Şimdi Ara

::: Connect3D HD4870 EXTREME OC Edition ::: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
14.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ademsx1

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3914

nova daha ucuz

Black yine baslamıs fanatikliğe

yine başlamış fanatikliğe derken ..

daha önce ne zaman yaptım ki .. aslında bu fanatiklik değil zaten

ben genel olarak nvdia yı atiden daha çok seviyorum ..

benim şu anda atinin tarafında olma sebebim ..

kartları performanslı ve fiyatınıda hakkediyor ..

nvidia nın ise fiyatı çok pahalıydı .. baya düssede yine pahalı

gtx280 : 555$ -- hd4870 : 269$

siz gtx 280 mi alırsınız .. yoksa hd4870 den 2 tane mi ??

2 x Palit HD4870 Sonic = 269x2 = 538$

yoksa Zotac GTX280 = 555 $

-- forumda konuşmalarıma göre ati fanatiği olduğum anlaşılıyo ..

ama gtx280 370 $ -- gtx260 270$ olsalar nvidia yı savunurum ..

nyse çok uzatttım .. yani 2 tarafıında fanatiği değilim ..

hangisi daha iyi ve fiyatını hakkediyosa o tarafta

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackCalamity

quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3914

nova daha ucuz

Black yine baslamıs fanatikliğe

yine başlamış fanatikliğe derken ..

daha önce ne zaman yaptım ki .. aslında bu fanatiklik değil zaten

ben genel olarak nvdia yı atiden daha çok seviyorum ..

benim şu anda atinin tarafında olma sebebim ..

kartları performanslı ve fiyatınıda hakkediyor ..

nvidia nın ise fiyatı çok pahalıydı .. baya düssede yine pahalı

gtx280 : 555$ -- hd4870 : 269$

siz gtx 280 mi alırsınız .. yoksa hd4870 den 2 tane mi ??

2 x Palit HD4870 Sonic = 269x2 = 538$

yoksa Zotac GTX280 = 555 $

-- forumda konuşmalarıma göre ati fanatiği olduğum anlaşılıyo ..

ama gtx280 370 $ -- gtx260 270$ olsalar nvidia yı savunurum ..

nyse çok uzatttım .. yani 2 tarafıında fanatiği değilim ..

hangisi daha iyi ve fiyatını hakkediyosa o tarafta

zaten konu anlmında demedim fanatiklik diye arada bazı mesajlarda yapmısın fanatiklik

Bu arada kart novada daha ucuz

zaten turkiyeye su fiyatlar yansısa normalde gtx280 asırı bir pahalı deil gtx260 da

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143142

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127360

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127361

su fiyatlara baq burdaki 4850-9800gtx fiyatlarına gtx260 satılıyor

gtx 260 210$ a felan gelio

• Merhabalar ben bu gün gittim büyük bir hevesle aldım kartı firebal dan eve geldim taktim neyse bir heyecanla Left 4 Death Demosunu açtım ki tam bir hüsran içindeyim :( emektan 8800 gt ile 1920x1200 çözününrlükte yüksek ayarlarda 60 70 fps ortalamalariyla oynarken bu kart ile 20 30 fps ortalam görüyorum resmen şoke oldum tekrar driverlari sildim driveswepper ile temizledim ve catalyst 8.10 versiyonunu yükledim yine durum aynı şu an 3d mark vantage i indiriyorum acaba bu kartın puanının kaç olması lazım yani eminimki 8800 gt den daha iyi olması lazımdı ancak anlamış degilim neden olabilir bu sorun

Not : Call of duty 5 de de durum ayni resmen sürünüyor Company of heroes a baktim onda da durum aynı 3d mark vantage puanı çok mrk ediyorum :(

Evet çözdüm çok ilginc ön fana kablo girmis gerçekten fan a giden ince kablolar disarda geziyor fps 140 lara dayandı ki 8800 gt de ortlama 60 fps ile oynuyordum :) dedigim gibi kart süper ama tasarimi çok salla pati yapılmış özellikle kabloların kanalları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realturk -- 13 Kasım 2008; 11:13:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

quote:

Orjinalden alıntı: Pasha-TR

quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

çok güzel bir kart. His 4870 1gb'ı 590ytl'e aldım bu daha önce çıksaydı bunu alırdım. his'i referans soğutucuyla 775/950 de kullanıyorum daha da arttırım ama o zamanda fan fön makinası gibi ses çıkarıyo

Selam aynı kart bendede var,oc siz kullanıyorum. merak ettiği sendeki ısı değerleri nedir Masaüsünde ve yük altında?

Buarada bende acaba elimdeki 3 haftalık kartı satıp bunu mu alsak diye düşünmedim değil!!

hiç gerek yok satma zaten o soğutucu zaten 65ytl'e satılıyor.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=AcS1Rev2
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=AcTurbo

Benim sıcaklık değerleri fan hızı otomatikkten ve overclocksuz 78 derece masa üstünde. Oyunda 85 derece. Bu sıcaklıkta fan hızı %20 olduğu için hiç ses çıkarmıyor. bu ayarları profil olarak masaüstüne kaydettim oyun oynamayacağım zaman böle kullanıyorum.

bir profil daha yaptım oyuna girerken seçiyorum. 775/950 fan hızıda %30. sıcaklık masa üstünde 58-60 derece. Ama oyuna girince 78'i aşabiliyor. Fan sesinden rahatsız olmazsan (aslında oyunun sesinden fan sesini duymuyorum ama cod5i min 60fps ile oynadığım için arttırma gereği duymadım) fan hızını biraz daha arttır ve clock değerlerini arttırabildiğin kadar arttır 5er 5er.

Anladım,verdiğin bilgiler içinde cok teşekkür ederim.
    Benim şuanda masaüstünde 66-67 derece,oyuna girerkene mesela cod2 78-80 arası.. Fan veya gpu clocklar ile hiç oynamadım ellemedim daha dogrusu :) AMA kasanın içinde baya bi Fan var,onu da bi ayarlamam gerek cunku biri haric hepsi içeri üflüyor..bitek egsozfan var..
    Ses gelmiyor zaten ekrankartıdan ama psu mubarek baya sesli cıktı rc 690 kasanın içindeki :(

Herkes Haddini Bilecek !

• Novada gerçekten çok uygun fiyata, şuan F/P anlamında alınabilecek en iyi kart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26birkan

bu kartın alınabilirliği varmı? bir sorun yaparmı bu markayı ilk kez duydum ama kaliteli bişeye benziyor

İyidir iyi, Nova FireBall' dan tonla kart almış öyle duydum fiyatı da dibe vurmuş haliyle Tüm kartları zaten Ati üretiyor yani hepsi aynı o açıdan rahatsın, soğutucu desen arctic cooling, ama bu fiyata bir daha bulur musun onu bilemem

Herkes Haddini Bilecek !
  • quote:

dolar yine fırlamış bugün hatta 1.80 lere cıkmış valla donanım alcaklara bu dolar cok oynak be!!

İyi de bu ürün YTL ile satılıyor.

Herkes Haddini Bilecek !
  • quote:

Dikkatini cekerim genelde pc donanımları, ytl olarak alsanızda DOLAR bazında o günkü kurdan hesaplanıp satışa sunulur..
    Tabiki YTL olarakda satış yapan var,hatta kur'u sabitleyenler ama eğer Dolar böyle devam ederse gercekten cok pahalıya gelicek ürünler..

bu ürünü bugünkü kurdan hesap edersen 265$ a geliyorki bu fiyata 512 mb HD 4870 bile yok.
    Sokaktakiii insan damdaki davşan.aslında herkes bunu merak ediyo ne olacak bu kuraklık bende merak edıyorum.onun ıcın lutfen çeşmeleri akıtırken sabunu elinizden düşürmeyin efendim :D (M.A.birand)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

770/3800 oc mu ya getir bana oc delısı yapım o kartı ya
    adıda iktyas 4870 manyak oc edıtıon olur

kart iyi yaw 1 gb ve sıfırı 510 ytl civarı ya formda normal modellere 450 -420 arası istiyorlar

Orjinalden alıntı: shintai

nasıl oluyor da yaklaşık 60 ytl daha ucuza satıyor nova? var mıdır bir bilen?

hemen atlamamak lazım vardır bi şeyi mutlaka
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

quote:

Ne olacak sanki gittim gördüm ben hepsi firebal un ürünü, bayii olunca ve adetli alınca daha uyguna satıyolar işte çok normal bir uygulma

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

quote:

Yani hem ürün ucuza satılsın istersenz, hem dolar sabitlensin istersiniz hem de böyle oluncada var bunda bir iş dersiniz.. Her iki firmada yıllardır sektörde olan firmalar, ben de ürünleri gördüm sıfır ürünler, Sezgin Bey yardımcı oluyor her konuda zaten çok yanlış bir düşünce tarzı Kullanıcı dostu fiyatlar var burada, adamlar 3-5 kuruşun hesabını yapmadan ekmek parasını çıkartmaya çalışıyor ne var bunda

• ATİ'nin kalitesini çekeyenler döktürmüş yine.200 300 fazla Nidia Geforcelere bayılacağıma.
    Fiyat/Penformans =ATİ

Orjinalden alıntı: replays

Ne demek vardır birşeyler arkadaşlar dağ başımı kartlar garantili satılıyor.varsa bir arıza üretimde zaten garantiye girer.Bence markanın kendini tanıtma çabası bunlar

Aynen katılıyorum, markanın Türkiye de (yurt dışında zaten bu marka iyi biliniyor bu arada )isim yapma çabasından dolayı uygun fiyat politikası, aynı olayı gecube ve axle da yapmış novaya uygun fiyattan ürün sattırmışlardı.
    Sokaktakiii insan damdaki davşan.aslında herkes bunu merak ediyo ne olacak bu kuraklık bende merak edıyorum.onun ıcın lutfen çeşmeleri akıtırken sabunu elinizden düşürmeyin efendim :D (M.A.birand)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.