Merhaba arkadaşlar, canon marka digital fotograf makinama 256mb cf kart almayı düşünüyorum ...bir kaç sorum var ilk önce piyasadaki herhangi cf kart makinayla sorunsuz çalışır dimi ? ikincisi 128 yeterli olur mu sizce yoksa 256 mı alıyım üçüncüsü ne marka tavsiye edersiniz dördüncüsü de weblebi de PQI marka bi cf card buldum 256 mb ı 51 milyondu. sandiskler ise 67 milyon , flexy ler de 61 milyon bu 3 markayı kıyaslayabilir misiniz... çok teşekkürler...
abicim bence SAndisk...
bu işin piri bence...
Bence almışken 256 al...
bence de 256 mb, hatta makinen 5 mp civarı ise 512'lik al, daha rahat edersin. marka olarak da Kingston ya da Sandisk derim.
SAndisk'ten sasma!!!
Ben bugun yine çok uygun fiyata Sandisk'in 6 in 1 Card Reader'ını aldım...
Faydalı bir eser
bende canon a 75 var..compact flash olarak 256 mb Sandisk var ve cok memnunum..tavsiye ederim...
Galiba ortak düsünce en ii SANDİSK
sandisk in secure digital card ile compact flash card arasında ne fark var acaba???
ben sırf fiyatı nedeniyle 512 mb flexy aldım..1 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
Valla benim de sıkışık dönemime denk gelmişti ve 128MB Ogatech CF almıştım.Daha önce SanDisk kullanmıştım. İnanın hiç bir fark göremedim.
arkadaşlar hiçbirinizi dinlemedim fiyatı yüzünden PQI marka aldım dünden beri kullanıyorum daha bi sorun çıkarmadı bakalım neler olucak. aslında ne gibi bi sorun çıkartabilir onu da bilemiyorum ama neyse saolun yine de :)
marka pek önemli değil ama alırsan kingston dan vazgeçme Ram denince " Kingston " başkasını arama bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme