Şimdi Ara

Continuum (2012 - 2015) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
7
Favori
20.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Zenciye ne oldu da o hale geldi?
    Bir de bi saçmalık var, Curtis'i gördüğünde kıyafet ölüp ölmediğini gösterdi fakat Carlos'un nabzını kontrol etti.

o yaptıkları seruma ihtiyaçları var ya zencinin bünye hızlı çalışıyor ilk o iflas etti sanırım,onun dışında önceki bölümde ufak bi elektirik yemişti sadece
    kıyafette git gel yapıo hocam komple gitmedi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxeII -- 13 Haziran 2012; 0:23:02 >

• 3.bölümü pek beğenmedim. Reytingleri düşükse ömrü kısa olur gibi. Şimdilik görünen tablo bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

3.bölümü pek beğenmedim. Reytingleri düşükse ömrü kısa olur gibi. Şimdilik görünen tablo bu.

Katılıyorum. 3. bölümde tempoyu düşürdüler biraz.
  • 3. bölüm hikayenin devam edilebilirliliği ve tutarlılığı açısında oldukça tatmin ediciydi çünkü geçmiş ve gelecek karıştığında oluşan paradoksların çözülmesi çok sorunlu oluyor izleyicinin kafasında.Bu dizinin bu paradoksları yönlendirmesi 3. bölüme kadar gayet tutarlıydı.
  • 3.Bölüm 2.Bölüme göre daha güzeldi bence ama sanki dizi ritmini daha bulamadı bilmiyorum.Bazı sahneleri izlerken sıkılmadım desem yalan olur.
  • Sonunda arayı kapatacak bi dizi buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Sanırım 10 bölüm olacak.
    Bir baktım da, ilk bölümün reyting'i 1 milyonu bile aşamamış.

Nerden bakıyorsun hocam reytinglere?

Reytingler düzelmezse kesin iptal ben kısmet olursa birkaç saate bakıcam ilk bölümlerine

konusu güzel gibi,iptal olmasa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Sanırım 10 bölüm olacak.
    Bir baktım da, ilk bölümün reyting'i 1 milyonu bile aşamamış.

Nerden bakıyorsun hocam reytinglere?

Reytingler düzelmezse kesin iptal ben kısmet olursa birkaç saate bakıcam ilk bölümlerine

konusu güzel gibi,iptal olmasa keşke.

Aynı kanalın Lost Girl diye dizisi var reyting 200-300bin de geziyor. Ve şuan 3. sezon onayı almış bu dizi.
  • Dizi hakkında söylenenler iyi aslen,pilot bölümü 1.8 milyon izlenmiş,kanada dizilerinde ortalamaların çok üstünde bir rakam yani

plot bölümünü seyrettim hoşuma gitti,kalan bölümleride bugün izlemeyi düşünüyorum bence 2. sezon onayı alır 1. sezon bitmeden.
  • S01E03

Bölüm iyiydi, dizinin konusunun biraz daha şekilleneceğini gösterdi.
  • yarın başlayacam konusu ilgimi çekti zaten yapacak bi şey yok
  • Üçüncü bölüm bence en iyi bölümdü, gittikçe güzelleşiyor dizi.
  • Oyunculuklar berbat degıl mı ya, bana mı oyle gelıyor yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Demirsoy

Oyunculuklar berbat degıl mı ya, bana mı oyle gelıyor yoksa

kotu rollerindekiler hic iyi degil katiliyorum. :) basroldeki hatuna gonlumu kaptirdigimdan mine toz konduramadim.

NOT : Teski TW den izliyebilsek bu dizileri. artik belgesel izlemekten kusucam . hic guzel bise gosterilmiyor bide orjinal izlemekten artik turkce dublaj cok itici geliyor izliyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 16 Haziran 2012; 1:43:27 >
  • Dizinin Kanada dizisi olduğunu bilmiyordum. O yüzden 1 milyon reyting az gelmişti bana. Ancak Kanada için 1 milyon aslında iyi bir rakam sayılabilir. Dizi devam edecektir öyleyse.
    3. bölüm de gayet güzeldi ama çok büyütülen bir karakterin bu kadar çabuk elenmesi hoşuma gitmedi pek.
  • İlk iki bölümü izledim ve sarmadı , uzun soluklu olmayacağı kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

İlk iki bölümü izledim ve sarmadı , uzun soluklu olmayacağı kanaatindeyim.

bilim kurgu olsunda sarmasın...

kaç tane bilim kurgu flimi var ki ??
  • Continuum.S01E04.720p.WEB-DL.AAC2.0.h.264-ECI
  • İlk izlenimlerimden yola çıkarsam başlangıç olarak sardı ama durağan bir temposu var eğer ilerleyen bölümlerde daha hızlı bir şekilde daha fazla aksiyon olursa güzel zevkli bir bilimkurgu izleyebiliriz rachel nichols barbar conandan tanıyom gayet başarılı bence inş patlama olmaz alt yazılar çok yavaş ilerliyor onun dışında
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.