yer bayır araç 3. vitese zor atıyorsunuz. (carisma 1.6 11, twingo7,5, corsa1.2 9, corolla1,33 8,5 kullandığım araçlar) aracım 8,5lt yakıyor şehir içinde inanın bu sonuç mükemmel, aracın gidişi çok iyi araç ağır kaldırmaz diye düşünüyorsanız yanılırsınız. 1250 kg lık bir araç zonguldak şehir içinde soğuk ocak ayında ortalama 8.5 civarında ve motoru daha açılmadan böyle yakıyorsa bence bu motor iyi bir motordur.
  • merhaba arkadaşlar bizde uzun süredir araç almak için araştırıyoruz

    en son bir tanıdığın bilgi vermesiyle bu Toyota Corolla 1.33 Comfort LX modeli üzerine yoğınlaştık.

    önceden aklımızda hep Megana 1,6 vardı 2. el ortalama fiyatları 24.000 ile başlıyor

    bizde düşündük ikinci almaktansa üzerine birazdaha para koyar 0 araba alırız en azından 2. el de garanti yok vs onla uğraşmaktansa 0 mal herzman iyidir birde arkasında Toyota gibi bir firma varsa

    alan arkadaşlar aracın içinde Navigasyon cihazı warmı acaba

    kullanımı vs hidrelik direksiyon

    ne bileyim alacaklar arkadaşlara bilgi verirlerse sevinirim.....
  • bugn arabaya bakmaya gidecektik

    dumankaya vede derindereye sorduk araba yokmuş ellerinde

    2-3 aya kadar da gelmeyecekmiş

    rusya ya özel üretilmiş

    ihracat fazlası araçlarmış oradaki kişi öyle söyledi




  • BENIM ILK TOYOTAM 1.3 KORKUSUZCA ALABILIRSIN HICBIR SORUN CIKARMAZ YILLARCA SORUNSUZ BINEBILIRSIN

     corolla 1.33 alınır mı?
  • servis elemanı sallamadıysa 1-2 ay içinde 1.33 motorlu auris ler gelecekmiş. bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecz_mel

    quote:

    Orijinalden alıntı: aallii22

    bu 1,33 lük model özellikle taksicilerin ve ilaç firmalarının ilgisini çekebilir.

    ilaç firmaları clas model d4d alıyorlar hala. 1.33 motor ile o firmacılar basar basar durur hem bi sonuç yok hem de yakıt çok. Kimse almaz onu.Firmalar dizel araç kiralar satın almaz genelde. Tabi abdi ibrahim 1400 tane linea aldı o ayrı. Bu arada firmalar üçer beşer linea ya dönüyor hem kirası daha ucuz hem tüketim açısından iyi hem parçası ucuz falan filan.


    Yanlış biliyorsunuz Abdi İbrahim linea emotionları almadı 3 ayrı kiralama şirketinden kiraladı(ald,teb,intercity).Çok uygun fiyat verilmesi linea emotion tercihinde önemli rol oynadı.Bir çok şirket linea tercih etmeye başladı fakat şu anda ilaç sektöründe linea emotion veren tek firma Abdi İbrahim üstelik çalışanlarına yakıt sınırlamasıda getirmiyor bunlarda ekstra bilgiler.Linealar sanıldığının aksine çok da az yakmıyor.Özellikle şirket kullanıcılarının kullanımı açısından ne yakıt ne güvenlik nede dayanıklılık açısından düşünüldüğü gibi yada beklendiği gibi iyi değil.Abdi İbrahim daha önce Focus ve full megane tercih ediyordu.Bu araçlar güvenlik,dayanıklılık ve yakıt açısından lineadan daha iyi sonuç verdikleri kullanıcıları tarafından söylenmektedir.Focus yakıt konusunda biraz daha yüksek bir değere sahip olsada megane yakıt konusunda en iyi sonucu vermektedir.




  • ben toyota 1.33 motorlu versiyonu düşünüyorum. gerçek kullanıcıların yorumunu bekliyorum. performans düşündürüyor beni. bugün teste çıktım bana biraz sağır gibi geldi. tüketim değerleri denildiği gibi düşük mü acaba. yoksa araba donanım olarak tatmin edici görünüyor. eğer memnun değilseniz skoda oktavia 1.6 dizel düşünüyorum. ona göre karar vermemde belirleyici olabilir görüşleriniz. ama gerçek kullanıcılar yazsın lütfen. bu arabanın yanından dahi geçmeyen ve atıp tutan bir sürü adam var. yardım lütfen. yeni makyajlıyı 35.5 bin tl. ye veriyorlar. cazip duruyor fiyat açısından. tüketim ve performans da tatmin ediciyse bence alınır gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: norton772

    ben toyota 1.33 motorlu versiyonu düşünüyorum. gerçek kullanıcıların yorumunu bekliyorum. performans düşündürüyor beni. bugün teste çıktım bana biraz sağır gibi geldi. tüketim değerleri denildiği gibi düşük mü acaba. yoksa araba donanım olarak tatmin edici görünüyor. eğer memnun değilseniz skoda oktavia 1.6 dizel düşünüyorum. ona göre karar vermemde belirleyici olabilir görüşleriniz. ama gerçek kullanıcılar yazsın lütfen. bu arabanın yanından dahi geçmeyen ve atıp tutan bir sürü adam var. yardım lütfen. yeni makyajlıyı 35.5 bin tl. ye veriyorlar. cazip duruyor fiyat açısından. tüketim ve performans da tatmin ediciyse bence alınır gibi


    SKODA VE TOYOTA
    Okunuşları bile faklı





  • skoda da cok saglam bide dizel olmasi benide kitledi ustalardan yorumlari bekliyorum.....
  • Merhaba,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:38:55 >
  • merhaba

    bende bu araçtan aldım ağustos basında teslim alacağım.Bende ilk önce olrmu falan dedim sonra kendi kriterlerime baktım iki çocuk+ sakin kullanırım aracı+ekonomik yakıt tüketim değerleri birde TOYOTA olunca.....
  • DRAGON HAYIRLI OLSUN YENI ARACIN KACA ALDIN NE GIBI HEDILEYER ALDIN?
  • Teşekürler,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:38:32 >
  • bugun zeytinburnu derinderedeydim 1.33 ellerinde yok bide agustosta geliceklerde bitmis sasirdim valla kriz harbi teyet gecmis bide 30 dk satis temsilcisiyle gorusmek icin sira bekledim anlayin yani yogunlugu satis elemani 1.6 ya yonlendiriyor elinde olmadigi icin bende tsk edip ciktim simdi obur bayileri ariyacam bir gorsem hele kendisini test edecem nasil bir sey oldugunu anliycam ama...??
  • Pendik dumankayada inceleyebilmiştik ellerinde vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 21 Temmuz 2010; 14:48:37 >
  • arkadaşlar 16,07,2010 da yani geçen hafta aydında parmaksızlarda 1 tane vardı 1,33 gümüş giri satılmadıysa ,ilgilenenlere duyurulur temmuz sonu gelecekmiş araba ağustosda plaka çıkarın 2011 olsun modeli pikap bakmaya gitmişdik arkadaşa ordan biliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han_09 -- 20 Temmuz 2010; 16:54:26 >
  • bende corolla 1,33 almaya karar verdim yorumları okudum alınacak gibi duruyo kampanyaları bekliyorum iskenderun bayisine gittim yoktu araba ilgilenen de yok,adam ayak üstü karaborsa dedi çıktı işin içinden.
  • Merhaba arkadaşlar adım Bilal yaş 28 aranıza 10 dk önce katıldım.
    Katılmaktaki sebebim alıcağım aracı kullanan kişilerin yorumlarını merak etmiştim bu sitedeki kişilerin yorumları daha gerçekci ve samimi geldi buyüzden foruma üye oldum.

    Nasıl başlayacam bilmiyorum kafamda bir çok soru işareti var?

    Alacağım araç sıfır ve benzinli olacak bu yüzden 1.6 Comfort extra Yeninlenen toyota corolla mı Honda civic mi karar veremiyorum.İnanın 1 haftadır özelliklerini karşılaştırıyorum.Toyota ağır basıyor ( agır görünüşü,sorunsuz oluşu,2. el piyasası, ve servis olayı) ama Honda daki güvenlik ve donanıma corolla da para verip ekxra alıyorum (çelik jant, Cruise control),xenon far )buda hiç hoşuma gitmiyor.
    Özellikle VSC olayı düz vites te olmaması çok üzücü ve düşündürücü!!!

    Toyota olsun diyen arkadaşlar ve alan arkadaşlar nedenlerinide yazarsa sevinirim.
    (biliyorum bu soru çok soruldu hatta forumda da var ikiside kaliteli arabalar)

    Neden bu donanımlar honda da varken toyota aldınız?

    Şimdiden yardımlarınız için çok tşk ederim




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.