Şimdi Ara

Conroe 6300 Sistem Topladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abit Ab9 Pro
    Sapphire x1800gto
    Western Digital sata2 16mb ncq 250gb
    corsair ddr2 667 mhz 2x1024 dual kit
    benq dw-1650 dual layer dvd-rw
    sunbeam trio kasa
    lc power 120mm 550 watt psu
    sansung 940 bw wide screen lcd

sistem nasıl beyler. aklıma bi kaç şey takıldı. bu arada 2100 ytl ediyor .

ramler d9 chipli mi?

abit ab9da paralel com port yokmuş. o ne oluyor?

dvd-rw seçtiğim ürün nasıl .başka ne olabilir aynı fiyatta

o/c basacam . ama günlük 400 fsb kullanırım. box fanı yetermi ve rame soğutma almak gerekli mi?

lc power 550 sistemi karşılar mı o/c halde

monitorde de viewsonic 1912 arasında kalmıştım. samsungu seçtim en son olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gslisemih -- 14 Ağustos 2006; 18:42:14 >

• quote:

dvd-rw seçtiğim ürün nasıl .başka ne olabilir aynı fiyatta

bence samsung dvd-rw daha ii hem fiat da aynı olsa gerek
  • güzel sistem olmuş dvd-rw olarak asus alabilirsin
  • resrous abi lc power 140de pci yokmuş. sen nasıl yaptın
  • beyler diğer sorulara da cevap verirseniz minnettar olurum
  • evet ekran kartının yanında geliyo
  • sesi nasıl abi. sen memnunmusun psudan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benq dw-1650 dual layer dvd-rw yerine NEC 4571 modeli olabilir gayet kaliteli bi ürün paralel port genelde nolta vuruşlu yazıcılarda kullanılıyo artık.
    com portta pek lazım diil su dönemde bana göre. eger cok ihtiyac duyarsan, pcı to com kart alırsın 25-30 ytl arasında bi masraf getirir sana.
  • o/c basacam . ama günlük 400 fsb kullanırım. box fanı yetermi ve rame soğutma almak gerekli mi?
  • güzel sistem olmuss
  • quote:

Orjinalden alıntı: gslisemih

sesi nasıl abi. sen memnunmusun psudan

geçekten çok sessiz beklediğim gibi çıkmadı
  • Güzel parçalar. Bilgisayarı ne amaçlı kullanacaksın? Oyun mu?
  • ofis internet kod çok az oyun .bilgisayar mühendisliğine başlayacağım için bu sene sistemi değiştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gslisemih -- 14 Ağustos 2006; 22:07:07 >
  • gslisemih sistem güzelde niye israile yardım eden bir şirketin mallarını kullanıyorsun.israile bir katkıda niye sen veriyosun.

Bie diğeri eğer bilgisayar dergielerindeki şu ana kadar ki olan işlemci testlerine dikkat edersen amd işlemciler intelere göre

1-Performans açısından
    2-Daha az ısınması bakımından
    3-Makul fiyatları ile dikkat çekiyor

Bence sen önce işlemci konusunda bir araştırma yap.Eğer conroe segmentinde bir amd varsa '' ki vardır çünkü bu iki firma rekabet içinde'' onu almanı tavsiye ederim.daha sonradan conreo alıpta pişman olma.

Artan arada fiyat farkı vardır yani amd biraz daha ucuzdur orası kesin.o artan paraylada bilgisayarının başka yerine harcama yaparsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: castaway84

gslisemih sistem güzelde niye israile yardım eden bir şirketin mallarını kullanıyorsun.israile bir katkıda niye sen veriyosun.

Bie diğeri eğer bilgisayar dergielerindeki şu ana kadar ki olan işlemci testlerine dikkat edersen amd işlemciler intelere göre

1-Performans açısından

Bence sen önce işlemci konusunda bir araştırma yap.Eğer conroe segmentinde bir amd varsa '' ki vardır çünkü bu iki firma rekabet içinde'' onu almanı tavsiye ederim.daha sonradan conreo alıpta pişman olma.

Artan arada fiyat farkı vardır yani amd biraz daha ucuzdur orası kesin.o artan paraylada bilgisayarının başka yerine harcama yaparsın.

CONROE RULEZ

• Kardeş benq kullanıyorum çok memnunum Samsung Dvd kullndım Asusu da gördüm acayip rezaletler . Benq veya Nec iyi yazıcılar birini seç
  • quote:

Orjinalden alıntı: castaway84

gslisemih sistem güzelde niye israile yardım eden bir şirketin mallarını kullanıyorsun.israile bir katkıda niye sen veriyosun.

1-Performans açısından

conroe segmentinde bir amd yok..

• Sistem gayet güzel ama corsairin 667 lerinin gecikme süreleri fazla diye hatırlıyorum (üşendim bakmadım tekrar) Eğer oc yapacaksan daha iyi bi ram al. Western Digital çok doğru bişr tercih olmuş. İyi günlerde kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 15 Ağustos 2006; 11:36:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Sistem gayet güzel ama corsairin 667 lerinin gecikme süreleri fazla diye hatırlıyorum (üşendim bakmadım tekrar) Eğer oc yapacaksan daha iyi bi ram al. Western Digital çok doğru bişr tercih olmuş. İyi günlerde kullan

cas 5 ama d9 chip alacağım için düşüklere çekebilirim inş.
  • abi sadace 1024 alırsan cas 5 . ama dual kit olarak 2048 alırsan cas 4 müş. az önce farkettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.