Şimdi Ara

::: Connect3D HD4870 EXTREME OC Edition ::: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
14.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düdüklü tenceye benzior, teyyara anlıycanız

Orjinalden alıntı: tibuk

düdüklü tenceye benzior, teyyara anlıycanız

İşte bilmeden saçmalamak da bu olsa gerek.

Orjinalden alıntı: replays

Ne demek vardır birşeyler arkadaşlar dağ başımı kartlar garantili satılıyor.varsa bir arıza üretimde zaten garantiye girer.Bence markanın kendini tanıtma çabası bunlar

sanırım arkadaş haklı. connect3D iflas etmiş geçen sene, onu başka bir firma satın almış. haberi burada:donanımhaberde connect3D iflası (habere yapılan yorumlar için bişey diyemeyeceğim :) ) ve tabii ki de ülkemiz pazarına girince de tanıtım amaçlı bu fiyatlara satılması normal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 14 Kasım 2008; 20:47:47 >

Orjinalden alıntı: 26birkan

alan arkadaş varsa testlerini bekliyoruz yada internette bir test varmı?

Nova en kısa zamanda bir test yapacakmış, daha dün konuşuyolardı aralarında..

Bu arada ne tür testler istediğinizi buraya yazarsanız belki kulak verirler de kafalarına göre test yapmazlar.

Orjinalden alıntı: atabanli

Bende bu karttan almayı düşünüyoru fakat açıkcası markadan ve overclock konusunda biraz şüphe içindeyim.olan o olcak gidip his'in kini alıcam.

Kartı alanlar 3-5 yorum yapsınlar da arkadaşın şüpheleri gitsin.

Connect Components Ltd
    www.connect3d.com markası sertifikalı bir ati partner ı.

http://ati.amd.com/products/certified/graphics.html

Connect3D Merkezi Fransa' da olan, Avrupa'nın en hızlı gelişen ve Ati-AMD'nin en büyük Avrupa Partnerlerinden biridir. Amacı sadece bir ekran kartı pazarı oluşturmak olmayan Connect3D; FireBall distribütörlüğü altında ülkemize girmiş olup, üst düzey Oyuncular, Hız Aştırma Sevenler ve Elbette Sessizliği de elden bırakmak istemeyen "power user" kesimlerine hitap etmektedir.

Özel Overclock Modeli; Tam Yük Altında Referans ve Diğer Marka Ekran Kartlarında sahip olduğu piyasa fiyatı 35-40$ civarı olan ARCTIC COOLİNG TWİN TURBO özel soğutucusu sayesinde tam yük altında 200 (20 DERECE) fark atmaktadır. Sessizlik konusuna gelince; referans tasarımların ne kadar başarısız ve buna rağmen bir o kadar da gürültülü fanları olduğunu biliyoruz. Connect3D yine "power user" kesimini düşünerek sizi hem soğutucu değiştirme derdinden, hem yüksek ısıdan kurtardığı gibi; Arctic Cooling Twin Turbo Soğutucusu Sayesinde de üst düzey sessizlik sunmaktadır.

• http://www.google.com/translate?langpair=fr|en&u=http://www.matbe.com/articles/lire/1101/1024-mo-de-memoire-pour-la-radeon-hd-4870-utile/

burada incelemesi yapılmış arkadaşlar. sanırım performans açısından getirisi yok. ama üstün soğutmaya güvenilerek overclock yapılırsa, yaklaşık %10-15 getiri sağlanabilirmiş.

tabii ki bunu kartı alıp 800/4200 küsür mhz de overclock yapan arkadaşlar deneyecek. hala umutluyum :) son olarak, fiyat bakımından standart 512 mb 4870 yerine 30-40 ytl fazla verilip de bu kartın alınması daha mantıklı gibi geliyor. novada ise 510 küsür ytlmiş. ama fireballdan bellek soğutucuları takılmış olarak alınması daha güzel olsa gerek.

• Overclock durumu nedir sanırım 1024 mb ram'in pek bir getirisi yok,overclock kısmında fazla gitmiyor ise sapphire'in toxic veya palit'in sonic modelini düşünmeye başlayacağım.

Orjinalden alıntı: shintai

http://www.google.com/translate?langpair=fr|en&u=http://www.matbe.com/articles/lire/1101/1024-mo-de-memoire-pour-la-radeon-hd-4870-utile/

burada incelemesi yapılmış arkadaşlar. sanırım performans açısından getirisi yok. ama üstün soğutmaya güvenilerek overclock yapılırsa, yaklaşık %10-15 getiri sağlanabilirmiş.

tabii ki bunu kartı alıp 800/4200 küsür mhz de overclock yapan arkadaşlar deneyecek. hala umutluyum :) son olarak, fiyat bakımından standart 512 mb 4870 yerine 30-40 ytl fazla verilip de bu kartın alınması daha mantıklı gibi geliyor. novada ise 510 küsür ytlmiş. ama fireballdan bellek soğutucuları takılmış olarak alınması daha güzel olsa gerek.

%10-15 fazla alınabilecekse bence bu azımsanacak bir rakam değil.

Ayrıca şuan piyasada satılan bütün HD4870 lerden de daha uygun fiyatı.

Bu arada ram soğutuculu şekilde novadan da alınabiliyor,

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3935 burdaki ram soğutucusunu ayrıca sipariş edip ücretsiz montaj istiyorum diyorsunuz o kadar.

• nova da bellek soğutucu takıyormuş demek.. iyi bari :)

Orjinalden alıntı: serpantin

Şuan bu kart makinamda takılı, sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışayım..

kartın resmini çekip gösterirmisin vede 1 kaç tane tam yük altında çalışırken

Şuan bu kart makinamda takılı, sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışayım..

Kartın overclock durumu nedir ,denediniz mi ?

Ne oldu inceleme ya?

Orjinalden alıntı: atabanli

quote:

Kartın overclock durumu nedir ,denediniz mi ?

Kartın overclock denemelerini yaptım, fakat resimleri atacak server bulamadım, sizin bildiğiniz varsa bana pm ile ulaşında resimleri yükliyeyim..
    Dün ekran kartı ramlerine baya bi yüklendim, en son 4320MHZ yi gördü sorunsuz olarak.

Henüz işlemcisine yüklenmedim ama ona da 850 mhz ye kadar denemelerde bulunacağım.

• Imageshack'e atabilirsiniz,Bu değerler günlük kullanım için uygun mu ?Yoksa artifact vs veriyor mu ?Bide kartın üstünde ki ramin kodlarını yazabilirseniz sevinirim,eğer açıkta ise ramler.

Son değerler şöyle:

GPU: 895 Mhz ( Standart 750mhz lik HD4870 e göre %19.5 artış)

Memory: 4324 Mhz (Standart 3600mhz lik HD4870 e göre %20 artış)

Sıcaklık:
    895 / 4324 mhz de 45 derece (fan %90 da çalışıyor - ses nerdeyse sıfır)
    895 / 4324 mhz de 58 derece (fan %60 da çalışıyor - ses nerdeyse sıfır)

benim PSU 400W aopen, ve GPU yu hızını 900MHZ yaptığımda çakılıyor, sanırım bu ekran kartının sıcaklığından değil power ın gücünden kaynaklı olsa gerek diye düşünüyorm.

Şuan kartı baya bi kastım

Son değerler şöyle:

GPU: 895 Mhz ( Standart 750mhz lik HD4870 e göre %19.5 artış)

Memory: 4324 Mhz (Standart 3600mhz lik HD4870 e göre %20 artış)

Sıcaklık:
    895 / 4324 mhz de 45 derece (fan %90 da çalışıyor - ses nerdeyse sıfır)
    895 / 4324 mhz de 58 derece (fan %60 da çalışıyor - ses nerdeyse sıfır)

benim PSU 400W aopen, ve GPU yu hızını 900MHZ yaptığımda çakılıyor, sanırım bu ekran kartının sıcaklığından değil power ın gücünden kaynaklı olsa gerek diye düşünüyorm.

Bu hızlarda tamame stabil mi?
    Stabilse dehşet bir kart o zaman Connect 3D

Sizden ricam Default hali ile 895/4324 mhz deki halini karşılatıran bir oyun incelemesi yapar mısınız?

PErformansa genel etkisini merak ettim...

Hatta Sadece GPU yu hızaşırttığınız ve sadece Ramlari hızaşırttığınız durumlardaki SS leri de paylaşırsanız müthiş bir inceleme olurdu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.