Şimdi Ara

Connect park sensörü arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2010 mode Connect aracımızın arkadaki sensörleri bozulmuş sadece 2 si sağlam ve ger vitese atınca çalışmıyor servis 400 küsur lira istiyor acaba dışarıda bu gözler satılır mı bulabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanayide çok çok daha ucuza bulursunuz hocam. 2010 model araç zaten garantidışı olduğu için sanayide iyi bir ustaya yaptırabilirisiniz baya da farkeder. 400 tl de çok iddialı olmuş arkadaş, hondayı aradım 2-3 saat önce ben de sensör taktıracağım 250 lira fiyat verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanhcoban

Sanayide çok çok daha ucuza bulursunuz hocam. 2010 model araç zaten garantidışı olduğu için sanayide iyi bir ustaya yaptırabilirisiniz baya da farkeder. 400 tl de çok iddialı olmuş arkadaş, hondayı aradım 2-3 saat önce ben de sensör taktıracağım 250 lira fiyat verdiler.

Sanayide bulamadım maalesef internetten alabileceğim bildiğiniz bir site varmı acaba ?

• Valla hocam sahibinden de vardir herhalde bi de eliftuning var araba parcalari satan, burada benden daha iyi bilen arkadaslar vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1 ay önce bizim aracada arkadan yurdular bizimkide connect

oto aksasuarçi lara hiç bakma ben çok bakındım yok bulabilecegin yer büyük oto sanayilerine git orda bulursun orda hurda araçların parçalarını ayırıyorlar

bulursan banada haber et
  • internette bir kaç tane ford parçası site satan yer var onlara bak. Yoksa sanayiye ford parçacısına git. Yine yoksa çıkmacıdan bulursun. Bende anlamıyorum servis niye bu kadar çok fiyat çekiyor bu park sensörüne bimde 50tl seti
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

internette bir kaç tane ford parçası site satan yer var onlara bak. Yoksa sanayiye ford parçacısına git. Yine yoksa çıkmacıdan bulursun. Bende anlamıyorum servis niye bu kadar çok fiyat çekiyor bu park sensörüne bimde 50tl seti

Bulunduğumuz yer küçük bir şehir olduğu için bulamadık bir türlü. Acaba yeni bir sensör taktırsak Arabanın orjinalliği bozulur mu yada bir zarar gelir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park sensörü çalışmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Astra H park lambası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcTeknik36

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

internette bir kaç tane ford parçası site satan yer var onlara bak. Yoksa sanayiye ford parçacısına git. Yine yoksa çıkmacıdan bulursun. Bende anlamıyorum servis niye bu kadar çok fiyat çekiyor bu park sensörüne bimde 50tl seti

Bulunduğumuz yer küçük bir şehir olduğu için bulamadık bir türlü. Acaba yeni bir sensör taktırsak Arabanın orjinalliği bozulur mu yada bir zarar gelir mi

Özellikleri aynı ise sorun olmaz olmadı hepsini değiştirin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.