Şimdi Ara

::: Connect3D HD4870 EXTREME OC Edition ::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
14.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soğutucusuz 4300 yapabiliyorlar. Bi arkadaşımda var

"Ürün fotoğraflarında da görüleceği üzere; Connect 3D HD4870 Extreme OC Ekran Kartının belleklerinde pasif soğutucu bulunmamaktadır. Ancak arzu eden müşterilerimiz için, Enzotech BCC-9 Bakır Soğutucuları (tıklayın) ekran kartının garantisini bozmadan montajını yaparak gönderiyoruz. Yüksek ısı transferi içinse GPU üzerine Arctic Cooling MX-2 Termal Macun (tıklayın) uyguluyoruz. Tek yapmanız gereken; ekran kartı ve ramsink ürünlerini beraber sipariş edip sipariş notu olarak "Ramsinklerin montajının yapılmasını istiyorum" diye belirtmek...

Kartın ısı borusu ramsink'lerden birine izin vermediği için atölyemizde uygun ölçülerde kesip montaja hazır hale getiriyoruz. Tüm bu işlemler için ücret alınmamaktadır."

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=C3DHD4870EX

• Uzun denemeler sonucunda Diamond XOC biosu yükleyerek Sapphire 512mb ile 850/4600 de 3DMark6 yı tamamlatmayı başardım ama sıcaklık 90 larda geziyordu o ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 10 Kasım 2008; 23:01:05 >

Orjinalden alıntı: IronFuneral

İsteyenlere ücretsiz ram ler için bakır soğutucu ekleyebiliyorlarmış;

"Ürün fotoğraflarında da görüleceği üzere; Connect 3D HD4870 Extreme OC Ekran Kartının belleklerinde pasif soğutucu bulunmamaktadır. Ancak arzu eden müşterilerimiz için, Enzotech BCC-9 Bakır Soğutucuları (tıklayın) ekran kartının garantisini bozmadan montajını yaparak gönderiyoruz. Yüksek ısı transferi içinse GPU üzerine Arctic Cooling MX-2 Termal Macun (tıklayın) uyguluyoruz. Tek yapmanız gereken; ekran kartı ve ramsink ürünlerini beraber sipariş edip sipariş notu olarak "Ramsinklerin montajının yapılmasını istiyorum" diye belirtmek...

Kartın ısı borusu ramsink'lerden birine izin vermediği için atölyemizde uygun ölçülerde kesip montaja hazır hale getiriyoruz. Tüm bu işlemler için ücret alınmamaktadır."

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=C3DHD4870EX

guzel haber...

• Aman kalsın.

Connect3D denen dandik markanın x1950xtx modelini arkadasım kullandı. Yaw dısardan bakıyom Sapphire ile Connect3D birebir aynı. Ama daha yakından bakıyosun Connect3D nin sogutucusu kaliteesiz, sıcaklıgı yüksek, fan bazen kafayı yiyor acılısta acmıyor. Elle döndürüp baslatıyosun falan.
    Tam bi basbelası marka. Sapphire kadar kaliteli olsa yüregim yanmasdı.
  • @tutansatar: Hocam Arctic Cooling fan var bu modelde. Referans soğutuculu tüm modellerden 1000 kat daha kalitelidir. 1950xtx'te öyle olmuş olabilir ama bu kart şu an 4870'lerin en serini sayılabilir.
  • Şimdi Sapphire ile Connect3D'nin X1950XTX'ini kıyaslıyorsan önce ikisindede referans soğutucu mu vardı eğer ref. soğutucu varsa bunun ATI ile ilgisi vardır ve her ikisinde de aynı soğutucu kullanılmıştır yani her ikiside kötü veya iyidir. Yok Sapphire'de kendi tasarımı bir soğutucu olupta C3D'de ref. bir soğutucu varsa bunu kıyaslamak bile gereksiz....

Geçmişten günümüze gelirsek, C3D'nin özelliklerine bakıp rakipleri ile kısa bir kıyaslama yapalım;

Connect3D 1GB GDDR5 770/3800 AC Twin Turbo Soğutuculu KDV Dahil 574YTL

SAPPHIRE 1GB DDR5 750/3600 Referans soğutuculu KDV Dahil 551YTL (23YTL farkla AC TT gibi bir soğutucu sahibi olabiliyorsunuz üstelik garanti kapsam dışı kalmadan)

Sapphire 512 MB GDDR5 TOXIC KDV Dahil 511 YTL (63 YTL farkla iki katı belleğe ve daha sessiz/etkili bir soğutucu sahibi olabiliyorsunuz)

Her şey ortada....

Fiyatları, Tekno fiyattan, kur sabitleyen firmaları göz önüne alarak en düşük (KDV dahil YTL cinsinden) olanlardan aldım. Belki gün içinde değişebilir....

• walla bilmiyorum. Markaya gıcık olduk ya 1 kez. belki onun bıraktıgı izde olabilir. kutusundan fanına kadar gıcıgıma gitmisti Connect3D.
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • çok güzel bir kart. His 4870 1gb'ı 590ytl'e aldım bu daha önce çıksaydı bunu alırdım. his'i referans soğutucuyla 775/950 de kullanıyorum daha da arttırım ama o zamanda fan fön makinası gibi ses çıkarıyo

Orjinalden alıntı: RealGangsta

çok güzel bir kart. His 4870 1gb'ı 590ytl'e aldım bu daha önce çıksaydı bunu alırdım. his'i referans soğutucuyla 775/950 de kullanıyorum daha da arttırım ama o zamanda fan fön makinası gibi ses çıkarıyo

Selam aynı kart bendede var,oc siz kullanıyorum. merak ettiği sendeki ısı değerleri nedir Masaüsünde ve yük altında?

Buarada bende acaba elimdeki 3 haftalık kartı satıp bunu mu alsak diye düşünmedim değil!!

Herkes Haddini Bilecek !
  • 4200 deilde 4000 veya 3800 olsa performans fark edicek mi sanki zaten ddr5 :D ramlerden dolayı sorun yokki gpu 900-950 görüyor mu onu hesap etmek lazım

Orjinalden alıntı: Pasha-TR

quote:

çok güzel bir kart. His 4870 1gb'ı 590ytl'e aldım bu daha önce çıksaydı bunu alırdım. his'i referans soğutucuyla 775/950 de kullanıyorum daha da arttırım ama o zamanda fan fön makinası gibi ses çıkarıyo

Selam aynı kart bendede var,oc siz kullanıyorum. merak ettiği sendeki ısı değerleri nedir Masaüsünde ve yük altında?

Buarada bende acaba elimdeki 3 haftalık kartı satıp bunu mu alsak diye düşünmedim değil!!

hiç gerek yok satma zaten o soğutucu zaten 65ytl'e satılıyor.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=AcS1Rev2
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=AcTurbo

Benim sıcaklık değerleri fan hızı otomatikkten ve overclocksuz 78 derece masa üstünde. Oyunda 85 derece. Bu sıcaklıkta fan hızı %20 olduğu için hiç ses çıkarmıyor. bu ayarları profil olarak masaüstüne kaydettim oyun oynamayacağım zaman böle kullanıyorum.

bir profil daha yaptım oyuna girerken seçiyorum. 775/950 fan hızıda %30. sıcaklık masa üstünde 58-60 derece. Ama oyuna girince 78'i aşabiliyor. Fan sesinden rahatsız olmazsan (aslında oyunun sesinden fan sesini duymuyorum ama cod5i min 60fps ile oynadığım için arttırma gereği duymadım) fan hızını biraz daha arttır ve clock değerlerini arttırabildiğin kadar arttır 5er 5er.

• quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

Aman kalsın.

Connect3D denen dandik markanın x1950xtx modelini arkadasım kullandı. Yaw dısardan bakıyom Sapphire ile Connect3D birebir aynı. Ama daha yakından bakıyosun Connect3D nin sogutucusu kaliteesiz, sıcaklıgı yüksek, fan bazen kafayı yiyor acılısta acmıyor. Elle döndürüp baslatıyosun falan.

ekran kartı alırken en çok korktuğum şeyde bu. bu yüzden his, club3d ve zotacdan başka marka almamaya çalışırım. bu tarz soğutucu modeller çıkacağını tahmin etmiştim alırken ama düşündümki fanın fiyatı zaten 65ytl. güvendiğim bi kartı alayım ilerde fanda alırım ohh mis gibi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

Aman kalsın.

ekran kartı alırken en çok korktuğum şeyde bu. bu yüzden his, club3d ve zotacdan başka marka almamaya çalışırım. bu tarz soğutucu modeller çıkacağını tahmin etmiştim alırken ama düşündümki fanın fiyatı zaten 65ytl. güvendiğim bi kartı alayım ilerde fanda alırım ohh mis gibi

Eskiden olsa belki haklısınız diyeceğim ama artık zaten tüm ekran kartları Ati tarafından refereans üretilip sadece Markalar kendi soğutucu dizaynlarını, paketlerini vs yapıyor. Connect3d zaten Arctic Coling gibi kendini kanıtlamış bir soğutucu ile geliyor, dolayısı ile sapphire ya da connect3d kaliyesi vs gibi bir karşılaştırma yapmak pek doğru değil..
    ,

• quote:

club3d ve zotacdan başka marka almamaya çalışırım. bu tarz soğutucu modeller çıkacağını tahmin etmiştim alırken ama düşündümki fanın fiyatı zaten 65ytl. güvendiğim bi kartı alayım ilerde fanda alırım ohh mis gibi

Sanki bu yıl öncesine kadar club3d türkiyede var dı da..

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3914

nova daha ucuz

Black yine baslamıs fanatikliğe
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.