Şimdi Ara

Çorap Fabrikası; Toplu olarak ucuza çorap alma imkanı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
21
Favori
36.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Utanilacak birsey yok kardesim. Bende coraplarimi hep o tarz alirim 3 tane 5 lira. Delinince yipraninca 1-2 aya atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coco.Jambo

Utanilacak birsey yok kardesim. Bende coraplarimi hep o tarz alirim 3 tane 5 lira. Delinince yipraninca 1-2 aya atarim.
    bu çorabın satılabilecez maximum fiyatı 1 tldir. cami çıkışı cemaat daha fazla vermez.
    180 tanesi 123tl yani tanesi 68 kuruşa geliyor. 1 taneden 32 kuruş kazanacak 100 taneden 32tl kazanır. 100 tane satmakta 1 günde çok zor. Hadi sattın diyelim 30 gün aralıksız çalışsan 960tl kazanırsın yani yaptığına değmez. asgari ücretli bir işte çalış daha iyi 1300tl maaşı var hemi de soğukta sokakta üşümezsin
  • şimdi benimde aklıma işportadan / bu tarz yerden aldığım 10 lu paket çorap geldi.
    parasını hatırlamıyorum istanbul sirkeci otobüs duraklarının oradaki alt geçitteki bir seyyar satıcıdan almıştım.
    1 bay bir bayan paket aldım öyle acelemde vardı bakmadım içine.
    eve geldim hatun paketi bir açtı bütün çorapların tekleri var. kimi teklerinde başı sonu yok bildiğin ıskarta.

O gün bugündür seyyardan bişe almam. Hele de çorapsa yanına yaklaşmam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosdan gecen qmax aldim 10 adet 12tlye geliyordu. Bakmadim bile oranlarina. Tavsiyem size bir firmaya gidip istanbulda oradan almaniz cesit de yapin 1tl 3tl 5tl lik. Herkes her corabi almaz. Yardim etmek istese bile giyecegi corabi alir. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

site güvenilir mi acaba?

o konuda bilgim bulunmuyor hocam. fakat şunu yazmışlar: ürünlerimizi tekstilkent'ten de teslim alabilirsiniz.

konu için teşekkürler
    haftasonu gidip ürünlere bakayım ben, yakın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Çorap satıp zengin olacaksınız çorba parası zor çıkar büyük hayallere kapılmayın

hocam zengin olacam diyen kim var ki adamlar öğrenciyim masrafımı çıkarıyım diyo :) bir yerde yarı zamanlı çalışıp patron kahrı çekeceğime kendi işimin patronu olurum :)
  • Bu mu ucuz? 3 corabi 1 liraya aliyor bir arkadas tanesini de 2 liradan satiyor

• Bari ben de anlatayim. Cocuklugumda annanemle yasadigim icin zor durumdaydim. Pazarda su ve cekirdek sattim. Sinema onunde cizgi roman sattim. TED burs verdi. Okula uzak mesafeden yuruyerek gidip geliyordum. Okul pantolonum yirtikti, ayagimda bilegi disinda heryeri yirtik corap vardi.Sonrasinda da hep burslu okudum. Yuksek lisansi Ingiltere'de yaptim.Simdi cok sukur uluslararasi bir kurumda ust duzey yoneticilige kadar geldim. Hala bazi sitelerde ikinci el alisveris yaptığımi bilen arkadaslarim durumun cok iyi niye ugrasiyorsun der. Cok keyif aliyorum. Hic utanmiyorum. Hicbir zaman utanmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asksarabi -- 25 Kasım 2015; 19:43:00 >
  • Çok ucuz değil, Esenler'e gidip gezin durumu anlatın fiyat alın sonra neresi kafanıza uyarsa oradan alın.Tanesi 50 kuruştan kazanç sağlıyorsa tamamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

http://www.corapfabrikasi.com/toptan-ucuz-corap

180 çift erkek çorabını kargo dahil 108 tl ye satın almak mümkün

uzun süredir işsizim acaba alıp satsam sokaklarda zabıta sıkıntısı fılan olur mu ki ?

hiç bir şey olmaz. bu şekilde satış yapan çok kişi var. neticede sırtınızda çanta ile dolaşıyorsunuz.

hem bu şekilde gayet güzel meblağlar kazanıldığı tecrübe ile sabittir.
    2 tl lik çorap 5 e
    50 kuruşluk çorap üç tane 5 e satılabilir. bu da satışın 1/3 ü kadar kar demektir.
    ayda 25 gün çalışıp 2000 tl kar elde etmek için günlük ortalama 240 tl satış yapmak yeterli olur. çok gibi görünse de aslında 20 - 25 kişiye satış yapmakla mümkün olur.
    bulunduğunuz ildeki altı ilçeyi planlayıp hergün birine gitmek suretiyle haftada bir ilçeye uğrarsınız.
    satışlarınızı nakit olarak yapmanız, ticaretinizi daha da zevkli hale getirecektir.

gezerek çalışıyor olmanız da sizi daha enerjik hale getirir. kafanıza taktığınız derdiniz sıkıntınız varsa anında unutursunuz.
    istediğiniz zaman dolaşır, istediğinizde oturur çayınızı içersiniz.

daha saymakla bitmeyecek faydaları vardır, kazanılan para haricinde...

Hocam ne iştahlı anlatmıssın Mühendisliği bırakasım geldi:)

Askere gidene kadar yapsam mi diye düşünmedim degil

• İstanbul civarı satmayı düşünen arkadaş var mı? Zabıtadan kaçarız yahu yakalayamazlar beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

İstanbul civarı satmayı düşünen arkadaş var mı? Zabıtadan kaçarız yahu yakalayamazlar beni

Adamsın:)

• Arkadaş trenle istanbul a gidip 2. Çuval penye alırdı yıllar önce.1 2 tl ye aldığı penyeleri 5 10 liraya metro çıkışlarında satardı.Dediğine göre çok tatlı getirisi vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu her konuya gelipte çöp diyen yada mubabbeti sulandıran trollerden birisi çıkmamış ya en çok ona sevindim.

ticaret riskli iştir arkadaşlar, lakin pazar panayır seyyar esnaflık hakikaten keyiföi iştir. lakin çok hırslı olmak sizi işten soğutur, çalışmayı avuçta yumurta gibi düşünün. yumurta sizsiniz, sıkarsanız zorlarsanız ya fiziksel yada ruhen sıkıntılar başlar.

kendimden örnek vereyim, hemde iş konusunda size fikir olsun. bundan 7 sene önce babamla beraber yürüttüğümüz işi bırakıp yeni birşeylere atılma ihtiyacı hissettim. o dönem 2. üniversiteyi yeni bitirmiştim üstelik lakin kendi işinin patronu olmak hep daha cazip geldi bana. ticaret zekamında iyi olduğunu düşündüm hep . neyse birgün aklıma denizliden havlu tekstil ürünleri alıp memlekette panayırda satma fikri geldi. bu işi yapmayı kafamda kesinleştirdilten sonra 30 bin lira kredi çektim. 12bin liraya minibüs aldım, yaklaşık 14 bin liralıkta çeyizlik set havlu vs... aldım. tam pazarlık bitti ürünler bitti satış elemanı çocuk abi sana bir tane tablo hediye edeceğim aşağıdan buyur beğendiğini al dedi. en alt kat hac malzemeleri ağırlıkta olduğu için hiç bakmamıştım. tabloyu beğendik neyse orta yerde karışık renklerde yokluklar var tanesi 3,5 liradan. pazarlıkta tanesi 2,5 liradan 400 tane yolluk, çuvalı 50 liradan(maksi boy tekstil çuvallarıyla) artık kumaştan üretilen el bezleri aldım 10 çuval. malzemelerin çoğunu araba almadı, peşimizden kargo ile gönderdiler.

25 günlük panayırda havlu ve çeyizlik ürünlerden çok fazla satış ve karım olmadı. ama o yoklukları tanesi 10 liradan ve çaput el bezlerini 4 tanesi 1 liradan numunelik kalmayacak şekilde sattım. panayır sonunda 3 bin lira yolluktan, 4 bin lira el bezlerinden ve 3 bin civarı havlu takımı (kalın battal banyo havlusu ve el havlusu) ve çeyizlik satışından karım oldu. 25 günde gırgır şamata ve insanlarla iletişim kurarak sıcak para kazanmak harika bir duyguydu.

daha sonra elde kalan ürünleri iş yerlerine köylere pazarlama işine bulaştım ama aynı keyif ve hareket yoktu. sonra ufak bir kaza geçirdim ve 3-4 ay istirahat etmem gerekiyordu, o süreç zarfında eldeki ürünleri nakite çevirip arabayıda satıp kredi borcunu kapattım. elde kalan para yastık altında kaldı. sonra ciddi bir firmadan kendi mesleğimle alakalı hatırlı bir maaşla iş teklifi geldi, aile baskısı yüzünden kabul ettim . şimdi bile sabah erken kalkıp tezgah başında ateşte ısınıp çay simit yapasım geliyor.

bu işlere girecek arkadaşlara tek tavsiyem aldığınız ürün elden çıkması kolay ve insanlar para verirken düşünmeden alacağı meblağlarda olsun. 1 liraya düşük karla satabileceğiniz herşey, 30 liraya satılacak daha yüksek kar marjı olan bir üründen çok daha fazla kazandırır. amaç büyük paralar olmasın, insanların cebindeki küçük paralar daha kıymetlidir her zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

çok güzel bir muhabbet dönmüş .. kaç yıldır forumdayım ilk defa bir konuyu sonuna kadar hem okudum hem mutlu oldum.. arkadaşların her dediğine katılıyorum, ekmek parası kazanmak için çalışan adam neden utansın? benim yaşadığım olayı anlatayım sana ; üni yıllarında girdim Kipa'ya maddi sorunlardan vs okul zaten yarım yamalaktı o zamanlar yeşil bir sweat veriyorlardı çalışanlara ilk giydim kendimi bir garip hissettim o zamanlarda milletin eğlencesi çalıştığım avm kendimizce de ortamımız var beni böyle görecekler falan nasıl olacak diyorum kendimce , reyonları toplarken kolonların arkasına saklanırdım müşteriler görmesin diye sonra kendi kendime dedim ki çalmıyorum çırpmıyorum ekmeğimin davasındayım..sonra bütün kapılar açıldı işimi o kadar sevdim ki ve kendimi gösterme çabalarım ve Rabbimin de yardımıyla önce şirket yabancı sermayeye satıldı derken kariyer fırsatı doğdu çalıştığım 3. ayında şirkette yönetici olmak için eğitim alıyordum sonrası kariyerim bu yolda evrildi hala ekmeğimi o dönemde öğrendiklerimle kazanıyorum. Senin niyetin halis kardeşim Bismillah de çık yola Rabbim rızkımıza kefil , keşke imanımıza kefil olsaydı... Çok başarılı olacağına inanıyorum ben ileride nasıl bu kadar başarılı oldun nedir bu işin hilesi derlerse sana ''işin hilesi Dürüstlük'' dersin.. İşin gücün rast gelsin...

Hocam uzun zamandır bu kadar samimi bir mesaj görmemiştim forumda elinize sağlık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

http://www.corapfabrikasi.com/toptan-ucuz-corap

180 çift erkek çorabını kargo dahil 108 tl ye satın almak mümkün

uzun süredir işsizim acaba alıp satsam sokaklarda zabıta sıkıntısı fılan olur mu ki ?

hiç bir şey olmaz. bu şekilde satış yapan çok kişi var. neticede sırtınızda çanta ile dolaşıyorsunuz.

hem bu şekilde gayet güzel meblağlar kazanıldığı tecrübe ile sabittir.
    2 tl lik çorap 5 e
    50 kuruşluk çorap üç tane 5 e satılabilir. bu da satışın 1/3 ü kadar kar demektir.
    ayda 25 gün çalışıp 2000 tl kar elde etmek için günlük ortalama 240 tl satış yapmak yeterli olur. çok gibi görünse de aslında 20 - 25 kişiye satış yapmakla mümkün olur.
    bulunduğunuz ildeki altı ilçeyi planlayıp hergün birine gitmek suretiyle haftada bir ilçeye uğrarsınız.
    satışlarınızı nakit olarak yapmanız, ticaretinizi daha da zevkli hale getirecektir.

gezerek çalışıyor olmanız da sizi daha enerjik hale getirir. kafanıza taktığınız derdiniz sıkıntınız varsa anında unutursunuz.
    istediğiniz zaman dolaşır, istediğinizde oturur çayınızı içersiniz.

daha saymakla bitmeyecek faydaları vardır, kazanılan para haricinde...

Hocam ne iştahlı anlatmıssın Mühendisliği bırakasım geldi:)

hocam sen ne diyorsun, memur olmasam gidip haftasonları seyyar birşeyler yapardım sırf stres atmak için. ruh sağlığına çok faydaları var.

Sigortasız olduğun icin biri sikayet etmedigi surece memurken calısabilirsin

Dugunlerede gidebilir mi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Bari ben de anlatayim. Cocuklugumda annanemle yasadigim icin zor durumdaydim. Pazarda su ve cekirdek sattim. Sinema onunde cizgi roman sattim. TED burs verdi. Okula uzak mesafeden yuruyerek gidip geliyordum. Okul pantolonum yirtikti, ayagimda bilegi disinda heryeri yirtik corap vardi.Sonrasinda da hep burslu okudum. Yuksek lisansi Ingiltere'de yaptim.Simdi cok sukur uluslararasi bir kurumda ust duzey yoneticilige kadar geldim. Hala bazi sitelerde ikinci el alisveris yaptığımi bilen arkadaslarim durumun cok iyi niye ugrasiyorsun der. Cok keyif aliyorum. Hic utanmiyorum. Hicbir zaman utanmadim.

Yürü be hocam, Fakirlik Forever!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: z740

quote:

Bari ben de anlatayim. Cocuklugumda annanemle yasadigim icin zor durumdaydim. Pazarda su ve cekirdek sattim. Sinema onunde cizgi roman sattim. TED burs verdi. Okula uzak mesafeden yuruyerek gidip geliyordum. Okul pantolonum yirtikti, ayagimda bilegi disinda heryeri yirtik corap vardi.Sonrasinda da hep burslu okudum. Yuksek lisansi Ingiltere'de yaptim.Simdi cok sukur uluslararasi bir kurumda ust duzey yoneticilige kadar geldim. Hala bazi sitelerde ikinci el alisveris yaptığımi bilen arkadaslarim durumun cok iyi niye ugrasiyorsun der. Cok keyif aliyorum. Hic utanmiyorum. Hicbir zaman utanmadim.

Alıntıları Göster
    5 yaşındayken İzmir'de sahilde su satardım.Tek göz odada 4 kişi yaşardık.Çöpten topladığım oyuncaklarla oynardım tüm gün .Ticaretin içerisinde olmak sıcak para kazanmak oldukça zevkli. Şimdi ise harika bir işim var ,evim arabam her şeyim var . Allah emek sarfedenlerin her zaman yanında oluyor inanıyorum buna

• quote:

Orijinalden alıntı: z740

quote:

Alıntıları Göster
    Yazılanları okuyunca insan duygulanıyor. Bir anıda benden olsun.

Benim ailemin de gelir seviyesi çok düşüktü. Tek bir maaşla geçinmeye çalışıyorduk.
    Küçükken bende simit satmıştım. Belki bilenler bilir İstanbul Pendik'te merkezde ana bir cadde vardır. O cadde üzerinde arabada simit satan abileri görüyordum. Peynir ekmek gibi satıyorlardı.
    Bende satmaya karar verdim. Ama hem küçüklükten hem de arabayı zabıtaya kaptırma korkusuyla, arabada değil tepsi de ve kafa üstü dolaştırarak, sokak aralarında çay bahçelerinde satmaya başladım.

Açıkçası ilk zamanlar çok çekindim, birazda utandım. Buna bağlı olarak da satışlar çok iyi değildi. Bazen elde kalıyor kalanları eve getiriyor evde yiyordum.
    Sonrasında bende öğrenmeye başladım, başka satan abileri taklit ederek sokakta bağırmaya başladım birazda olsa kendimi aştım. Satmayı becerebildim. Daha önce tüm gün satamadığım kadarını 2-3 saatte satmayı başarabiliyordum.
    Çok olmasa da cep harçlığımı çıkaracak paralar kazanmıştım. Biriktirdiğim paraları saymak da çok hoşuma gidiyordu. :)

Sonrasında büyüdüm, üniversiteyi kazandım ama fakirlik de tabi devam etti. Çok şükür ki, krediler çektim, burslar kazandım ve okulu bitirdim.
    Şimdi Türkiye'nin en büyük kurumlarından birinde mühendisim ve gelir seviyem oldukça iyi.

Çocuklarıma eskiden ben simitte sattım dediğimde biraz garipsiyorlar ve beni o halde hayal edemiyorlar.
    Ama ben o günleri hiç unutmadım ve Pendik'e her gittiğimde gezdiğim yerleri görünce, geçmişim hep aklıma gelir duygulanırım.

• Harika konu,
    Ben halen zevk için ufak tefek alım satımlar yaparım. Denk geldiğinde tabi. Ticaretin zevki bam başka. Siz yeterki niyet edin gerisi gelir inşallah.

Bende anımı aktarayım,
    Memuriyet öncesi üniversite okurken cuma, cumartesi, pazar günleri bir kır düğün bahçesinde ekstracı tabir edien komiden daha alt seviyede bir iş yapıyordum. Günlük 30 tl alıyordum. Sabah 9 da başlıyorduk, gece 3-4 anca bitiyordu. Gece eve gelip ayaklarımın sancısından uyuyamadığımı bilirim ama o sabah yine aynı hırsla kalkıp işe gidiyordum.
    Düğün yerindeki herşeyi ama herşeyi biz yapıyorduk. İlkten bazı günler patron sana ihtiyaç yok diyip geri bile gönderirdi. Çok koyardı.
    Bir zaman sonra iyice adapte oldum, aynı dönem kpss calısıyordum.
    İnanın çok ağır bir işti. Ama zevkliydi. Zamanla ekstracı olarak giden ben baktım kendi ekibimi kurmuş, organizasyon şirketlerinden iş alıp düğün yeri kuruyordum. Onların işine gelmişti. Eleman aramıyor direk devir ediyordu. Bende işin büyüğüne göre adam bulup götürüyordum. Çok tatlı paralar kazanmaya başladık. Zamanla düğünlerden komi, garson ve şeflerin ayağını kavga gürültü kesip alınan bahşişi ekibimizle bölüştük. Bir gece çalışmada pişik olan arkadaşlarımız oldu. Bir günde 4 düğün alanı organize edebiliyorduk. Parayı harcamaya vakit yoktu cebimde bir tomar para ile geziyordum.
    ilçelere kadar iş alıyorduk. 3 güç çalışan ben 7/24 çalışan biriydim. Kilo verdim. Defalarca hastalandım ama bırmadım.
    İş her geçen gün büyüyordu. Eli yüzü düzgün hem amele hem güleryüzlü ekip bulmak zordu ve bunlar bizim ekipte vardı.
    Harika günlerdi. Kendi organizasyon firmamı açma arefesinde memuriyet oldu. İşe başladık. Aylarca memuriyetten zevk alamadım. Çok kızdım kendime. Ancak bu yoğun calısmada aile hayatı olmayacağına kanaat getirip memur olmuştum.
    Memuriyetimin 2 ve 3. Yıllarında işi devrettiğim ve halen devam eden arkadaşlarımın yanında ara sıra çalışmaya gittim. Yine 15-16 saat çalıştım. Para dahi almadık ama keyif aldım.
    Şimdide kendimi alı koyamıyorum. Telefon alıp satıyorum. Laptop alıp satıyorum.
    Kendimce aktif işlere devam ediyorum.
    Allah niyeti halis olanın yanındadır.
    Günde 30 tl ye calısırken bıraktığımda günde 170-200 tl kazanıyordum.
    Sizde 2-3 çorapla başlar çok daha ilerisine gidersiniz.

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.