Şimdi Ara

Çorap Fabrikası; Toplu olarak ucuza çorap alma imkanı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
21
Favori
36.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maliyeci18

quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

http://www.corapfabrikasi.com/toptan-ucuz-corap

180 çift erkek çorabını kargo dahil 108 tl ye satın almak mümkün

uzun süredir işsizim acaba alıp satsam sokaklarda zabıta sıkıntısı fılan olur mu ki ?

hiç bir şey olmaz. bu şekilde satış yapan çok kişi var. neticede sırtınızda çanta ile dolaşıyorsunuz.

hem bu şekilde gayet güzel meblağlar kazanıldığı tecrübe ile sabittir.
    2 tl lik çorap 5 e
    50 kuruşluk çorap üç tane 5 e satılabilir. bu da satışın 1/3 ü kadar kar demektir.
    ayda 25 gün çalışıp 2000 tl kar elde etmek için günlük ortalama 240 tl satış yapmak yeterli olur. çok gibi görünse de aslında 20 - 25 kişiye satış yapmakla mümkün olur.
    bulunduğunuz ildeki altı ilçeyi planlayıp hergün birine gitmek suretiyle haftada bir ilçeye uğrarsınız.
    satışlarınızı nakit olarak yapmanız, ticaretinizi daha da zevkli hale getirecektir.

gezerek çalışıyor olmanız da sizi daha enerjik hale getirir. kafanıza taktığınız derdiniz sıkıntınız varsa anında unutursunuz.
    istediğiniz zaman dolaşır, istediğinizde oturur çayınızı içersiniz.

daha saymakla bitmeyecek faydaları vardır, kazanılan para haricinde...

Eleman lazım mı hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: atla

herkes anısını anlatmış bende anlatayım 2 yıl önce forumdan ve fırsat sitelerinden aldığım cınemaxımum biletlerini gişenin önünde çaktırmadan satmaya çalışıyordum genelde nautilyusta satardım 4e 5e alıp 10a hatta 15e sattığımı bilirim, nautilyusta işler büyüyünce para tatlı geldi buyakayada gitmeye başlamıştıım bazen gişe filmleri gelince 1-2 sırayı kapatıp direk cınemaxımum biletinden satardım o zamanlar üniversite yurdundayım 2-3 kişilik ekibimiz vardı bilet işi için, en son nautilyus cinemaxımum işletme müdürüne bilmeden bilet satmaya çalışınca işi bırakmıştık

bıraktınız mı bıraktırıldınız mı :) bir de adam ne tepki verdi hocam :) Ulan ben bile daha pahalı alıyom biletleri bana da verin iki kişilik deseydi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Bu mu ucuz? 3 corabi 1 liraya aliyor bir arkadas tanesini de 2 liradan satiyor

3 tanesi 1 lira olan çorabı 2 liraya satmak ayrı bir aldatmaca bence bunun adı ticaret değil de eğer duygu sömürüsü yapmadan satıyorsa alan arkadaşın da alnındaki yazıyı okumak isterdim :)
  • Sıcak fırsatların müdavimleri de maşallah hep memurmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuroll

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

http://www.corapfabrikasi.com/toptan-ucuz-corap

180 çift erkek çorabını kargo dahil 108 tl ye satın almak mümkün

uzun süredir işsizim acaba alıp satsam sokaklarda zabıta sıkıntısı fılan olur mu ki ?

hiç bir şey olmaz. bu şekilde satış yapan çok kişi var. neticede sırtınızda çanta ile dolaşıyorsunuz.

hem bu şekilde gayet güzel meblağlar kazanıldığı tecrübe ile sabittir.
    2 tl lik çorap 5 e
    50 kuruşluk çorap üç tane 5 e satılabilir. bu da satışın 1/3 ü kadar kar demektir.
    ayda 25 gün çalışıp 2000 tl kar elde etmek için günlük ortalama 240 tl satış yapmak yeterli olur. çok gibi görünse de aslında 20 - 25 kişiye satış yapmakla mümkün olur.
    bulunduğunuz ildeki altı ilçeyi planlayıp hergün birine gitmek suretiyle haftada bir ilçeye uğrarsınız.
    satışlarınızı nakit olarak yapmanız, ticaretinizi daha da zevkli hale getirecektir.

gezerek çalışıyor olmanız da sizi daha enerjik hale getirir. kafanıza taktığınız derdiniz sıkıntınız varsa anında unutursunuz.
    istediğiniz zaman dolaşır, istediğinizde oturur çayınızı içersiniz.

daha saymakla bitmeyecek faydaları vardır, kazanılan para haricinde...

Eleman lazım mı hocam :D

en büyük artısı da patrona tabi olmamaktır ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

3 tanesi 1 lira olan çorabı 2 liraya satmak ayrı bir aldatmaca bence bunun adı ticaret değil de eğer duygu sömürüsü yapmadan satıyorsa alan arkadaşın da alnındaki yazıyı okumak isterdim :)

Aldatma degil. Ayagina kadar geliyor urun. Mesela adam kahvede otururken satici geliyor ve 2 tl verip aliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

quote:

Aldatma degil. Ayagina kadar geliyor urun. Mesela adam kahvede otururken satici geliyor ve 2 tl verip aliyor

hocam geliyor da atıyorum bimin kaliteli dikişsiz çorabını 1,50 civarına almak varken 30 kuruşluk dandik çorabı 2 liraya alan kişi basit mantıklı biridir. Kaliteden anlamayan klasik:" Amaan çorap değil mi nolacak ver giyek, diyen bıyıklı abilerimizdir :D Ama dediğim gibi o ticareti ben yapamam ve o para da benden uzak olsun....

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Bim 5000 magazasi var. Her magazada 5 cift satsa, gunde 25.000, ayda 750.000 cift corap eder. O kadar yuklu alimla inan bim de 30 40 kurusa aliyordur o coraplari

• okartal1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Üniversite okuyorum geçen sene 3 arkadaş bu işe kalkıştık n11 birden satıcı bulduk corap satan ve aldık ama eksik gönderdi. Bayan çorabı aldık bileklere kadar olan gayet güzel satıldı aslında tanesi 1 tl den okulda bile sattık. Okul çantasının içinde kimse de bir şey demiyor . İsterseniz bi deneyin derim.Tecrübe olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemgzr

Hocam bende Üniversite okuyorum geçen sene 3 arkadaş bu işe kalkıştık n11 birden satıcı bulduk corap satan ve aldık ama eksik gönderdi. Bayan çorabı aldık bileklere kadar olan gayet güzel satıldı aslında tanesi 1 tl den okulda bile sattık. Okul çantasının içinde kimse de bir şey demiyor . İsterseniz bi deneyin derim.Tecrübe olur

Maşallah hocam, içimizde ne cevherler varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemgzr

Ne kadar kâr ettiniz ?

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Hocam corapları toptan ucuza getirtiseniz mesela corap tanesi 30 kuruşa denk gelirse 1 tl den satarsınız güzel karınız olur. Bizim anlaştığımız adam bize kazık attı anlaştığımız kadar çorap göndermedi corapları satınca verdiğimiz kadarını geri aldık daha fazla gönderse kar yazıyorduk hepsinin.
  • Bende lise öğrencisiyim ve ticarete atılmak istiyorum, Anadolu lisesindeyim derslerim sayısal olanlar pek iç açıcı değil, sözel ve görsel zekama güveniyorum, ticaret fikirlerim de var ama nasıl başlasam ne yapsam? Bana tavsiyeler verir misiniz? Hazır böyle konu bulmuşum kaçırmamak lazım :)

Okulumu aksatmayacak şekilde olmalı ama, daha alan seçimi yapmadım ve sözel düşünüyorum, inanın sayısaldan gram çakmıyorum ve fotoğraf/video ile ilgileniyorum hatta az önce fotoğraf çekim işi geldi ama her zaman olmuyor ve ben ailemden harçlık almadan devam etmek istiyorum, sürekliliği olacak ve harçlığımı çıkaracağım bir şey tavsiye edebilirseniz efsane olur, hatta biri bu konunun altına yazmıştı günde 3 saat lokantada çalışıp 15 alıyorum diye, öyle bir iş bulabilir miyim ki?

• quote:

quote:

Tezgah aciyor. Alan razi veren razi

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Bende lise öğrencisiyim ve ticarete atılmak istiyorum, Anadolu lisesindeyim derslerim sayısal olanlar pek iç açıcı değil, sözel ve görsel zekama güveniyorum, ticaret fikirlerim de var ama nasıl başlasam ne yapsam? Bana tavsiyeler verir misiniz? Hazır böyle konu bulmuşum kaçırmamak lazım :)

Okulumu aksatmayacak şekilde olmalı ama, daha alan seçimi yapmadım ve sözel düşünüyorum, inanın sayısaldan gram çakmıyorum ve fotoğraf/video ile ilgileniyorum hatta az önce fotoğraf çekim işi geldi ama her zaman olmuyor ve ben ailemden harçlık almadan devam etmek istiyorum, sürekliliği olacak ve harçlığımı çıkaracağım bir şey tavsiye edebilirseniz efsane olur, hatta biri bu konunun altına yazmıştı günde 3 saat lokantada çalışıp 15 alıyorum diye, öyle bir iş bulabilir miyim ki?

Ceviri isleri yap tek calisirsan iyi para var

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Bende lise öğrencisiyim ve ticarete atılmak istiyorum, Anadolu lisesindeyim derslerim sayısal olanlar pek iç açıcı değil, sözel ve görsel zekama güveniyorum, ticaret fikirlerim de var ama nasıl başlasam ne yapsam? Bana tavsiyeler verir misiniz? Hazır böyle konu bulmuşum kaçırmamak lazım :)

kaliteli modal corap nerden alabilirim ? 3-5 tane alcam

• doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Alan seçmediysen dili seç, yapamıyorsanda zorla kendini. Sonra başka bölüm seçip kpss ye çalışınca ah kafam deme benim gibi. Lisede bana zor gelen dil ünide ana dilim gibi olmuştu. Sözelle aran iyiyse dili seç :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI

Alan seçmediysen dili seç, yapamıyorsanda zorla kendini. Sonra başka bölüm seçip kpss ye çalışınca ah kafam deme benim gibi. Lisede bana zor gelen dil ünide ana dilim gibi olmuştu. Sözelle aran iyiyse dili seç :)
    işletme sahibiyim ,
    yıllık kazancım allaha çok şükür iyi. evim arabam car. çoluk çocuğa karıştım.Bu işin utanılacak tarafı yok.Bi ara bende düşündüm pendik pazarında yada oto pazarında filan satış yapmayı.
    Abi çalışmanın ayıbı olmaz.
    Hırsızlık yapmıyorsun. Ticaret yapıyorsun.
    100 liraya aldın elbet para kazanıp 200 liraya satacaksın. emeğin var,riskin var, çaban var.
    Haftasonu pazaar günü hiç bi 100-150 tl satış yaparsın rahat.
    tavsiyem oto pazarlarına gitmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

işletme sahibiyim ,
    yıllık kazancım allaha çok şükür iyi. evim arabam car. çoluk çocuğa karıştım.Bu işin utanılacak tarafı yok.Bi ara bende düşündüm pendik pazarında yada oto pazarında filan satış yapmayı.
    Abi çalışmanın ayıbı olmaz.
    Hırsızlık yapmıyorsun. Ticaret yapıyorsun.
    100 liraya aldın elbet para kazanıp 200 liraya satacaksın. emeğin var,riskin var, çaban var.
    Haftasonu pazaar günü hiç bi 100-150 tl satış yaparsın rahat.
    tavsiyem oto pazarlarına gitmen.

Alıntıları Göster
    gerçekten güzel ve seviyeli bi konu olmuş. zaman zaman beni de duygulandırdınız çakallar

İki kardeşiz biz de, bir abim var, babam sınıf öğretmeniydi.
    Tabi biz de zor okuduk, kolay gelmedik bu günlere, ailemin emeği ve fedakarlıkları çok büyük.
    Bir keresinde babamla abimin bayramda kot satmaya gittiklerini hatırlarım, beni götürmemişlerdi :)

Ortaokulda yurtta kalan arkadaşlarımdan bazıları toptancılardan gofret çikolata alır satarlardı.
    Ben de sattım sonrasında, trophy gofret vardı, onun gibi şeyler satardık okulda.
    24'lük kutuda 3-4 gofret bırakırdı sanırım, yediğim gofretler bedavaya gelirdi.
    Sene 95-99 zamanları farklı şeyler bulup onları satardım okul arkadaşlarıma, çakı fener oyuncak gibi.
    Hep motivasyonlu olmuşumdur bu konularda.

Lise sonu bir arkadaşımla köfte tezgahı yaptık kendimize eskiciden alıp adam ettik baya para harcayarak.
    Sonra İstanbul Bahçelievlerde sattık yazın 1 ay, çok parlak olduğumuzdan belki, çok satış yapamadık, hep yedik.
    Sonra arkadaşımın babası sermayemiz bitince bir daha malzeme aldı bize, onları da batırdık :)
    (Ben Sakarya'lıyım, İstanbul'da gurbetteydim)
    400 lira gömdüğümüz tezgahımızı 80 liraya elden çıkardığımızı hatırlarım.

Ama satış gerçekten eğlenceli, ilginiz varsa erken yaşta deneyin derim.
    Kazandıklarınız yanına geçirdiğiniz zamanlar da yanınıza kar kalacak, hayat tecrübesi de.

Bir arkadaşım ikinci el PC telefon al sat yapıyordu DH ikinci el forumlarında.
    Bu işe çok yatkındı, seviyordu da. Üniversitede kendi harçlığını kendi çıkardı.
    Şimdi memleketi bursa'da Apple Teknik Servis ve Mağazaları var.

• Ticaret güzeldir. Yeterki ticaret adabını ve ahlakını elden bırakmayın. İşi hakkıyla yapın, helalinden kazanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.