Şimdi Ara

iphone yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün iphone elime geçti,forumdaki topicleri incelememe karşın aklımı karıştıran kişi ve olaylar oldu.Bende sizlere danışmak istedim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

1-iphone u türkcele kayıt ettirmelimiyim.getiren arkadaş senede bir hakkının olduğunu ve bunu kullandığını söyledi.2007 de yurtdışına çıkmış herhangi biri pasaport ile bu işi halledebilirmiyim.Bu kişinin illa abd ye gitmiş olmasımı gerekiyor.

2-telefon fonksiyonunu kullanmayıp sadece müzik ve video için kullanabilirmiyim.Bunun için telefonu açtırmam(kırdırmam) gerekiyormu.

3-telefonu nerede ve kaça kırdırabilirim.ne kadar sürer.isterseniz özel mesajlada cevap verebilirsiniz.bilmediğim ,ehil olmayan birine yaptırmak istemiyorum.

4-Türkcele kayıt ettirme ve telefonu kırdımları işlemleri arasında sıranın önemi varmı.yani önce türkcelemi gitmeli yoksa kırdırmalımı.

5-Telefonu kıracak arkadaşa hangi programları yükletmeliyim.

teşekkürler...

• 1- herhangi bir ülkeye 2007 yılında çıkış yapmış birisinin pasaportu ile kayıt ettirebilirsin
    2-telefonu active etmen gerekiyor Türkiye'de active edilmediğinden kırdırman gerekiyor yani
    3-telefonu kırdırmak için para vermene gerek yok foruma bakarsan nasıl yapıldığını görebilirsin basit bir işlem yinede 50 ytl ye kıranlar var gg de bulabilirsin
    4-farketmez bence önce kayıt ta edebilirsin istersen kırar 1 hafta içinde gider kayıtını yaptırırsın
    5- bence şimdilik yükleme yüklenen programların bazıları telefonda donma ve arızalara neden olabiliyor
  • teşekkürler.

gg dediğiniz nedir?siz genede bana sirkecide şu dükkana kırdır ,şu kadar fiyatı ve şu kadar saat sürüyor deseniz
  • gg = gittigidiyor.com

Kendiniz bilgisayara gerek kalmadan 10 dk içerisinde kırabilirsiniz formu bir okuyunuz isterseniz..
  • gittigidiyor.com 50 ytl kalsın cebinde dostum sen sadece kablosuz internet olan bi mekan bul kendine sonra v 1.1.1 olan bi iphone bul al güzelcehttp://www.hacktheiphone.com/111/iphone_step_1.html adresine gir bilgisayarla videoyu izle resimlere bak hiç acele etmeden kır süresi ise max . 5 dk

• Sağolun arkadaşlar.

Kendim beceremem sanıyorum.Bilgisayara ve telefona pek hakim değilim.Bu yüzden bana doğubankta nereyi önerirsiniz.Anladığım kadarıyla 50 ytl ve yarım saat kadar sürüyor.Ayrıca hangi sürümünü yükletmemi tavsiye edersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone İMEİ kaydı !Yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.