Şimdi Ara

connected2.me var mı beyler burada takılan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir iki konuya giriş cümleleri söylerseniz iyi olur arakadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam, naber, nasilsin.

• Geçen bir kızla tanıştım fake olup olmadığını anlıyamadım fake ise çok iyi bir fake. Onun dışında bir çok kızla tanıştım bayağı samimi içli dışlı olduk,aşık olanlarda oldu ama şuan dersen kaç tanesiyle görüşüyorsun 1 derim. O da geçenlerde tanıştıdım dediğim kız. Onun dışında 1.5 yılda falan 8-10 kızla rahat tanışıp bayağı samimi oldum. Yani sürekli konuşur hale geldim. 20-25 kızlada sitedeki anonimlikten sonra az biraz muhebbet daha ettik facebooktan ama sonra konuşmadık sarmadı pek.
  • Anon sıkıyor bi zaman sonra... Geleni beklemek daha iyi. Ergen gelmiyor en azından
  • Bende yeniyim bakalım ama hep anon takılıyorum, kızların çoğu kezban neredeyse.

• Bir söz vardı burada DH'li bir kardeşimiz paylaşmıştı. Şimdi adını hatırlayamadım kusura bakmasın. Çok kız düşürmüşlüğüm var sağolsun Şöyle ki;

+Merhaba
    -Merhaba
    +Anne ve babanız yahudi mi acaba?
    -Hayır nereden çıkardınız?
    +Hani adamlar her şeyin en iyisini yapıyorlarya ondan sordum.
  • +napiyorsun
    -otrm sn?
    +asiliyorum
    -kime?
    +aletime
    Burda cikiyorlar konusmadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

Bir söz vardı burada DH'li bir kardeşimiz paylaşmıştı. Şimdi adını hatırlayamadım kusura bakmasın. Çok kız düşürmüşlüğüm var sağolsun Şöyle ki;

+Merhaba
    -Merhaba

Ya hocam dün gece biraz takılayım dedim bir kaç kızla muhabbet ettim. kız düşürmek çok kolay orada, hepsi ağzına bakıyor zaten. Biraz konuşmayı bileceksin o kadar.

• Valla canım sıkıldımı orda takılıyorum genel olarak tamponu kalkık kızlara yazmadığın sürece selam merhaba falan iyi ama benim kullandıklarım biodan ya da fotoğraftan konu çıkarıp konuşmak.En iyisi yazmak yerine beklemek çünkü bekleyince gelen kızlar apaçi olmuyor ve baya eğleniyosunuz.Ağzın laf yapıyorsa süper hayatımda ilk kez internetten 3 kız düşürdüm ve bunu ben yaptım benim için büyük bir başarı sadece muhaabetin olsun muhabbet sonunda facebook falan iste tamamdır
  • Genel olarak amac nedir sitede ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Genel olarak amac nedir sitede ?

3 harfli orta harfi E
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Valla canım sıkıldımı orda takılıyorum genel olarak tamponu kalkık kızlara yazmadığın sürece selam merhaba falan iyi ama benim kullandıklarım biodan ya da fotoğraftan konu çıkarıp konuşmak.En iyisi yazmak yerine beklemek çünkü bekleyince gelen kızlar apaçi olmuyor ve baya eğleniyosunuz.Ağzın laf yapıyorsa süper hayatımda ilk kez internetten 3 kız düşürdüm ve bunu ben yaptım benim için büyük bir başarı sadece muhaabetin olsun muhabbet sonunda facebook falan iste tamamdır

Hocam çok bekliyor musun ? :D

• Up

• quote:

Bir söz vardı burada DH'li bir kardeşimiz paylaşmıştı. Şimdi adını hatırlayamadım kusura bakmasın. Çok kız düşürmüşlüğüm var sağolsun Şöyle ki;

+Merhaba
    -Merhaba

Çok iyiydi. Var mı daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Genel olarak amac nedir sitede ?

3 harfli orta harfi E

işte bunlar hep .e.
  • telefon opera miniden girdim disconnect2.me oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenhops

Up

olm burda gördüm siteyi alakam yok birşeyim yok yarım saat takıldım 3 kız düşürdüm laf yapmayı bileceksin adaplı olacaksın bir noktada ama abazalık için kullanıcaksan hiç bulaşma zaten yüz vermezler verenlerde kezban olur gördüm orda bir sürü kezban vardı.
    Sonuca gelirsek kızlar daha abaza heralde burda face tel her haltı istiyorlar ama genelde liseliler baktım 16-18 yaş arası
  • Kız:Gülme krizine giriyor ve muhabbet başlıyor.
    Ben:Burada keke linkini atıyorum.
    Kız:Pekala.
    Ben:İstersem videosunu atayım bni de görmüş olursun
    Kız:Asdasdadadsafdfdasasa çok iyiymiş.
    Ben:Okul bahçesinde bir gün geziyordum hoca çağırdı mehmet buraya gel buyrun hocam dedi çıkar kalem belimden yedi atmış beşi çıkardım dedi çıkar defter mahkeme kağıtlarını çıkardım dedi çıkar harita işte güzelim orda senin benim vücudumda bıraktığın üç beş tane jilet yarası var ya işte onları çıkardım hoca dedi bunlar ney hocam üç beş jilet yarası sanki sanırsınız ki psikopatın allahı ama bilmezsiniz ki o üç beş jilet yarası ela gözlü sevdiğimin hatırası...
    Kız:Pekala.
    Ben:Merhabalar.Sevgilime şiir yazdım.Buraya yazsam yorumlar mısınız?

Bunu daha değiştirip daha da uzatıp komik diyaloglar çıkartabiliyorum.

• renkli gözlü severim diyenlere

gözlerim b.k rengi güneşe bakınca kör oluyor diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

+Merhaba
    -Merhaba

Çok iyiydi. Var mı daha?

Ya valla bir ara konu vardı, orada bayağı bir şeyler yazan olmuştu ama en iyisi buydu Diğerlerine pek ihtiyaç kalmadı bunun sayesinde. Konuyu şimdi baktım ama bulamadım bir türlü. Zaten orada pek iş kalmadı ya, o zamanlar bayağı hatun vardı +18 iyi götürüyorduk kızları resmen orası DH'ye kız sağlıyordu Ama şimdi hep değişmiş, arada 2-3 tane büyük var onları da bulmak için didik didik edip aramak gerekiyor Diyceğim o ki c2 bitmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.