Şimdi Ara

CONTROL (27 Ağustos 2019) [PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
7
Favori
25.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yûnus

Türkçe olursa kesinlikle şans verilir fiyatı da diğer oyunlara göre makul.
    ben youtube kanalımda altyazı yazarak çevireceğim.. rdr 2 , spiderman ve bir çok oyunu çevirdim.. bir bakıp , abone olarak destek olursanız sevinirim kanalımın adı : MBT TV , red dead redemption 2 altyazılı yazarsanız çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

REMEDY oyunlarını severim. Sıkı bir PS oyuncusuyum fakat ALAN WAKE zamanında XBOX almayı bile düşünmüştüm (Daha sonra PC ye çıktı, oynadım bitirdim)
    En son çıkardıkları QUANTUM BREAK ise bana göre çok güzel, PS tarafında muadili olmayan, oynarken oldukça keyif aldığım bir oyundu.

CONTROL oyunu bana ilk etapta QUANTUM BREAK'i anımsattı. Her ne kadar yapıları biraz farklı olsa da, bir çok yönden benzer noktaları var.
    Fakat CONTROL dar alanda kısa paslaşmalar yapacak bir oyun. ARGE çalışması gibi düşünün... Güzel ve büyük mekan çizimleri, ışıklandırmalar, eşya fizikleri vs.
    Peki oyunda başka ne var? Kaç karakter bizi oyuna bağlayacak? Sanki bana ilk 2-3 saati oldukça keyifli geçen ama sonraki saatlerinde monotona bağlayan bir oyun olacak gibi geliyor.

QUANTUM BREAK böyle değildi mesela. Farklı mekanlar, farklı karakterler... Oyunda tam bir film havası vardı. Ne yazık ki bunu CONTROL de göremeyeceğiz gibime geliyor.

Biraz farklı bir yaklaşım olacak ama;
    89 yılından beri oyunlarla, konsollarla iç içeyim. Oynadığım en iyi oyun LAST OF US, ikincisi ise UNCHARTED serisidir diyebilirim. Bu çok net.
    Bu oyunların hikayeleri, oyun içi karakterlerin resmen içimize işlemesi, bizden biri gibi olması...
    Sadece bir karakter üzerinden değil, bir karakteri yönlendirirken diğer yan karakterlerin sanki canlıymış gibi oyun boyunca yaşaması...
    Farklı farklı mekanlar, muhteşem karakter iletişimleri, yaşanan ve yaşatılan duygular, sesler, aksiyonlar, dramlar...
    Gerçekten inanılmaz bir emek, harika birer sanat eseri.

CONTROL'ü çıkar çıkmaz alacaktım ama sadece 1 iş yeri binasından geçtiğini öğrenince biraz beklemem gerektiğini düşündüm.
    Aynı mekanikler, aynı fakat sürekli ofisleri, katları, koridorlar değişen bir bina, tek adam üzerinden ilerleyen oyun düzeni. Tam bir ARGE ÇALIŞMASI.
    Umarım yanılırım ama oyun tam bir kısır döngü olacak gibi.

Herkese iyi oyunlar.
    Sen uzun uzun anlatırken aklıma bu oyun geldi.

• Control PS4 Gameplay - 5 Things We Absolutely Love About It

• Control - Launch Trailer - Out on the 27th of August

• Bu oyunu merak eden yok sanırım

• Control - PS4 Gameplay | PlayStation Underground

• bu oyunun konusu niye bu kadar ölü? oyunun puanları bugün açıklanır mı acaba??
  • bence iyi bir bilimkurgu oyunu mekanikler güzel gözküyor hikayede ilgi çekici arkasında remedy var ortalama üzerinde bir not alır gibi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

bu oyunun konusu niye bu kadar ölü? oyunun puanları bugün açıklanır mı acaba??
    1 Saat 10 Dakika sonra Opencritic Açıklayacak.
    OpenCritic
    Control for PS4, XB1, PC Reviews
    https://opencritic.com/game/7858/control

• coh oynuyordu dün merak eden varsa izleyebilir vod'u, pek izlemedim oynayacağım için

şuanda da oynuyormuş hatta

• Trophies for Control revealed

• Control Opencritic :

CONTROL (27 Ağustos 2019) [PS4 ANA KONU]

• Gamespot 80 vermiş ve inceleme güzel
    https://www.gamespot.com/reviews/control-review-a-most-welcome-nightmare/1900-6417278/

THE GOOD
    * Gorgeous art style that effectively evokes dread and awe

* Fascinating sets breathe life into the imposingly rigid environment

* Fearlessly doles out complex concepts that inspire curiosity and imagination

* Stylish combat deftly mixes gunplay and super powers

THE BAD

* A confusing map that can complicate navigation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 26 Ağustos 2019; 16:7:49 >
  • Patlayacak diyenlerin içinde patladı oyun alıp oynamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opencritic : 73 İnceleme - Puan : 85

CONTROL (27 Ağustos 2019) [PS4 ANA KONU]
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    hocam yapımcılarda işi çözdü artık,oyunun içini dışını göstermiyorlar az ve tekrar eden gameplay gösteriyorlar,oyun bi çıkıyor bambaşka bişey bu sefer puanlarda yüksek geliyor.Daysgone bu kadar düşük puan almasının ana sebebi bence çok uzun gameplayler ve yapılabilecek herşeyi göstermeleridir teknik problemlerin haricinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 39 liraya almıştık epicden iyi oldu puanlar güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

39 liraya almıştık epicden iyi oldu puanlar güzel
    Aynen. Patlayacak diye korkuyordum.
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Talha Aynacı da video yüklüyormuş oyunu Max Payne'den sonra en iyisi diyor. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Puanlar oldukça iyi,oyunu da indirdik akşama oynaması kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.