Şimdi Ara

Core 2 Duo E4300 Windows 8 çalışıtırırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim:3GB RAM-İntel Core 2 Duo E4300 1.80Ghz-9800GT NVİDİA 1GB Ekran kartı bu sistem Windows 8 Çalıştırırmı

• Evet.Sorunsuzca kullanabilirsin.
    Dipnot:Sadece sanallaştırma yapamazsın o işlemci ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 12 Şubat 2013; 22:22:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black-ops-28

Sistemim:3GB RAM-İntel Core 2 Duo E4300 1.80Ghz-9800GT NVİDİA 1GB Ekran kartı bu sistem Windows 8 Çalıştırırmı

Win 7 yüklediysen Win 8 de çalışır.

Benim bilgisayarım E8200 imzamda görecegin gibi... win 7 ultimate ten win 8 pro ya geçtim hiç bir sorun da yok....
  • Teşekkür Ederim Windows 7yi sorunsuzca çalıştırdı peki bu elimdeki sistemde win8 oyunlar win7deki gibi aynı performans olurmu ?
  • quote:

Teşekkür Ederim Windows 7yi sorunsuzca çalıştırdı peki bu elimdeki sistemde win8 oyunlar win7deki gibi aynı performans olurmu ?

Oyundan aldığın performans değişmez.
  • Teşekkürler
  • 8in 7den daha hizli calistigini da hesap edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E4400 ile 64 bit relaese preview sürümünü kullandım Ocak ayı ortalarına kadar. 32 bit Vista Home Premium'dan özellikle 64 bit destekli programlarda daha hızlı.

Aralarında 200MHZ fark var. 2.0 Ghz.
  • quote:

Sistemim:3GB RAM-İntel Core 2 Duo E4300 1.80Ghz-9800GT NVİDİA 1GB Ekran kartı bu sistem Windows 8 Çalıştırırmı

çok rahat kaldırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win8 yükledikden sonra ses driveri nasıl olacak bilen varmı p5pl2-e anakart win7 diye windows vista 32bit driver yüklüyordum calısıyordu simdi win8de nasıl olacak ? acil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.