Şimdi Ara

## Core i7 920, Core 2 Q9550 ve Phenom II X4 940 - Oyun Testleri (Anandtech) ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • testler tahminim gibi..benzer sonuclar alinmis.. gayette guzel sonuclar..

merakimi bagisla ama AMD biraz teffarruatli sistemler tasarliyor.. kullanicinin daha fazla bilgiye sahip olmasi ve AMD-ATI sistemlerini biraz daha kullanmis olmasi gerekiyor...
    Merak ettigim konu hakkinda ilgili test linklerini arastirdim fakat yeterli bilgiyi ya ben goremedim yada yazili degildi..

Ramle gaged mi; yoksa ungaged mi calisiyor anlayamadim
    ACC(Advanced Clocking Calibration) acik mi; yoksa kapali mi; bunu da anlayamadim..

Neyse evet testler yine de guzel... ama test sistesi sistemi ve driverlari kurduktan sonra test yapar.. Ben ise anakartin bana bios'da sundugu tum olanaklari kullanirim.(overclock haricinde). Sonucen cok da kapilmamak lazim... kisisel olarak yaplan testlerin sonuclari daha iyi veya daha kotu olabilir...

Saygilarimla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 2 Mart 2009; 14:14:26 >

http://forum.donanimhaber.com/m_28967498/mpage_1/key_//tm.htm#28967498

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 27 Şubat 2009; 13:40:25 >

Orjinalden alıntı: max975

bence yeni bir sistem almama gerek yok

bence de
    Dahili Bileşenler: Intel Core i7 4770K || Arctic Freezer 34 eSports Duo rev2 || MSI Z87 MPOWER MAX || G.Skill RipJaws 2x4GB DDR3 1866Mhz || Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6G || Samsung 850 PRO 256GB || Seagate 1TB Barracuda || Corsair AX760i 760W || Creative Sound Blaster Z || Pioneer DVR-S21FXV DVD-RW || 3x Corsair AF140 LED
    Harici Bileşenler: Corsair Obsidian 750D || Asus 23" VX239H IPS LED || Logitech G710+ || Razer Lancehead Tournament Edition || SteelSeries QcK Limited Mousepad || Edifier C2XD 53W RMS Optik || Asus RT-AC68U 1900Mbps || NetMASTER CBW-383ZN || Creative EVO ZX || Xbox One Controller + Wireless Adapter + Play &amp; Charge Kit || Lexmark MS510DN Mono Laser
  • Phenom hakkını veriyor helal olsun.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.