Şimdi Ara

Çöpçüler ne kadar maaş alıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
21.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bn çöpçülerin 1-1.5 milyar civarı iyi bi maaş aldıklarını duymuştum... Çoğu kişi böyle dedi, cidden öyle mi?

Yoksa asgari ücretliler mi?

Eğer 1-1.5 milyarsa lise mezunu olurum, çöpçülüğe başlarım iidir Ne uğraşçam mühendislikle doktorlukla yaw ((((((((((derrrrrrrrrrmişim........)))))

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çöpçüler Ne Kadar Maaş Alıyor?

Çöpçüler, toplumumuzda hayati bir rol oynarlar ve temiz ve hijyenik bir çevre sağlamaktan sorumludurlar. Maaşları, deneyim seviyeleri, çalışma saatleri ve bulundukları bölge gibi çeşitli faktörlere göre değişir.

Ulusal Ortalama

ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu'na (BLS) göre, Mayıs 2022 itibariyle çöpçülerin ulusal ortalama yıllık maaşı 46.420 dolardır. Bu, saat başına yaklaşık 22,32 dolara denk gelmektedir.

Faktörler Maaşları Etkiler

Çöpçülerin maaşlarını etkileyen faktörler şunlardır:

• Deneyim: Deneyimli çöpçüler genellikle yeni işe başlayanlardan daha fazla kazanırlar.
    • Çalışma Saatleri: Fazladan mesai veya vardiyalı çalışma, daha yüksek maaşlara yol açabilir.
    • Bölge: Çöpçülerin maaşları, yaşam maliyetinin yüksek olduğu bölgelerde daha yüksek olma eğilimindedir.
    • Sendika Üyeliği: Sendikaya üye olan çöpçüler genellikle daha yüksek maaş ve sosyal yardımlar alırlar.

Eyaletlere Göre Maaşlar

Çöpçülerin maaşları eyaletten eyalete önemli ölçüde değişebilir. BLS'ye göre, Mayıs 2022 itibariyle en yüksek maaş alan eyaletler şunlardır:

• Kaliforniya: 68.070 dolar
    • New York: 67.580 dolar
    • Connecticut: 64.880 dolar

Eğitim ve Sertifikalar

Çöpçü olmak için genellikle lise diploması veya dengi gerekir. Bazı işverenler, ağır ekipman kullanımı konusunda eğitim veya sertifika isteyebilir.

Kariyer Beklentileri

BLS, çöpçülere olan talebin 2021'den 2031'e kadar %10 oranında artmasını beklemektedir. Bu, yaklaşık 30.100 yeni işin yaratılacağı anlamına gelmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok az maaş alıyorlar genelde taşeron firma adamları oluyorlar ama belediyenin adamları 1 milyara yakın alıyorlar kendim baruthane tesisinde çalıştım bilgi işlemci olarak oradan biliyorum
  • milletin maaşında gözüm yok...Allah bereket versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Arkadaşlar bn çöpçülerin 1-1.5 milyar civarı iyi bi maaş aldıklarını duymuştum... Çoğu kişi böyle dedi, cidden öyle mi?

Eğer 1-1.5 milyarsa lise mezunu olurum, çöpçülüğe başlarım iidir Ne uğraşçam mühendislikle doktorlukla yaw ((((((((((derrrrrrrrrrmişim........)))))

''Çöpçü bile şu parayı alıyor'' en çok söylenen maaş beğenmeme ifadesidir.

Adamlar pislik içinde, türlü alaya belki hakarete maruz kalıp üstüne birde hastalık tehlikesi içinde çalışıyorlar. Aldıkları maaşlar gözümüze çok gelmesin. Alt yüklenici zihniyeti her yer gibi Belediye'lere de yerleştiğinden çok daha az alıyorlar. Sen bu konuşma tarzınla ancak tv'lerde iş bulursun gibime geliyor zaten.

• çöpçülük çok aşağılık bi meslekmi arkadaşlar adamlar pez....klikmi yapıyorda böyle alaycı düşürücü ifadeler kullanıyorsunuz bırakın kendi işinize bakın yahu
  • Meslekle dalga geçmek nedir. ne demek çöpçüler bil. Arkadaşlar adamlar namusu ile çalışıyor ve ailelerinin geçimini sağlıyorlar.
  • Her işin bir statüsü ve gelir pozisyonu vardır. Doktor adam 350 Ytl Maaşla çalışırsa gülerler. Zaten çalışmaz da. Ama çöpçü de Türkiye de ki gelir şartlarında 1.500 Ytl alırsa ona da şaşarlar. Çoğu öğretmen bile o maaşı almıyor zaten. Diğer arkadaşın kastettiği o. Yani eğer durum öyleyse tuhaflıktan bahsediyor. Meslekle dalga geçtiği yok yani.

Genel de İlkokul ve ortaokul mezunları ya da çok nadir lise mezunlar çöp temizleme işin de çalışıyor. Ama çöp toplayıcıları neredeyse çoğu doktordan bile fazla maaş alıyor eğer bu maaşı alıyorsa. Arkadaş dengesizliği vurgulamak istemiş.

O zaman kimse okumasın ne gerek var. Çöpçü olsun demek istiyor. Mizahi bir vurguyla. Bunda kötü bir şey yok.

Kimse de namussuz demedi zaten.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: t_tunccan

Meslekle dalga geçmek nedir. ne demek çöpçüler bil. Arkadaşlar adamlar namusu ile çalışıyor ve ailelerinin geçimini sağlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 14 Mart 2006; 8:35:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda çöpçülere bi hakaret yokki
    Çöpçü bile denilirken vasıfsız eleman kast edilmiş.

Ayrıca birbirimizi kandırmayalım bir kızınız olursa çöpçüye verirmiydiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuhanda

Burda çöpçülere bi hakaret yokki
    Çöpçü bile denilirken vasıfsız eleman kast edilmiş.

Ayrıca birbirimizi kandırmayalım bir kızınız olursa çöpçüye verirmiydiniz ?

konuyu saptırmayalım !! herkesinde işine saygı duyalım ..o insanlar olmasa ortalığı b...k götürür.... sen herhalde kızssın sen evlenmezssin çöpçüyle olur biter
  • belediyenin kadorlu personelinden bahsedersek derecesine kıdemine tahsiline göre değişir. fakat belediyeler ihale ile temizlik işlerini gördürtebiliyorlar. bu durumda bahsi geçen çöpçü özel şirket için çalışmış oluyor aslında. bu durumda maaş belirleme olayı şirkete kalmış bişey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .nnaazzoo. -- 14 Mart 2006; 22:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Bu neyin kafası

Şikayetiniz bize ulaştı. Şikayetinizi görmek için tıklayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöpcüleri hakir görüyorsunuz ama 2500 den fazla alanlar bile var asıl siz neyin kafasındasınız
  • her çöpçüde iphone 5 galaxy s3 olduğuna göre
  • 7 yıllık konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonu açan çöpçü gördüm sen ne diyon. Kadroluların maaşı çok iyi diye biliyorum. Spor salonu açan adamın işide sabah 5 öğlen 2 gibi felan bırakıyordu. Cin gibi adamlar var. Adama maaşını sorduğumda hep boşver ya diyordu gülüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3D'ne BANDIM -- 28 Şubat 2013; 14:32:51 >
  • 7 yıllık konu belki @1 lisedeyse şimdi üniyi bitirmiştir müyendis olmuşturla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Arkadaşlar bn çöpçülerin 1-1.5 milyar civarı iyi bi maaş aldıklarını duymuştum... Çoğu kişi böyle dedi, cidden öyle mi?

Alıntı yapalımda belki görür ne konu açtığını görür :G

• Ohraa 2006' da 1500 TL ' mi mayış alıyolarmış ? Şimdi desenize en az 3000 TL' yi doğrultuyorlar temiz
  • Belki inanmayacaksınız ama uzaktan bir akrabam küçük bir şehirde yerleri vs süpürüyor.3000 TL maaşı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

7 yıllık konu belki @1 lisedeyse şimdi üniyi bitirmiştir müyendis olmuşturla.

ne biliyorsun belki çöpçü olmuştur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.