Şimdi Ara

ÇOOOKKK ACİLLLL!!!! iphone 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetin17 -- 10 Ekim 2016; 18:17:21 >

Alacağınız kişi İcloud hesabından cıkıs yapsın.Yoksa siz kullanamazsınız telefon kilitlenir.Birde mutlaka faturası olsun.
    Anakart : GIGABYTE Z370 AORUS ULTRA GAMING Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 Anakart | İşlemci : İntel Core i7 8770K | İşlemci Soğutucusu : XIGMATEK SCYLLA 120 EN8620 240MM SIVI SOGUTMA SİSTEMİ| Ram: Adata 16GB (2x8GB) XPG Spectrix D40 RGB Led 2400MHz DDR4 CL16 Dual Kit Ram| Ekran Kartı:MSI GEFORCE RTX 2070 VENTUS 8G 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı | Hard Disk: WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 64MB Cache İntellipower | SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD | Kasa: THERMALTAKE V200 TG USB 3.0 3x120MM RGB FANLI MidT ATX GAMİNG KASA
    | Güç Kaynağı: Corsair CX750W | Monitör: MSI Optix MAG271C 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR | Mouse: Razer Imperator |
    Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Sound System | Kulaklık : Corsair Void Rgb Elite Wireless Premium Kulaklık 7.1 Surround |
  • ayrica tum telefonlar icin gecerli, telefonla arama yapin ve ses nasil geliyor ona bakin.
  • Telefonun cakma olmadigini tek bir yolla anlarsin..İtunes bagla eger itunes cihazi goruyorsa sorun yok demektir rahatlikla alabilirsin tabi kasayifa kontrol ettikden sonra.Cizigi kirigi cikigi varmi yokmu vs.Birde ne kadara alacaksin ?O verecegin paraya birazdaha ekle Online Aple Store'dan 0 al derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu mutlaka sifirlatip al ios7 de calinti cihaz restore edildikten sonra icloud ekraninda kalir acilmaz, sen sifirla yaninda hatta ayarlar>genel> sifirla > tum icerikleri ve ayarlari sil'i onaylayin telefon sifirlanacak sorunsuzca tekrar telefonu aktif edebilirse alacaginiz kisi tamamdir, bir de titresimini, sesini, kamerasini, flashini, butonlarini, touch id olayini, ekranini, kasasini kontrol et yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 8 Ocak 2014; 11:12:52 >
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Hic bir sahte iphone Apple Stora giremez.Cihazı deneyin Apple Stora giriyormu bakın.
    İphon imeisini appleden sorgulatarak garanti durumunu ve orjinallğini görebilirsiniz.

Alacağınız kişi İcloud hesabından cıkıs yapsın.Yoksa siz kullanamazsınız telefon kilitlenir.Birde mutlaka faturası olsun.

İlk cümle ofsayt olmuş,
    Android port edilip Apple Store kopyalanarak uygulama nasıl indirilir araştırın. Doğru ifade kişi kendi Apple ID ile doğrulama( giriş ) yapmasıdır. Kimlik bilgisi sadece Apple sunucusunda mevcuttur bu da orijinal olduğu anlamına gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hyrttnnn

Tek akıllı olduğumu düşünsem zaten size danışmazdm. Tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istedim. Amerikada telefonun 650 dolar olduğunu düşünürsek bunun ucuza bulunabilme ihtimali olup olmadığını veya ucuzu en az ne kadar olabilir insan bunları merak ediyor. Üstelik 150 tl daha koyabilsem bütcem 1900 demem direk gidip 5s alırım tek akıllı sensin galiba

yurtdışında (amerika ve bir kaç ülkede) okadar olduğu doğru ama yurt dışından alınan cihazlar ne zamandan beri kvk garantili oluyor? Yurtiçi garantili cihazların fiyatı bellidir, 1900 bandında dolaşanlar satıcı garantilidir, bozulduğunda allaha emanet iş şansa kalır. 1500 gibi fiyatları dükkanda kvk garantili diye satıyorlarsa enayileri kandırmak için sahte veya çalıntı telefon satıyorlardır.

Madem bütçen yok, ya çakma garantili cihaz alacaksın, ya da garantili ikinci el cihaz alacaksın veya hiç olmadı yurt dışından getirecek birini bulup pasaport kayıdı ile uğraşacaksın.

• 1900 tl gibi bi bütçen varsa iyice araştır ikinci el 5s al,yani bu parayı harcamayı kafaya koyduysan.Bence şu an için 5s ile 5 arasında çok fark yok.Forumda birsürü konu var zaten.yada bekle 2 gün içinde biri yine açar zaten 5 mi alayım 5s mi diye yine yorum yapılır.Uzun lafın kısası parayı tamamen harcayacaksan ikinci el garantili yurtiçinden alınmış 5s al.Ama özelliğini çok bilmem benchmark testi gibi şeyleri kafaya takmam kullanımda yarattığı farklara bakarım diyosan 5 yada zevkine göre 5c alman daha mantıklı.Kalan paraylada app storeda uygulama alırsın.androidde aldığın uygulamalar varsa ios ta çalışmaz yeniden alman gerekecek.Ayrıca kılıf taşınabilir şarj cihazı vs alabilirsin arttırdığın parayla.5s şart değilse bun saydıklarımda telefon kadar önemli çünkü..
  • 1900'ün üstüne kesinlikle çıkamıyorsan sıfır 5 al. İkinci elde de eski cihazlarda güzel fırsatlar oluyor ama 1900 lira da riske atılmaz. Alırsın, 2 gün sonra telin bi yerinde bişey çıkar, canın sıkılır. Gerek yok bence.

Anakart : GIGABYTE Z370 AORUS ULTRA GAMING Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 Anakart | İşlemci : İntel Core i7 8770K | İşlemci Soğutucusu : XIGMATEK SCYLLA 120 EN8620 240MM SIVI SOGUTMA SİSTEMİ| Ram: Adata 16GB (2x8GB) XPG Spectrix D40 RGB Led 2400MHz DDR4 CL16 Dual Kit Ram| Ekran Kartı:MSI GEFORCE RTX 2070 VENTUS 8G 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı | Hard Disk: WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 64MB Cache İntellipower | SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD | Kasa: THERMALTAKE V200 TG USB 3.0 3x120MM RGB FANLI MidT ATX GAMİNG KASA
    | Güç Kaynağı: Corsair CX750W | Monitör: MSI Optix MAG271C 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR | Mouse: Razer Imperator |
    Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Sound System | Kulaklık : Corsair Void Rgb Elite Wireless Premium Kulaklık 7.1 Surround |
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyrttnnn

Beyler iphone ikinci el iphone 5s alacağım. Telefon henüz 1 ayını doldurmamış yurt dışından getirilmiş pasaport kaydı falan var. Daha önce hep andorid kullandım hiç iphone kullanmadım. Kazıklanmak istemiyorum. Almadan önce telefonu kontrol etme fırsatım olacak. Bu telefonun çakma mı gerçek mi oldugunu naasıl anlarım. Yok efendim dokunmatiğinden kamerasından gibi cevaplar yerine daha net cevaplar verirseniz sevinirim. Çünkü artık çakma telefonlarda çok kaliteli dokunmatikler kameralar koyuyor telefona gayette hızlı çalışıyorlar. Ve daha önce iphone deneyimim olmadığı için dokunmatikten ya da kameradan anlamam zor olur. Mesela bi kaç telefonda gördüm iphone görünümlü andorid. AppStore a girmeden anlayamıyorsun diyorlar. AppStore a girince android market açılıyormuş. AppStore a giren çakma telefonda olabilir mi ? Yani tamm bu AppStore a girdi kesin orjinal diyebilir miyim? Yada seri numarasından falan kontrol edebilme gibi bi imkanım var mı ? Lütfen yardım edin bir kaç gün içinde alacağım telefonu. Şimdiden teşekkürler.

Gayet açık ve net söylüyorum ki androidde zaman kaybetme. Ben iki ay once denemrk icin note 3 aldim ve gecen hafta 5s aldım. 2.200₺ e aldigim telefon iki ayda 1.600 oldu. Uzerime para verip 5 s sldim. Dusun aradaki farkı. Bi daha apple'dan şaşmam asla. Orjinallige gelince i tunes'a baglaman yeterli...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.