Şimdi Ara

###Çook Eski Bir Oyun[İsmini Bilene Helal Olsun]###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 90 ların sonu 2000 in başından kalma bir oyun.Playstation 1 de mi yoksa bilgisayarda mı oynadım tam hatırlamıyorum belki her ikisine de çıkmıştır ama oyun şöyleydi.İlk başta bikaç canavar arasından canavarımızı seçiyorduk.Böyle tek gözlü bi canavar vardı dinazor vardı falan ben genelde dinazor seçiyordum.Daha sonra oyun başlıyordu.Oyunda bir şehirdeyiz ve binalara tırmanıp onları çökertebiliyoruz ve insanları yiyebiliyoruz aklımda kalanlar şimdilik bu kadar var mı bu oyunu hatırlayan bilen?

• Hatırladım hemde çok iyi hatırladım ps1 de oynamıştım %100 fakat adı bulmamız çok zor sanırsam.

Edit : Buldum oyunu, Çok mutlu oldum
     ###Çook Eski Bir Oyun[İsmini Bilene Helal Olsun]###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 9 Ekim 2010; 23:28:42 >
  • evet bende var bu oyun ps 1 oyunu oyunun adı rampage :D
  • godzilla gibi bişey oluyorduk bende hatırladım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Hatırladım hemde çok iyi hatırladım ps1 de oynamıştım %100 fakat adı bulmamız çok zor sanırsam.

Evet peki ps1 oyunlarının hepsinin isimlerini bulabileceğimiz bir site var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Hatırladım hemde çok iyi hatırladım ps1 de oynamıştım %100 fakat adı bulmamız çok zor sanırsam.

Evet peki ps1 oyunlarının hepsinin isimlerini bulabileceğimiz bir site var mı acaba?

Yukarı bak
  • Çok eski dediğine göre COD 6 olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Çok eski dediğine göre COD 6 olabilir.

gider birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

quote:

gider birazdan

Banım bugün açıldı zaten.Lakap takma oyununda sadece kaşar dediğim için ban aldım. Birileri ciddi derecede sorunlu olmalı. Bu kadar bile seviyeyi kaldıramıyorsak konu dışı özel kalkabilir.
  • quote:

yanlız ban sebebin cidden saçmaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 9 Ekim 2010; 23:55:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.