Şimdi Ara

COMPAQ PRESARIO F505EA Kullanıcıları Buraya... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
3
Favori
135.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili tonythetonguc;

    Bu güzel cevabın için gerçekten teşekkür ederim. Uslubum biraz sert olduysa önce senden, sonra da diğer arkadaşlardan özür dilerim. Ancak benim "böyle bir süre görmedim" ifadem kendi tecrübelerime dayanarak ve doğal olarak kullandığım makinalar içindi. O ifadeyi kendi kullandığım makinalarda böyle bir süreyle karşılaşmadığım için kullandım. Umarım şimdi birbirimizi daha iyi anlamışızdır.

    Açıklamış olduğun herşeye gerçekten tekrar teşekkür ederim. Dediğim gibi ben de almayı planlıyordum, piyasa araştırması yapıyorum. Şu ucuz etten sanırım ki ben de alacağım. Öğrenmek istediğim bu etin ne kadar yenilebilir olduğu idi. Yoksa ucuz etle ne ürüne ne de markaya çamur atma niyetim yoktu ve de olmadı.

    Umarım ben de kendimi biraz daha ifade edebilmişimdir. Makinalarınızı mutlu günlerde kullanmanız dileklerimle.
  • Arkadaşlar hediyeleri alamazsanız. Çünkü siz aldığınzda kampanya yoktu. İkincisi ise siz 800$+kdv ye aldınız şimdi ise fiyatı 850$+kdv. Hem tarih hemde fiyat bakımından olmuyor yani. Zaten bu hediyeleri fiyat artışı için koydular.
  • arkadaslar üsttede yazıldıgı gibi explorer hatasını cok verıyor bu bil. hatta bende bi ara hic acmadı exploreri.sistem geri yüklemeden sonra duzeldi..nedendir bilmiyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beylerbeyii -- 22 Mayıs 2007; 3:36:24 >
  • @Emrekarayazgan;

    tatsız olaylar yasandı.kırıcı sozler soylenmıs olabılır.ben kendi adıma ozur dılerım..
  • merhaba arkadaslar bende aranıza katıldım, urunle ilgili ilk izlenimim guzel.. estetik olarak da iyi bi bilgisayar daha once dell 6000 kullanıyordm..

    ürünü aldıgımda ilk yaptıgım bilgisayara format atmak oldu tabi once vistadan recovery dvd si almayı denedim ancak 2 kere denememden (ilginçtir toplam 30 dk mı aldı!!) sonra yapamayıp vazgeçtim benımle aynı sorunla karsılasanlar varmı? recovery cd si olusturabilmiş olan arkadaslardan bi kopyasını rica ediyorum..

    ekran kartını 128 mb yaptım ısı suan 54 derece cpu 74 derece ekran kartı gosteriyo sizlerde nasıl? bu rakamlar normal mı? fan da sık sık çalısıyo malum amd nın biraz ısınma sorunu oldugunu duymustum.. oncekı laptop um intel kartı kullanıyordu onda açmayıp da bunda rahat açılan oyunlar titan quest, broken sword angel of death.. yeni oyun denemelerimi sizlerle paylaşıcam ancak ekran kartının perf. memnun oldugumu soyleyebilirim..

    bi arkadasımız saolsun xp için driver ları vermiş yukledim biri hariç hepsi tamam o da "yardımcı işlemci" olarak gozukuyo, sanırım suan tek cekirdek çalısıyo bilgisayar onun için açılışta bi yavaslık sezdim.. everest home da baktım sadece 1 çekirdeği kullanıyo gibime geldi.. benim sadece bu driver ı tanıtabilecegm bi link verebilir misiniz arkadaslar? gerçekten çok memnun olurum..

    fiyata gelince teknosa'dan p.fiyatına 12 taksitle aldım 1320 ytl olarak.. urunu açıp denedim olu pixsel buldum baska bi kutu getirdi yeni kutu temiz çıktı olu pixsel yok, almayı dusunen arkadaslara bi tavsiye en azından bi 5 dk ekranı inceleyin eve gidip sonradan bulursanız pek fayda etmez.. hediyeleri de var ama çok cezbedici değil, ancak f\p olarak guzel bi makına begendim.. tus takımına alışmak biraz zaman alıcak gıbı gozukuyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damage35 -- 22 Mayıs 2007; 5:30:46 >




  • arkadaşlar bende bu notebooktan var ve şimdi kurcam çünkü vistaya format attım hemde recovery dvd si oluşturmadan ama şimdi hardiskim 2 ye bölünük sormak istedigim sey 9 gb lık bi alan var bu galiba ilk kurulan vista tarafından recovery alanı ama benim bi dvd oluşturmam lazımmış onuda oluşturmadım ve ne yapmam lazım xp kurucam bugün şimdi, indiriyorum ve donanımlarda sorun cıkıyomu? xp de performans nasıl acaba biliyosunuız vistanın daha acıkları kapatılmasına 2 sene var onun yüzünden xp kurcam yardımcı olursanız sevinirim bide recovery dvd si almadım ya onu kurtarma şansım yokmu????ama hala 9 gb lık alan durmakta ..............




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilg.servisi

    arkadaşlar bende bu notebooktan var ve şimdi kurcam çünkü vistaya format attım hemde recovery dvd si oluşturmadan ama şimdi hardiskim 2 ye bölünük sormak istedigim sey 9 gb lık bi alan var bu galiba ilk kurulan vista tarafından recovery alanı ama benim bi dvd oluşturmam lazımmış onuda oluşturmadım ve ne yapmam lazım xp kurucam bugün şimdi, indiriyorum ve donanımlarda sorun cıkıyomu? xp de performans nasıl acaba biliyosunuız vistanın daha acıkları kapatılmasına 2 sene var onun yüzünden xp kurcam yardımcı olursanız sevinirim bide recovery dvd si almadım ya onu kurtarma şansım yokmu????ama hala 9 gb lık alan durmakta ..............



    bilmiyorum recovery dvd si olusturmaya çalıstım ama herhangı bi işe yaramadı yukarda bahsettigim gibi, hdd yi tertemiz ettim recovery alanını da sildim sonra diski 40 70 diye 2'ye boldum.. mesajımda bahsetmiştim ne gibi bi sorun çıktıgını okumadın mı?




  • Aramıza yeni katılan arkadaşların dikkatine:

    Recovery partition' ı kesinlikle silmeyin. Bu partition da vista kurulumu ve driverlar bulunmaktadır. Eğer sildiyseniz ya HP-Compaq la temasa geçerek tarafınıza recovery dvd si gönderilmesini sağlayın ya da bir yerden Vista Home Basic cd si bularak lisans numaranızı (notebook'un altında) girerek Vista kurun ve gereken vista driverlarını da HP web sitesinden bularak yükleyin. İkinci bir yol ise XP kurmanız olacaktır.

    Fakat "RECOVERY DVD Sİ OLUŞTURMADAN BU RECOVERY PARTITION UNU SİLERSENİZ LİSANSLI VİSTANIZA ELVEDA DEMİŞ OLURSUNUZ" bu nedenle forumun bu kısmını ve diğer sayfada bulunan ilk kısmını dikkatli okursanız bu konuda bir çok uyarı ve mesaj olduğunu da göreceksiniz.

    Bu mesaj bu notebook'u yeni alacak ve almış olanlara uyarı niteliğinde kabul edilsin. Recovery dvdsi oluşturmadan partition u silen arkadaşlar için yapılacak tek şey yeni bir recovery dvd si talebinde bulunmaktır.

    Bu recovery dvd si ancak tek kopya olarak oluşturulabilmekte ve başka bir notebook ta (aynı model olsa dahi) kullanılamamaktadır. Nedeni ise basit lisans bios numarasına verilmiştir. Bu nedenle kopya dvd işinize yaramaz.

    Teşekkürler ve saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nanosoft -- 22 Mayıs 2007; 13:26:15 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: beylerbeyii

    arkadaslar üsttede yazıldıgı gibi explorer hatasını cok verıyor bu bil. hatta bende bi ara hic acmadı exploreri.sistem geri yüklemeden sonra duzeldi..nedendir bilmiyorum...


    @Beylerbeyii:

    Bu sorunla ben hiç karşılaşmadım. Ya da normal kullanımda karşılaşmadım diyebilirim. Muhtemelen Vistayı bir kere daha yüklesen düzelir diye düşünüyorum. Malum MS SP çıkarana kadar böyle sorunlar çıkmaya devam edecek bu MS politikası. Hatalarla dolu bir işletim sistemini piyasaya sürüp (hem de aylarca beklettikten sonra) hatalarını (yazılım dilinde bug) kullanıcı üzerinde belileyip SP çıkartırlar sonra 98 den beri bu politika hep aynı.

    Zaten MS tabanlı bir işletim sisteminde sorun olmaması olası değil çözüm ise resetle veya formatla geçer.

    Hatırlarmısınız bilmem Bill Bey (GATES) XP tanıtımını yaparken mavi hata ekranı çıkmıştı. Bu bile olduktan sonra ne diyeyim ben bu MS a




  • arkadaşlar şuanda notebookta xp yüklü ama driverları daha tanıtmaadım sadece xp yi kurdum recovery için ayrılmış bölüm halen durmakta hiç dokunmadım ama öbür bölüme bastım formatı hemde recovery cd si almadan şimdi ne yapmam lazımki o orjinal sistemi geri getircem
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilg.servisi

    arkadaşlar şuanda notebookta xp yüklü ama driverları daha tanıtmaadım sadece xp yi kurdum recovery için ayrılmış bölüm halen durmakta hiç dokunmadım ama öbür bölüme bastım formatı hemde recovery cd si almadan şimdi ne yapmam lazımki o orjinal sistemi geri getircem


    Bence XP cd sinden fdisk yap c: ye (sadece c:) makine ilk aldığın şekle dönmesi için sonra hiçbir kurulum yada format atmadan notebook u yeniden başlat recovery bölümü duruyorsa kendiliğinden vista kurulumuna başlar. Vistayı kurduktan sonra recovery dvd si yaz ama kaliteli bir medyaya (maxell yada verbatim çünkü tek dvd oluşturma şansın var) sonra da git çay kahve iç bir saat kadar.

    Muhtemelen bu sorununu çözecektir.




  • arkadaslar yardım yokmu???? windows xp de donanım profillerinden baktıgımda yardımcı işlemci'yi tanıtamadm birisi bana dosyayı gonderemez mi??????
  • Bu konuda ben yardımcı olamayacağım çünkü XP kurmadım vista ile kullanıyorum. Konunun ilk kısmında o konu çok tartışıldı ve çözümsüz kaldı diye hatırlıyorum. Tonythetonguc bu konuda sana yardımcı olacaktır, ama o da iki gündür kayıp eminim foruma baktığında sana yardımcı olmaya çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nanosoft -- 22 Mayıs 2007; 21:03:22 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nanosoft

    Bu konuda ben yardımcı olmayacağım çünkü XP kurmadım vista ile kullanıyorum. Konunun ilk kısmında o konu çok tartışıldı ve çözümsüz kaldı diye hatırlıyorum. Tonythe tonguc bu konuda sana yardımcı olacaktır, ama o da iki gündür kayıp eminim foruma baktığında sana yardımcı olmaya çalışır.





    sağol hocam ozelden mesaj attım, umarım onda vardır..
  • @nanosoft Recovery DVD ile ilgili yazdıklarını Baş mesaja ekledim. Gerçekten dikkat edilmesi gereken bir konu.

    Explorer göçmesi konusuna gelince nasıl becerdiniz anlamadım ama ben daha 1 tane almadım. İnşallahta karşılaşmam çünkü gerçekten sinir bozan bişey. Bu sebeptendirki makinanın stabilitesine hayranım. Hani hafif kullanıyorum dicem ama ben cihazı sonuna kadar sıkıştırarak kullanan bir adamım:) Belki yüklediğiniz bir yazılım; çok büyük bir olasılıkla explorer a müdehale eden programlar (virus, internet security programları, bazı programların eklentileri ve toolbarlar gibi şeyler) sebebiyle oluyor veyahut bazı uyumusuz (vista ile) donanım sürücüleri bu problemi körükleyebilir. Sistemi formatlayıp temiz kurun. Ekstra bişiler yüklemeden sistemi kullanın eğer temiz kurulumda da sık sık bu hataları alıyorsanız stabilite test programlarıyla cihazınızı test edin veya servisle konuşun. Ancak yüksek muhtemel yüklediğiniz şeylerle alakalı bir problem yaşıyorsunuz. Tavsiyem Tool-bar denen spyware içeren ıvır zıvırlardan uzak durun. Ne olduğu belirsiz, kalitesiz ıvır zıvır program(cık)lar kullanmayın, Vista ve vista uyumlu programlar hala tam olarak oturmuş ve uyum sağlamış değil mümkün olduğunca kullandığınız programların son versiyonlarını deneyin. Eğer bazı programları kullanmaya mecbursanız 2. işletim sistemi olarak XP yi kurun. Bu şiddetle tavsiye olunur çünkü dediğim gibi hem Vista daha tam oturmuş bir işletim sistemi değil hemde bazı şeyler vista için yazılsada her yazılımın ilk sürümlerinde olduğu gibi uyumsuzluklar ve buglar kol geziyor. Cihazın HD i yeterince geniş. XP için 20GB kadar ayırmanız fazlasıyla yeterli. Şu an için; XP nin hem daha hızlı bir çalışma ortamı hemde daha uyumlu bir çalışma ortamı sağladığı kesin. Vista SP1 çıkana kadar ve yeni programların vistayla daha uyumlu ve problemsiz hale gelmesi için 6ay-1 yıl gibi bir süre gerekli.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: damage35

    merhaba arkadaslar bende aranıza katıldım, urunle ilgili ilk izlenimim guzel.. estetik olarak da iyi bi bilgisayar daha once dell 6000 kullanıyordm..

    ürünü aldıgımda ilk yaptıgım bilgisayara format atmak oldu tabi once vistadan recovery dvd si almayı denedim ancak 2 kere denememden (ilginçtir toplam 30 dk mı aldı!!) sonra yapamayıp vazgeçtim benımle aynı sorunla karsılasanlar varmı? recovery cd si olusturabilmiş olan arkadaslardan bi kopyasını rica ediyorum..

    ekran kartını 128 mb yaptım ısı suan 54 derece cpu 74 derece ekran kartı gosteriyo sizlerde nasıl? bu rakamlar normal mı? fan da sık sık çalısıyo malum amd nın biraz ısınma sorunu oldugunu duymustum.. oncekı laptop um intel kartı kullanıyordu onda açmayıp da bunda rahat açılan oyunlar titan quest, broken sword angel of death.. yeni oyun denemelerimi sizlerle paylaşıcam ancak ekran kartının perf. memnun oldugumu soyleyebilirim..

    bi arkadasımız saolsun xp için driver ları vermiş yukledim biri hariç hepsi tamam o da "yardımcı işlemci" olarak gozukuyo, sanırım suan tek cekirdek çalısıyo bilgisayar onun için açılışta bi yavaslık sezdim.. everest home da baktım sadece 1 çekirdeği kullanıyo gibime geldi.. benim sadece bu driver ı tanıtabilecegm bi link verebilir misiniz arkadaslar? gerçekten çok memnun olurum..

    fiyata gelince teknosa'dan p.fiyatına 12 taksitle aldım 1320 ytl olarak.. urunu açıp denedim olu pixsel buldum baska bi kutu getirdi yeni kutu temiz çıktı olu pixsel yok, almayı dusunen arkadaslara bi tavsiye en azından bi 5 dk ekranı inceleyin eve gidip sonradan bulursanız pek fayda etmez.. hediyeleri de var ama çok cezbedici değil, ancak f\p olarak guzel bi makına begendim.. tus takımına alışmak biraz zaman alıcak gıbı gozukuyo



    Sıcaklıkların normal.

    Kurtarma DVD sini niye oluşturamadın bilemiyorum hiçbir HATA belirtmemişsin ancak biraz uzun sürüyor, çünkü Öncelikle Recovery partition ın DVD yazılabilecek hale getiriyor (disk image alıyor) sonra DVD yi yazdırıyor daha sonra yazılma işlemi sorunsuz yapılmış mı diye data verification yapıyor sonra sında ise oluşturduğı imaj dosyasını siliyor derken toplamda 1 saate yakın sürüyor. Ayrıca diske imaj alırken beklemeler oluyor. Ayrıca ilk oluşturman sırasında CANCEL yaptıysan birdaha oluşturamayabilirsin çünkü sadece 1 kere oluşturmaya izin veriyor. Tahminimce oluşturmaya başlayınca Recovery paritition içine 1 kez kopyalandı bilgisini düşüyor ve birdaha kopyalamaya izin vermiyor. Tahminimce C: yi formatlayıp Recovery partitiondan tekrar kurulum yapsan bile birdaha recovery disk oluşturmana izin vermez.

    XP sürücüleri için ilk mesajı tekrar tam olarak okursan yanıtları orada var.




  • KAMPANYA OLAYINA gelince;

    Evet ön ödemeli alıpta 1ay 1,5 ay gibi süreler bekleyenler açısından kötü olmuş şahsen ben sadece 2 gün beklediğimden pek ön ödemeli gibi olmadı:) Bu bekleme olayının haricinde hediyeler ile birlikte fiyat bence daha sıcak bir hale gelmemiş. Fiyata 50$+kdv eklenmiş Yani 59$ fark var. Hediye paketinde ise ekstradan: "EXIGO 1 GB USB BELLEK, LACCESS SPL-LH860 MİKROFONLU KULAKLIK, PHILIPS 16x DVD+R 25'Lİ CAKE BOX, FLY 1 3MP NEW WEBCAM" var. Bence kimine göre fuzuli olabilicek hediyeler. Şahsen ordakinden daha kaliteli bir kulaklıklı mikrofonum + çok daha kaliteli bir web cam'im + daha hızlı ve büyük bir USB stick im var. 25li philips DVD güzel. Fly web cam oldukça dandik ve Teknosanın envai çeşit ürünle birlikte hediye olarak (deyim yerindeyse adeta kaktırdığı) bir cihaz. Benim 2 arkadaşım aldı ikiside çöpe attı desem yeridir. Exigo bellekte okuma yazma hızları oldukça düşük olan bir bellek. Onuda aynı şekilde biçok ürünle hediye diye veriyor teknosa.

    Son olarak hediyelerin yuvarlak olarak kdv dahil piyasa değerlerine bakarsak:
    Kulaklıklı mikrofon = 3$
    1GB exigo bellek = 10$
    Web cam = 10$
    25'li DVD = 10$

    Toplamda fazla fazla hesaplarsak 35$ ediyor. Aradaki fiyat farkı ise 50$, Hem bu fiyat farkı yüzünden, hemde bu ürünlerden bazılarının birçok kişi için gereksiz olduğu için 849$+kdv ye hediyelerle birlikte alıcağıma 799$+kdv ye hediyesiz olarak almayı kesinlikle tercih ederim.
    Sonuçta hakikaten hediye verilen her ürün ihtiyacımı karşılayacak olsa bile arada yine 25$ fark var. Ben ön ödeme açısından sadece 2 gün beklediğim için halimden memnunum, yok illa hakımızı arayalım derseniz yanınızda olurum ancak hakkımızı alsakta "tamam verin 59$ ekstradan buyrun alın hediyeleri" derlerse o hediyelere 59$ vermem


    100YTL hediye çeki internetten alımlar için geçerli ve internetten alacak olanlar için hakikaten oldukça güzel bir hediye. Ama Teknosa gibi bir işletmenin mağzalarından alışveriş yaparken bile müşterinin sinirlerini yıpratırken (konuyu mesajın tümünü okuyunca anlarsınız ki bu yaşadığım sadece laptop ile ilgili olan bir problem daha niceleri var) internet ten yapılan bir alışverişte kimbilir neler olur.


    Ayrıca önemli bir nokta daha varki ben bir teknoloji ürünü alıpta zaman içerisinde fiyatının (dolar bazında) yükseldiğini görmedim. Fiyatın yükselmesi birtek böyle kampanyalarda oluyor. Şu anki duruma yukarıdaki hesaba göre bakılırsada 25$lık bir fiyat yükselişi mevcut + yanında almak istemeyeceğiniz ürünlerde zorla aldırılıyor.

    Benim için tek problem bana söylenen YALANLAR. Kampanya sonrasında fiyatın 150$ artıcağı söylenmişti ancak 50$ arttı. Sonuçta benim aldığım fiyatı değiştirmez ama müşteriyi kandırmaya yönelik söylemler. Uğraşacak vaktim olsa birde bana böyle söylendiğini mahkemede ispat edebilecek olsam (yani davayı kazanıcağımı bilsem) sırf inadına mahkemeye veririm çünkü butür aldatmalar gerçekten adamı sinir eder (şahsen beni etti). Cihazı evime uzak olan bir teknosadan aldım (bankaya yakın olan bir teknosadan) daha sonrada sadece 1 kere yolum düştü o teknosa ya o sırada da bana satışı gerçekleştiren elemanı göremedim görseydim müdürünün yanında kapak edecektim söylediği yalanı ancak göremedim. Arada bir böyle güzel kampanyaları olmasa teknosa hakikaten UĞRANILASI BİR MAĞAZA değil. Çünkü müdürlerinden tutunda bazı satış temsilcilerine kadar bazen adamı çileden çıkartıyorlar. Bana söylenen ve daha çok sinirlerimi bozan başka bir yalan ise:

    Yine bana satış yapan bu sevgili eleman ürünü 20sinde kesinlikle alabiliceğimi söyledi (Sözleşme imzalarken 20sinde kesin alabilirmiyim çünkü pazartesi için şehir dışına şantiyeye gitme olasılığım var ve laptop ı alma sebebim zaten bu 20sinde teslim alamayacaksam başka yerden başka bişey alıcam diye ısrarla belirttim) Yok yok kesin alırsınız dedi. Cumartesi (ayın 20 si) akşam üstü telefonla aradım; cihazlar geldi, buyrun gelin cihazınızı alın dendi. Almaya gittim. Sonra tahmin edin ne oldu "Sizin cihaz gelmemiş" dediler. Müdürleri geldi;
    -Sizin cihaz yok dedi.
    Sinirlendim ama yinede sakin bir dille durumu anlattım.
    Bunun üzerine kim dedi bunu size dedi (sanki orda ona kızınca benim mağduriyetimi giderecek)
    -Adını bilmiyorum zayıf bir çocuktu vs. ama burda değil heralde, ayrıca kimin dediğinin ne önemi var bana söylenen bu dedim ve o arkadaşın burda olması benim mağduriyetimi çözmez dedim.
    -Beyefendi siz bana böyle söylüyorsunuzda ben nerden biliyim kim neye göre ne dedi (öyle bir söylediki resmen beni yalancı konumuna koydu - sanki böyle bişey söylendiğini kafadan atıyormuşum gibi )
    Kan beynime sıçradı tam arıza çıkartıyordum o sırada durumu farkeden satış temsilcisi bir kız geldi, ben beyfendiyi biliyorum dediği doğru, kendisi özellikle sordu ve aynen dediği gibi cevap aldı dedi, şu şu dedi diye söyledi. Orda bi rahatladım ve tam o sırada bende sözleşmeye bakıyordumki 20sinde teslim edileceği maddesini gördüm ve 20'sinde verileceğinin yazdığınıda söyledim. 2'si üst üste gelince Gık diyemedi sustu kaldı ama okadar çok sinirlenmiştimki beni yine yalancı vs. gibi küçük durumuna düşürecek bir tek kelime daha etseydi orada dövecektim adamı. (Sıfat olarakta yerden bitme ama lüzumsuz organları havada tam tarifiyle sinirlere ziyan bir insan)
    Neyse sonra başka bir cihaz alıp verdiler. Yoksa hukuki yollardan, zorbalığa kadar her çeşit arızayı çıkartacaktım. Verdikleri cihazda normal satış stoğundan oldu ki madem yapılacak işlem bukadar kolay birşeyken ve hata senin elemanındayken niye benim sinirlerimi bozarsın.


    Teknosa ya benden de kocaman bir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 23 Mayıs 2007; 1:02:40 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilg.servisi

    arkadaşlar şuanda notebookta xp yüklü ama driverları daha tanıtmaadım sadece xp yi kurdum recovery için ayrılmış bölüm halen durmakta hiç dokunmadım ama öbür bölüme bastım formatı hemde recovery cd si almadan şimdi ne yapmam lazımki o orjinal sistemi geri getircem



    quote:

    Bence XP cd sinden fdisk yap c: ye (sadece c:) makine ilk aldığın şekle dönmesi için sonra hiçbir kurulum yada format atmadan notebook u yeniden başlat recovery bölümü duruyorsa kendiliğinden vista kurulumuna başlar. Vistayı kurduktan sonra recovery dvd si yaz ama kaliteli bir medyaya (maxell yada verbatim çünkü tek dvd oluşturma şansın var) sonra da git çay kahve iç bir saat kadar.

    Muhtemelen bu sorununu çözecektir.




    Evet arkadaşlar aynı sorun bendede var, henüz bi çare bulabilmiş değilim bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.




  • quote:

    Bence XP cd sinden fdisk yap c: ye (sadece c:) makine ilk aldığın şekle dönmesi için sonra hiçbir kurulum yada format atmadan notebook u yeniden başlat recovery bölümü duruyorsa kendiliğinden vista kurulumuna başlar. Vistayı kurduktan sonra recovery dvd si yaz ama kaliteli bir medyaya (maxell yada verbatim çünkü tek dvd oluşturma şansın var) sonra da git çay kahve iç bir saat kadar.

    Muhtemelen bu sorununu çözecektir.


    Bu sorunu çözmedi mi, çözmedi ise HP müşteri hizmetlerine telefonla ulaşın. Numara tam olarak aklımda değil ama 444 lü bir şeydi. Oradan teknik destek uzmanıyla konuşun. Bizim başımıza gelmediği için çözüm hakkında da fikir yürütüyoruz.
  • quote:


    Bu sorunu çözmedi mi, çözmedi ise HP müşteri hizmetlerine telefonla ulaşın. Numara tam olarak aklımda değil ama 444 lü bir şeydi. Oradan teknik destek uzmanıyla konuşun. Bizim başımıza gelmediği için çözüm hakkında da fikir yürütüyoruz.


    Hp teknik servisiyle görüştüm yardımcı olamadılar.Recovery DVD sini oluşturmak gerekiyor oluşturmayanlar varsa oluştursun, sonra problem olmasın.Eğer Recovery DVD si isterseniz 50$ ödemek gerekiyormuş.Oda hemen alamıyorsunuz DVD'yi yurtdışından geliyormuş vs vs.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.