Şimdi Ara

corolla 1.33 210 km 53tl /ayrıca 1.6 incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz yazlığa gidip geliyoruz.
    Ramazan dolayısıyla geçen hafta halamların 1.6sı(önceki kasa) ile yazlığa geçip dün bizdeki 1.33 ile(makyajlı kasa) antakyaya geldim.
    1.33 de o aralıkta yazlığa gitmişti.
    Giderken Depo fullendi,dönüşte tekrar fullendi.
    Ve alınan benzin 53 lira.
    Bence çok iyi sizin görüşünüzü merak ettim.
    İzlenimim 1.6 ya kesinlikle fazladan 5 6 bin lira verilmez.
    Performans bağlamında 1.6 da fark biraz var ama kesinlikle öyle bir uçma fırlama durumu söz konusu değil.
    Üstüne 1.6 1.33 ile kıyaslandığında daha çok yakıyor.
    Dizel corolla almaya kalkıp senedi yırttırdığım babam da orada burada iyi ki bunu almışım yav diyor(alan kendi sanki:)
    Aracın eleştirilecek yönü yok mu elbette var.Sonuçta mükemmeli arayan insanın C sınıfı otomobille işi olmaz.
    Uygun fiyata iyi bir otomobil arıyorsanız ve çok km yapmıyorsanız corolla 1.33 ü herkese tavsiye ederim gerçekten mantıklı bir seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Temmuz 2012; 10:41:07 >

• Ferit abi sana bi cc lazım artık corollayı bırak
  • keşke silindir hacmi 1.33 yerine 1.3'nin altında olsaydı da sahiplerine vergi avantajıda sağlasa idi.
  • 0.3 farkla zaten 1.6 vergi diliminde. o avantajı da olsaydı yıllık bi kaç yüz lira daha ab-vantajınız olurdu. ancak o kasaya 25 kuruş uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Ferit abi sana bi cc lazım artık corollayı bırak

Tipsiz CC'yi alana kadar taş gibi arabalara binerim
  • O ebatta bir araba için bence iyi yakmış.
    Ben de geçende 99 model Corsamla %10'u şehir içi olmak üzere toplamda 900km yol yaptım.
    Pompaya göre yaptığım ölçüm sonucunda 100km'de 5,8lt benzin tükettiğimi hesapladım.
    Fabrika verisi 5,6 olan bir araca göre bence çok iyi bir değerdi.
    Tabi benim aracım 910kg. Sizin aracınız o ağırlığa rağmen benim küçük aracım kadar yakmış ki bence çok güzel bir değer.
  • 1999 Model Megane 1.6 90ile ortalama 5 lt tüketim ile tatil yolculuğu yapmıştık. Aracın fabrika verisi de 5.0.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel rakamlar. Ben 3 gün önce 210 kilometre yolu (Ankara'nın içine girdim, Kızılay Ulus civarında işlerim vardı) 35 liralık lpg ile katettim. Klima sürekli açıktı ve araçta 3 kişiydik.

Sizin aracın benzinli olduğunu düşünürsek gayet makul değerler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 20 Temmuz 2012; 20:28:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.