Şimdi Ara

core 2 duo E6600 ile Pentium D820 kıyaslaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende pentium D820 var. pazartesi günü c2d E6600 alıcam 4 mb bellek 2.4 ghz. oyunlarda fps farkı hissedilir mi?

pentium D820 2 mb bellek 2.8 ghz.

edit: c2d e6600 aldım overclocksuz harika bir tat veriyor D820'den sonra. oc ile nasıl keyif alacağım artık bir fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcnoz -- 13 Ağustos 2012; 20:59:44 >

• anakartın uyumluysa hissedilebilir bir fark olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukul

anakartın uyumluysa hissedilebilir bir fark olacaktır.

uyumlu hocam asus p5ld2-se anakartım var. desteklediği en iyi işlemci de E6700 yada extreme işlemci. overclockla 2.8 e kafadan çıkar diyorlar e6600 için
  • Valla hocam bendede d820 var geçen internet cafeye gittim e2200 vardı farkı baya hissettim inan. O yüzden geç derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Valla hocam bendede d820 var geçen internet cafeye gittim e2200 vardı farkı baya hissettim inan. O yüzden geç derim

e2200 den de bayağı üstün bir işlemci bildiğim kadarıyla e6600 daha iyi tat verir galiba. ben online battlefield oynuyorum ekran kartımı değiştirdim hala tat vermiyor. işlemci çok fps düşürüyor onu kurtarmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcnoz -- 10 Ağustos 2012; 21:48:31 >
  • Eğerki donanımların vede soğutmaların desteklerse 3.0 ı görebilirsin ben 4500 ile 3.0 ı gördüm fakat şu anda kilerde duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

Eğerki donanımların vede soğutmaların desteklerse 3.0 ı görebilirsin ben 4500 ile 3.0 ı gördüm fakat şu anda kilerde duruyor

olmadı bir iyi bir soğutucu alıp yaparım. çarpanı x9 E6600'ün. mhz yi fazlaca verebilirim. 3.6 yı görenler varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Core 2 quad q9550 hakkında ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

olmadı bir iyi bir soğutucu alıp yaparım. çarpanı x9 E6600'ün. mhz yi fazlaca verebilirim. 3.6 yı görenler varmış

0 almıyacaksan ki yoktur piyada sanırım (yanlışım varsa bilgillendirirseniz sevinirim ) fazla zorlamanı tavsiye etmiyorum Ama çok sevdiğim işllemcilerdir core2 duolar ve quadlar çocukluk hayalimdi
  • 2 sene boyunca D820 kullanmış biri olarak derim ki, yerine ne kullanırsanız olur

Pentium D kadar rezil bir işlemci daha var mıdır bilemem.
  • bendede pd945 li masaüstü sistem var ofis film sistem için gayet yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

2 sene boyunca D820 kullanmış biri olarak derim ki, yerine ne kullanırsanız olur

Aynen rezalet bir işlemci oc yapıyor insan bir hızlanma bekliyor ama yok aynı bildiğin kalas işlemci alcak arkadaş 350 liranız varsa güzel bir ram anakart işlemci 3 lusu kurulur sizde mis gibi kullanırsinız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

0 almıyacaksan ki yoktur piyada sanırım (yanlışım varsa bilgillendirirseniz sevinirim ) fazla zorlamanı tavsiye etmiyorum Ama çok sevdiğim işllemcilerdir core2 duolar ve quadlar çocukluk hayalimdi

yok hocam ikinci elleri var. amazon.com da falan kullanılmamış var da onlar da 200$+yurtdışında

80 tl ye buldum bir tane ankara içi elden alıcam inşallah sıkıntısız çalıştırırım.

• quote:

2 sene boyunca D820 kullanmış biri olarak derim ki, yerine ne kullanırsanız olur

ilk çift çekirdekler oldukları için çok bir core tadı vermiyor işlemci :D

ama günlük işlemlerde gerçekten kullanılabilitesi olan bir işlemci bence. ha yüksek nitelikli online oyunda saç baş yoldurtuyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Aynen rezalet bir işlemci oc yapıyor insan bir hızlanma bekliyor ama yok aynı bildiğin kalas işlemci alcak arkadaş 350 liranız varsa güzel bir ram anakart işlemci 3 lusu kurulur sizde mis gibi kullanırsinız.

10 mhz verdim biosdan windows derecelendirme de 0.2 daha fazla verdi

windows puanı 4.7 olan bir işlemci çok da bişey beklenmez gerçi.

• quote:

quote:

quote:

yok hocam ikinci elleri var. amazon.com da falan kullanılmamış var da onlar da 200$+yurtdışında

80 tl ye buldum bir tane ankara içi elden alıcam inşallah sıkıntısız çalıştırırım.

hayırlısı olsun sorunuz olursa pm den sorabilirsiniz

• D820 E6600 arası bazen 3 kata bile ulaşan farklar olabiliyor:

http://images.anandtech.com/graphs/core2duolaunch_07130680720/12593.png
    Ki E6600 daha iyi oc oluyor.

Sağlam overclocklanırsa BF3 oynanabilir bence. Eğer tekleme sorunu olursa, görev yöneticisinden bf3.exe'yi sağ tıklayın, set affinity deyip CPU'lardan birindeki işareti kaldırın. İşe yarayabilir.
    Tabi anakart destekliyorsa Quad işlemci alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

ben denedim oynanmıyor

bad company2 oynuyorum ama BF3 de alacağım yakında. quad desteklemiyor anakartım. ben grafik de çözünürlük hastası değilim badcompany 1024 ün altına inmiyor. BF3 720 ye kadar iniyor. core2duo E6600 oc ile BF3 rahat oynarım gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

D820 E6600 arası bazen 3 kata bile ulaşan farklar olabiliyor:

http://images.anandtech.com/graphs/core2duolaunch_07130680720/12593.png
    Ki E6600 daha iyi oc oluyor.

Sağlam overclocklanırsa BF3 oynanabilir bence. Eğer tekleme sorunu olursa, görev yöneticisinden bf3.exe'yi sağ tıklayın, set affinity deyip CPU'lardan birindeki işareti kaldırın. İşe yarayabilir.
    Tabi anakart destekliyorsa Quad işlemci alınmalı.

yok hocam desteklemiyor quad. en iyi e6700 takabiliyorum ki e6600 ün aynısı o da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.