Şimdi Ara

Çorap Fabrikası; Toplu olarak ucuza çorap alma imkanı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
21
Favori
36.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat iyi ama defolu çoraplaryollarlarsa rezillik çok cekilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

http://www.corapfabrikasi.com/toptan-ucuz-corap

180 çift erkek çorabını kargo dahil 108 tl ye satın almak mümkün

uzun süredir işsizim acaba alıp satsam sokaklarda zabıta sıkıntısı fılan olur mu ki ?

hiç bir şey olmaz. bu şekilde satış yapan çok kişi var. neticede sırtınızda çanta ile dolaşıyorsunuz.

hem bu şekilde gayet güzel meblağlar kazanıldığı tecrübe ile sabittir.
    2 tl lik çorap 5 e
    50 kuruşluk çorap üç tane 5 e satılabilir. bu da satışın 1/3 ü kadar kar demektir.
    ayda 25 gün çalışıp 2000 tl kar elde etmek için günlük ortalama 240 tl satış yapmak yeterli olur. çok gibi görünse de aslında 20 - 25 kişiye satış yapmakla mümkün olur.
    bulunduğunuz ildeki altı ilçeyi planlayıp hergün birine gitmek suretiyle haftada bir ilçeye uğrarsınız.
    satışlarınızı nakit olarak yapmanız, ticaretinizi daha da zevkli hale getirecektir.

gezerek çalışıyor olmanız da sizi daha enerjik hale getirir. kafanıza taktığınız derdiniz sıkıntınız varsa anında unutursunuz.
    istediğiniz zaman dolaşır, istediğinizde oturur çayınızı içersiniz.

daha saymakla bitmeyecek faydaları vardır, kazanılan para haricinde...

Hocam ne iştahlı anlatmıssın Mühendisliği bırakasım geldi:)

hocam sen ne diyorsun, memur olmasam gidip haftasonları seyyar birşeyler yapardım sırf stres atmak için. ruh sağlığına çok faydaları var.

Sigortasız olduğun icin biri sikayet etmedigi surece memurken calısabilirsin

Dugunlerede gidebilir mi peki?

Neden gidemesin hocAm sikayet yeme yeter

• udmexpert U kullanıcısına yanıt
    ben daha önce alışveriş yaptım yarı-yarıya kazandırıyor. her kalite ürün var kalitesi fiyata göre değişiyor. sitede her kalite için ürün eklenmiş zaten. ben ilk seferde tekstilkentteki deposundan almıştım geçende kargo ile sipariş verdim ikisindede sorun yok. sahibi baya ilgileniyor zaten
  • Lisenin tamamı yazları ve üniversite 1'den 2'ye geçtiğim yaza kadar, memlekette inşaatlarda amelelik yaptım ben de. Kazma ile temel kazma (ki çok zordur), harç ve beton karma&taşıma, tuğla yükleme-boşaltma, çatı ve kiremit işleri, saat 8-17 arası bilimum amelelik işleri yaptım. Çok iyi paralar kazandım. Taa o zamanlardan çok kazanıp çok harcamaya alışığım. Şimdi Global bir IT firmasında Proje yöneticisiyim. İstanbul'da 4 evim, kirada dükkanım, arabam var. Söylemesi ayıp X-Type da olsa jaguara biniyorum. Ve helalinden alın teriyle çalışıp kazanmayı sonuna kadar destekliyorum. Saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyacım olmamasına rağmen yazılanları görünce hem duygulandım hem heveslendim bi kafadar bulursam yanıma yapmayı düşünüyorum hepinizin yüreğine sağlık
  • 2003-2005 arası lise yıllarında yazar kasa, faz malzemeleri satardık 4 arkadaş sokak sokak gezerek. Semt, ilçe paylaşımı yapardık. 2'şer kişi ayrılırdık, birkaç malzeme satınca acaba onlar ne yaptı diye merak ederdik. O gün ne kazandıysak 4'e bölünürdü. Şimdi çok şükür işimiz var. Alın teriyle kazanılan paranın utanması,çekinmesi olmaz.
  • Yazılanları okuyunca gözyaşlarıma engel olamadım.

Sanırım bizleri hüzünlendiren ortak şey, yok(sul)luğu bilip yaşamış olmak.

Benzer şekilde bende anılarımı paylaşayım;

- Orta okul yazlarında mahallemizin düğün salonunda çalışır, öğlenleri akşam tertemiz oynayıp, gülünen dans ettiğiniz pisti yıkar temizler, masalarına örtülerini atar akşamına da pasta merasmi vb. işeri yapar gece 2 civarı evde olurduk. Bazen yorgunluktan uyuyamaz bacaklarımı divana atarak rahatlatırdım kendimi ve en büyük birikimim ilk cep telefonumdu. -Star gazetesinin kuponları ile biriktidiğim Phillips Savy-
    (Şimdi düşünüyorumda günlük verilen komik yevmiyeler karşılığı küçücük çocukların üzerinden kazanılan koca koca paralar!)

Orta okul ile üniversite yılları arasında babamın geçirdiği trafik kazası, sakat kalması vs.. ile geçen sıkıntı dönemden sonra hasbelkader Üni 1. sınıfın yaz okuluna kalmayıp simit arabasında simit satmıştım. Sabah 5,30 gibi uyanıp, fırından simitleri alıp Vestel çalışanlarının servis durağında günde 150-200 simit satardım. Arabamın başında bekler iken sevdiğim romanları okur, öğleye kadar evimde olurdum.

Sonrasında 4 yıl boyunca okul kantininde çalışıp, kantin yetkilisi olarak görev yapan tek öğrenci çalışan oldum.

Şimdi devlette memur olarak görev yapıyorum ancak ne kantin günlerimi ne de simit satarak geçirdiğim o yaz'ı(2004) unutamam.

----

Başlık sahibine tavsiyem, boş oturarak günde 30-TL kimse vermeyecektir, alnının teriyle kazandığın her kuruş için şimdiden HELAL OLSUN diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Bu mu ucuz? 3 corabi 1 liraya aliyor bir arkadas tanesini de 2 liradan satiyor

adres ? firma ? link ?
  • Bende istanbul toptancidan 12 tanesini 7 tl den aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

Fiyat iyi ama defolu çoraplaryollarlarsa rezillik çok cekilir

yerinden de gidip alınabilir, ki ben öyle yapmayı düşünüyorum
    o değil de, gerçek sıcak fırsat ruhu da bu konuyla ortaya çıkmış oldu, ben de nerdeyse 6-7 yaşımdan beri başladım böyle işlere, ilk yaptığımız iş, babaannemin ineği vardı, yoğurt yapıp satardı, biz de el arabası ile gidip kavun karpuz kabuğu toplardık, hey gidi günler
    sonra, pazarda iplik falan satardım, eminönü'nden alır gelirdim , lisede iken kitap fotokopi işlerinden para kazanırdık .... neler yokki bizde
    en güzeli de , lise hazırlık sınıfını bitirdikten sonra, okula karneyi almaya gitmiştik arkadaş ile, herkes kitaplarını atıp gitmişti ortalığa, hazırlığı geçtikleri için kimse almaya üşenmemiş, biz de topladık bütün ingilizce kitaplarını, beyazıta götürüp satmıştık işin komik yanı, 1 ay sonra da kitapların beleş dağıtılacağı açıklanmıştı

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    çakalllllll mahmuddd:)
  • Kargo ücreti kime ait sanırım alıcıya

• http://www.corapfabrikasi.com/karisik_numune_paketi_1 şundan alıp eve yollasam annem satar belki komşulara,akrabaya satsa biter zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

İstanbul civarı satmayı düşünen arkadaş var mı? Zabıtadan kaçarız yahu yakalayamazlar beni

Ben ciddi ciddi düşünüyorum hocam bu işi gel birlikte yapalım :) ben de iyi koşarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

ihtiyacım olmamasına rağmen yazılanları görünce hem duygulandım hem heveslendim bi kafadar bulursam yanıma yapmayı düşünüyorum hepinizin yüreğine sağlık

İstanbul'daysanız yapalım hocam bir arkadaş daha vardı düşünen. Hiç olmazsa arkadaş ediniriz fenamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt.lsy

Kargo ücreti kime ait sanırım alıcıya

evet hocam. sepette belirtiliyor. vatsaptan sordum, kargo ödememenin tek yolu tekstilkent'ten teslim almak.

ayrıca indirim de sordum, düzinede 25 kuruş olur ancak dedi. 5 tl için hesapladım %5'e denk geliyor.
  • okartal1 kullanıcısına yanıt
  • maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam

• herkes anısını anlatmış bende anlatayım 2 yıl önce forumdan ve fırsat sitelerinden aldığım cınemaxımum biletlerini gişenin önünde çaktırmadan satmaya çalışıyordum genelde nautilyusta satardım 4e 5e alıp 10a hatta 15e sattığımı bilirim, nautilyusta işler büyüyünce para tatlı geldi buyakayada gitmeye başlamıştıım bazen gişe filmleri gelince 1-2 sırayı kapatıp direk cınemaxımum biletinden satardım o zamanlar üniversite yurdundayım 2-3 kişilik ekibimiz vardı bilet işi için, en son nautilyus cinemaxımum işletme müdürüne bilmeden bilet satmaya çalışınca işi bırakmıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

herkes anısını anlatmış bende anlatayım 2 yıl önce forumdan ve fırsat sitelerinden aldığım cınemaxımum biletlerini gişenin önünde çaktırmadan satmaya çalışıyordum genelde nautilyusta satardım 4e 5e alıp 10a hatta 15e sattığımı bilirim, nautilyusta işler büyüyünce para tatlı geldi buyakayada gitmeye başlamıştıım bazen gişe filmleri gelince 1-2 sırayı kapatıp direk cınemaxımum biletinden satardım o zamanlar üniversite yurdundayım 2-3 kişilik ekibimiz vardı bilet işi için, en son nautilyus cinemaxımum işletme müdürüne bilmeden bilet satmaya çalışınca işi bırakmıştık

Sonu fena olmus :))

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.