Bugün iphone elime geçti,forumdaki topicleri incelememe karşın aklımı karıştıran kişi ve olaylar oldu.Bende sizlere danışmak istedim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
1-iphone u türkcele kayıt ettirmelimiyim.getiren arkadaş senede bir hakkının olduğunu ve bunu kullandığını söyledi.2007 de yurtdışına çıkmış herhangi biri pasaport ile bu işi halledebilirmiyim.Bu kişinin illa abd ye gitmiş olmasımı gerekiyor.
2-telefon fonksiyonunu kullanmayıp sadece müzik ve video için kullanabilirmiyim.Bunun için telefonu açtırmam(kırdırmam) gerekiyormu.
3-telefonu nerede ve kaça kırdırabilirim.ne kadar sürer.isterseniz özel mesajlada cevap verebilirsiniz.bilmediğim ,ehil olmayan birine yaptırmak istemiyorum.
4-Türkcele kayıt ettirme ve telefonu kırdımları işlemleri arasında sıranın önemi varmı.yani önce türkcelemi gitmeli yoksa kırdırmalımı.
5-Telefonu kıracak arkadaşa hangi programları yükletmeliyim.
teşekkürler...
1- herhangi bir ülkeye 2007 yılında çıkış yapmış birisinin pasaportu ile kayıt ettirebilirsin 2-telefonu active etmen gerekiyor Türkiye'de active edilmediğinden kırdırman gerekiyor yani 3-telefonu kırdırmak için para vermene gerek yok foruma bakarsan nasıl yapıldığını görebilirsin basit bir işlem yinede 50 ytl ye kıranlar var gg de bulabilirsin 4-farketmez bence önce kayıt ta edebilirsin istersen kırar 1 hafta içinde gider kayıtını yaptırırsın 5- bence şimdilik yükleme yüklenen programların bazıları telefonda donma ve arızalara neden olabiliyor
teşekkürler.
gg dediğiniz nedir?siz genede bana sirkecide şu dükkana kırdır ,şu kadar fiyatı ve şu kadar saat sürüyor deseniz
gg = gittigidiyor.com
Kendiniz bilgisayara gerek kalmadan 10 dk içerisinde kırabilirsiniz formu bir okuyunuz isterseniz..
gittigidiyor.com 50 ytl kalsın cebinde dostum sen sadece kablosuz internet olan bi mekan bul kendine sonra v 1.1.1 olan bi iphone bul al güzelcehttp://www.hacktheiphone.com/111/iphone_step_1.html adresine gir bilgisayarla videoyu izle resimlere bak hiç acele etmeden kır süresi ise max . 5 dk
Sağolun arkadaşlar.
Kendim beceremem sanıyorum.Bilgisayara ve telefona pek hakim değilim.Bu yüzden bana doğubankta nereyi önerirsiniz.Anladığım kadarıyla 50 ytl ve yarım saat kadar sürüyor.Ayrıca hangi sürümünü yükletmemi tavsiye edersiniz.