Şimdi Ara

##COMODO DRAGON İNTERNET TARAYICISI## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
5
Favori
14.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Bende de ilk başta öyleydi, hiçbir ayar yapmadan böyle oldu kendi kendine. Biliyorum, Chrome'da vardı kapatırken arka plana atma ayarı. Böylesi de iyi gibi ama.

    Bir de yeni sekme sayfasındaki çok amaçlı aramaya yazınca öneri çıkmıyor Chrome'daki gibi. Chrome'a göre tek eksisi bu, gerisi çok iyi. Acaba bende mi sorun var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 5 Mayıs 2014; 12:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yapabilmek için aşağıdaki gibi Ayarlar / Gizlilik bölümünde "Adres çubuğuna girilen aramaların ve URL'lerin tamamlamasına yardımcı olması için bir tahmin hizmeti kullan" tikli olması lazım.


  • Sizde flash videolarda takılma yok mu arkadaşlar bakar mısınız? Sadece dragonda takılıyor benim videolar özellikle fanatik videolarında.
  • zlayer Z kullanıcısına yanıt
    Evet flash animasyon ve videolarda takılma oluyor, ağır çekim oynuyor. Ben sırf bu yüzden 31.1 versiyonunu geri yükledim ve hala onu kullanıyorum. Son versiyon Chrome da da aynı şikayetler vardı..
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Yaptım anca yine olmadı.
  • Arada Firefox u aldatıp Comodo IceDragon kullanıyorum.Bun türkçe olmuyor daha doğrusu hangi dili denersem deneyeyim indirdiği halde ingilizce.Benden kaynaklı sorun olabilir mi?


    Edit: about:config general.useragent.locale çift tıklayın dizgi değerini tr olarak değiştirin.Yeniden başlatın. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 5 Mayıs 2014; 21:40:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zlayer

    Sizde flash videolarda takılma yok mu arkadaşlar bakar mısınız? Sadece dragonda takılıyor benim videolar özellikle fanatik videolarında.

    aynen.1 haftadır video izlerken donmalar,takılmalar oluyor.an itibariyle bırakıyorum comodo dragon u.orbitum veya torch a geçeceğim.
  • Dragon 33.0 sürümünde flash player problemi var. Comodo forum sayfalarında da bu yazılmış. Comodo yetkilileri sorunu kabul ediyor ve çözmek için güncelleme yapacaklarını bildiriyorlar. Comodo forum linki:https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cd/dragon-33-flash-player-issues-workaround-t104102.0.html

    Yeni güncelleme gelene kadar 33.0 yerine sorunsuz olan 31.1 sürümü kullanmanızı öneririm.

    Comodo Dragon 31.1 i linkten indirebilirsiniz. :http://www.filehippo.com/download_comodo_dragon/56807/




  • Bazı sıkıntılar var ..
  • Comodo Dragon Final Sürüm 33.1 e güncellendi.

    Ancak maalesef flash player sorunu çözülmemiş ve aynen devam ediyor. Şimdilik güncelleme yapmamanızı ve 31.1 sürümle devam etmenizi öneriyorum..

    İndirmek için linki tıklayın.

    http://downloads.comodo.com/dragon/DragonSetup.exe
  • 33.1 sürümle beraber Comodo Media Downloader eklentisi geldi. Videoları başka bir download programına gerek kalmadan istediğiniz formatta kolaylıkla indirebiliyorsunuz.

    Eklentinin tanıtım sayfası:http://help.comodo.com/topic-120-1-279-6885-Using-Media-Downloader--to-Downloading-Streaming-Media.html
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Hocam görüşünüz ney, geçelim mi 33.1 versiyona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt
    Ben geçtim ama yukarıda da yazdığım gibi flash player sorunu var, yavaş yavaş takılarak çalışıyor flash. Bunu aşağıdaki linkteki forum üyeleri Chrome da gömülü PepperFlash ile halletmişler.

    https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cd/dragon-33-flash-player-issues-workaround-t104102.60.html

    Bende bu yolla çözdüm, zamanım olursa burada yazmayı düşünüyorum. İngilizceniz iyiyse sizde halledebilirsiniz. Bence önce ayrı bir portable dragon kurun ve bunun üzerinde çalışın. Sorunu çözdüğünüze emin olursanız normal kurulum yapın. Sorunu çözmeden 33.1 e yükseltme önermiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 2 Haziran 2014; 16:05:09 >




  • Arkadaşlar hortlatmak gibi olmasın da(), 33.1 sürümünde Flash Player sorununu ben de yaşadım. Şöyle ki; dahili Flash'ı kapatınca videolarda kasma sorunu oluyordu, dahili Flash açıkken de hiçbir Flash içeriği gösterilemiyordu. Yukarıdaki gibi kısayola uzantı eklemeyi denedim fakat çözülmedi, sonrasında Java'yı kaldırıp tekrar kurdum (Java 8 vardı, 7'yi kurdum) ve sorun kalmadı. Chrome'daki sayfaların yarım yüklenmesi sorunu da Java'dan sonra kısmen düzeldi. Bana da ilginç geldi ama muhtemelen sıkıntı Java'da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 3 Eylül 2014; 21:44:07 >
  • comodo.com forumlarında Dragon un yeni sürümünün çıkmasına birkaç gün kaldığı söyleniyor, merakla bekliyoruz flash sorunu düzeltilmiş dragon u..
  • 2 günde bir güncelleme gelen dragonda haftalardır güncelleme yoktu bakalım yeni sürüm nasıl olacak...
  • interestedintech33;
    Türkiye'den erişim izni olmayan sitelere girebildiğinizi söylüyorsunuz. Diğer tarayıcılarla karşılaştırmak için burada site adresi paylaşabilir misiniz. Özel Mesaj olarak da gönderebilirsiniz.

    Ege..
    Tarayıcı işi dediğin gibi zevk meselesi. Adobe ve Chrome ilişkisinden bahsettiğin için de teşekkürler. Ben de benzer şeyler söyleyecektim.

    Aslında iyi bir güvenlik yazılımınız varsa, tarayıcılarda güvenlik sorunu yaşanmaz. Yıllardır Opera kullanıyorum. Bilgisayarımın tertemiz olduğunu !!! biliyorum. Bu
    1- Güvenlik yazılımlarınız
    2- Uyanıklığınız (her sakallı dedeniz değildir.) Özellikle indirme yapıyorsanız her indir yazısına tıklamamalısınız.
  • Güncelleme konusunda sıkıntısı var, 3-4 ayda bir tarayıcı güncellemesi olmaz, daha sık olması lazım. Bu nedenle Opera'ya geçtim. Yeni sürüm gelirse tekrar Dragon'a geçebilirim.

    Ekleme: Şu anda şoklardayım. Sürüm 36.1.1.19 olarak güncellenmiş tarayıcı. Tema ve arka plan değişmiş ancak pek beğenmedim. Test yaptım, Opera daha yüksek sonuç aldı ancak Dragon daha hızlı geldi bana, eski sürüme oranla hız fark ediliyor. Tek sıkıntısı her zamanki gibi tema...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 24 Kasım 2014; 21:25:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkaakco

    Güncelleme konusunda sıkıntısı var, 3-4 ayda bir tarayıcı güncellemesi olmaz, daha sık olması lazım. Bu nedenle Opera'ya geçtim. Yeni sürüm gelirse tekrar Dragon'a geçebilirim.

    Ekleme: Şu anda şoklardayım. Sürüm 36.1.1.19 olarak güncellenmiş tarayıcı. Tema ve arka plan değişmiş ancak pek beğenmedim. Test yaptım, Opera daha yüksek sonuç aldı ancak Dragon daha hızlı geldi bana, eski sürüme oranla hız fark ediliyor. Tek sıkıntısı her zamanki gibi tema...

    Bildiğim kadarıyla 36.1 sürüm beta versiyon yani final sürüm olarak güncelleme gelmedi hala...




  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Olabilir, internette son sürüm halen 33.1 olarak görünüyor çoğu sitede. Yer imleri çubuğundaki yazı rengini beyaz yapmışlar, yazılar okunmuyor neredeyse.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.