Şimdi Ara

##COMODO DRAGON İNTERNET TARAYICISI## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
15.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

2 ve 3 e lafım yok ama 1'i tam anlamadım. Daha doğrusu statik değilse ip adresi değişir diye biliyordum ve araştırmalarıma rağmen de öyle.

Telefon ile (ADSL veya çevirmeli bağdaştırıcı) internete bağlanan kullanıcının IP adresi çoğu zaman dinamiktir, yani servis sağlayıcıda o an boş bulunan bir IP adresi atanır. Bu yüzden her bağlantıda IP adresinin belli kısımları değişebilir.

Statik IP adresleri olan bilgisayarların adresleri değişmez. Sunucu görevi gören bilgisayarlar için tercih edilir.
    Yani kısaca ip adresi değişebilir ama belli durumlarda örneğin modemi resetlediğinizde yada bilgisayarı resetlediğinizde

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

Heh tamam hocam, şimdi oldu

Şunları Anlatmak İçin Kitap Yazsaysım Olurdu :D

Final 27.2.0.0 indirmek için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 2 Temmuz 2013; 8:38:36 >

• Bende Galatasaray'dan dolayı Galatasaray Yandex kullanıyorum.Hızından memnunum,güvenilirliğini pek bilmiyorum. Chorme,İnternet Explorer,Mozilla Firefox veya Comodo Dragon'a göre Yandex nasıldır?
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben bu tarayıcıyı kullanıyorum nedeni turkiyeden erişim izni olmayan sitelere bu tarayıcı ile girebiliyorum.bu tarz başka tarayıcılar varsa önerebilir misiniz?

Orijinalden alıntı: maholin79

Bende Galatasaray'dan dolayı Galatasaray Yandex kullanıyorum.Hızından memnunum,güvenilirliğini pek bilmiyorum. Chorme,İnternet Explorer,Mozilla Firefox veya Comodo Dragon'a göre Yandex nasıldır?
    Teşekkürler.

Bu tarayıcı işi biraz zevk ve alışkanlık meselesi. Bu nedenle sana göre bana göre değişik görüşler olacaktır. Bu çerçevede bana Yandex pek güvenilir gelmiyor. Rusların yaptığı bir tarayıcının güvenli olabileceği fikri pek kabul edilebilir gibi değil.

Güvenlik ön plandaysa bana göre Firefox, Opera 12.15 ve Comodo Dragon tercih edilebilir. Tabii tercih yine de sizin gibi kullanıcılara kalmış.

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Bende Galatasaray'dan dolayı Galatasaray Yandex kullanıyorum.Hızından memnunum,güvenilirliğini pek bilmiyorum. Chorme,İnternet Explorer,Mozilla Firefox veya Comodo Dragon'a göre Yandex nasıldır?
    Teşekkürler.

Bu tarayıcı işi biraz zevk ve alışkanlık meselesi. Bu nedenle sana göre bana göre değişik görüşler olacaktır. Bu çerçevede bana Yandex pek güvenilir gelmiyor. Rusların yaptığı bir tarayıcının güvenli olabileceği fikri pek kabul edilebilir gibi değil.

Güvenlik ön plandaysa bana göre Firefox, Opera 12.15 ve Comodo Dragon tercih edilebilir. Tabii tercih yine de sizin gibi kullanıcılara kalmış.

Haklısınız.
    Bazen alışkanlıkları bırakmak kolay olmuyor.
    Bari hem hızlı internete gireyim hem de arama yaptıkça Galatasaray kazansın.
    O zaman Gs Yandex'e devam.
    Teşekkür ederim.

• olm siz buraya yazacanız yorumları google chrome dan falan mı çeviriosunz nası konuşmalar bunlar
  • komple hepiniz çok resmi gitmişiniz de ondan dedim bu arada comodo dragon on numara tarayıcı

Final Sürüm 28.0.4.0 indirmek için tıklayın.

Final Sürüm 28.1.0.0 indirmek için linki tıklayın.

http://downloads.comodo.com/dragon/DragonSetup.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 1 Ağustos 2013; 21:07:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • Google chrome'un boyutu ilk olarak 160-170 mb, gizliden kendini güncellendikçe de 400 mb'a kadar çıkıyor. Bunlara bir çok bilgisayarda şahit olduk. Bu bir gerçektir.

Adobe flash player içinde mevcut ve yerleşiktir. Peki neden? Şüphelenen yok mu? Abode ile anlaşma halindeler. Google chrome un kendisi zaten spyware. Adobe flash player ve adobe reader da aynı şekilde. Adobe reader PDF okuyucu kurulduğunda 174 MB oluyor. Neden foxit PDF, sumatra PDF, doPDF gibi yazılımlarda bu kadar yüksek boyut yok? Bunu düşünen var mı aramızda? Bunu aklı kesen her kullanıcı anlayabilir.

Comodo Dragon'da Chromium alt yapısını kullanıyor. Peki neden boyutu 100MB'a bile ulaşmıyor? Chrome'da flash bütünleşik olduğu halde, yine de Comodo dragon ile arada 70-80 MB oynama var. Flash player'in boyutu 60-70 MB olmadığına göre, burada bir çelişki yok mu. Chromium alt yapılı tarayıcı (Google chrome harici) tercih edenler için Comodo Dragon kullanmak şu an için en mantıklı seçimdir.

Sonuç olarak flash player in tarayıcının içinde yerleşik olmasındansa sonradan kurulması daha güvenlidir. Kontrolu sizde olur ve isterseniz flash içeriklerini tarayıcı kapatıldığında otomatik silebilirsiniz.

Flash Player linkten indirilebilir.http://get.adobe.com/tr/flashplayer/

• Comodo Dragon 29.0.0.0 Sürüm e güncellendi.

Final Sürüm 29.0.0.0 indirmek için linki tıklayın.

http://downloads.comodo.com/dragon/DragonSetup.exe
  • Comodonun ayni zamanda antivirus programi var yillardir kullanirim tavsiye ederim,firewall dahil destegi var ve ayrintili ozellestirilebiliyor,bugune kadar sorun cikarmadi mutlaka deneyin.

• Bi ara denedim ama omegle,chatroulette tarzı sitelerde sürekli flash player çöküyör, tavsiyem Chrome kullanın

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.