Şimdi Ara

Continuum (2012 - 2015) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
7
Favori
20.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kemal*

quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Sanırım 10 bölüm olacak.
    Bir baktım da, ilk bölümün reyting'i 1 milyonu bile aşamamış.

Reytingler yüzünden gidici galiba dizi.

Alıntıları Göster
    Dizi güzel.Baş roldeki rachel nichols daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Dizi güzel.Baş roldeki rachel nichols daha güzel.

Alıntıları Göster
    Dizi ikinci bölümü itibariyle daha da iyi olmaya başladı ama dram ve fantastik öğe bu dizi için iyi olmamış çünkü ikisinin dozunu ayarlayamayacaklar gibi...3.sezonu görmez gibi ama bu kötü başladığı anlamına gelmiyor konu bilindik olduğundan bu şekilde düşünüyorum.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

Geçtiğimiz sene Kasım ayında ilk olarak Out of Time ismiyle duyurulAn, bu sene başında isim değişikliği yaşayarak Continuum ismini ...

Out of time adı altında hiç bölümü yayınlanmış mı onu izlemek gerekir mi?

Alıntıları Göster
    beni bayağı sardı valla tavsiye ederim herkese. Merakla 3.bölümü bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

beni bayağı sardı valla tavsiye ederim herkese. Merakla 3.bölümü bekliyorum

Alıntıları Göster
    güzel dizi yazın izlemek için sağlam tercih..wilfred ve breaking bad de başlıo zaten sezonları..iyi

Orijinalden alıntı: bcan402

güzel dizi yazın izlemek için sağlam tercih..wilfred ve breaking bad de başlıo zaten sezonları..iyi

Alıntıları Göster
    Konu gerçekten güzel senaryoda iyiye benziyor ama daha ilk bölümden birçok şeyi açıklamaları ilginç daha sonraki bölümlerde ne anlatacak bunlar :) demekki senaryo çok geniş kapsamlı

Orijinalden alıntı: a|i

Konu gerçekten güzel senaryoda iyiye benziyor ama daha ilk bölümden birçok şeyi açıklamaları ilginç daha sonraki bölümlerde ne anlatacak bunlar :) demekki senaryo çok geniş kapsamlı

Alıntıları Göster
    Valla bu gidişle 2. sezonu biraz zor görür bu dizi. Bilim kurgu diye çığırtıp orta kalite dram-aksiyon dizisi olmuş bir örnek daha var karşımızda. Terminator'ün neden devam edemediğini hatırlayın, hatta Jericho gibi kaliteli bir yapımı dahi hatırlayın. Eğer bilim kurgu diye lanse edip o çizgiyi tutturamazsanız olmuyor arkadaş. İnşallah bu hataya düşmezler ve diziyi toparlarlar. Çok fazla umudum yok ama yine de bir ihtimal deyip dizi devam ettikçe bakarım ben buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Valla bu gidişle 2. sezonu biraz zor görür bu dizi. Bilim kurgu diye çığırtıp orta kalite dram-aksiyon dizisi olmuş bir örnek daha var karşımızda. Terminator'ün neden devam edemediğini hatırlayın, hatta Jericho gibi kaliteli bir yapımı dahi hatırlayın. Eğer bilim kurgu diye lanse edip o çizgiyi tutturamazsanız olmuyor arkadaş. İnşallah bu hataya düşmezler ve diziyi toparlarlar. Çok fazla umudum yok ama yine de bir ihtimal deyip dizi devam ettikçe bakarım ben buna.

Alıntıları Göster
    Bir de ilk sezonu çekip diğer sezon iptal kararı vermeleri çok kötü oluyor. Konu falan hep yarım kalıyor. Öyle birşey yapmazlar inşallah.

• quote:

Geçtiğimiz sene Kasım ayında ilk olarak Out of Time ismiyle duyurulAn, bu sene başında isim değişikliği yaşayarak Continuum ismini ...

Alıntıları Göster
    indirdim bakcam bakalım

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

indirdim bakcam bakalım

Alıntıları Göster
    Yeni bölüm yarın geliyor.

Orijinalden alıntı: ATEŞ

Alıntıları Göster
    Ben beğendim valla attım takibe 1-2 bölüm daha izliyelim kokusunu anlarız

Orijinalden alıntı: Ate$

Bunu öğrenmek için girmiştim.

Alıntıları Göster
    dizi güzelde muhtemelen ıptal olur

Orijinalden alıntı: ozgur106

Alıntıları Göster
    1 yada 2 sezonluk dizi konusu klişe ama hatun 10 numara..

Orijinalden alıntı: reko

1 yada 2 sezonluk dizi konusu klişe ama hatun 10 numara..

Alıntıları Göster
    3. bölüm çıktı.

altyazı beklenmekte.

O değilde en kötüsü 8 - 9 bölüm izliyoruz sonra iptal oluyor..

Orijinalden alıntı: ATEŞ

quote:

O değilde en kötüsü 8 - 9 bölüm izliyoruz sonra iptal oluyor..

Alıntıları Göster

Zenciye ne oldu da o hale geldi?
    Bir de bi saçmalık var, Curtis'i gördüğünde kıyafet ölüp ölmediğini gösterdi fakat Carlos'un nabzını kontrol etti.
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Zenciye ne oldu da o hale geldi?
    Bir de bi saçmalık var, Curtis'i gördüğünde kıyafet ölüp ölmediğini gösterdi fakat Carlos'un nabzını kontrol etti.

Alıntıları Göster
    Çıkar çıkmaz indirdim altyazıyı bekliyordum o da geç çıktı yarın izlerim.İzleyince editleyeceğim.
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Çıkar çıkmaz indirdim altyazıyı bekliyordum o da geç çıktı yarın izlerim.İzleyince editleyeceğim.

Alıntıları Göster
    3 bölüm güzeldi. aksiyon dolu değildi ama Aksiyon sahneleri çok başarılıydı.

Orijinalden alıntı: aRiSe*

3 bölüm güzeldi. aksiyon dolu değildi ama Aksiyon sahneleri çok başarılıydı.

Alıntıları Göster
    3. bölüm için repack çıkmış. Normal sürümde problem mi vardı?

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

3. bölüm için repack çıkmış. Normal sürümde problem mi vardı?

Alıntıları Göster
    3. bölüm sıkıcıydı bence.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.