Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (93. sayfa)

-
-
hocam şimdi 35 mbit 69 mu? öyleyse yuppi
değilse zort
-
https://www.comnet.com.tr/client/
vayy comnet artık referans ile gelenlerin adlarının baş harflerini yazmaya başlamış. Kim oldukları belli olmasada , teyit edilebilir.
bu arada sitesinde bakayım dedim yeni abonelik ücreti ne olmuş diye ama güncenmemiş yada bulamadım. sözleşmede yazıyordu üst mesajlarda görsel atmıştım, gerçi ben ıss değişikliği yaptım diye alınmamıştı kurulum vs ücret kampanyadan .
şimdilik aynı tas aynı hamam
-
mevcut abonelik taşıyayım dedim, 69tl ödeme istiyor. neyin ödemesi oluyor bu?
-
netspeed 100mbps yi 134 tl yapacakmış mesaj attı bugün, adsl de 117tl olmuş, comnette neden adsl yok çok saçma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 1 Haziran 2022; 14:43:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
comnet çağrı merkezi 1 aya yakındır çalışmıyor.
-
netspeed zammından sonra bütçem kaldıramayacağı için uygun iss arıyorum comnet önerir misiniz altyapım sağlam mersin merkezde yaklaşık 7-8 yıldır evde internet kullanıyorum 2 yıldır ankastreden direk modeme cat6 çekili
-
Hocam alt yapınız sağlamsa hiç düşünmeyin. Ben daha önce turknet kullanıyordum herşeyiyle aynı şu an. Zaten sonuçta alt yapı turktelekom. Değişen birşey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
toplu ödeme yaparsan al comneti bu enflasyon ortamında firmalar max 1 ay dayanır, comnete ne zaman zam gelicek diye sor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2022; 15:26:44 > -
Teşekkür ederim hocam bilginiz için
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için dikkate alacağım
sorun yaşarsanız destek alamazsınız . beğenmiyorsanız başka firmadan alın falan diyorlar. başkası için olsa okey ama bu firma için uzun süreli hizmet almak çok mantıklı değil gibi.
-
Hocam,
Bütçenize göre 35 mbps yetiyorsa 35 alın,yetmiyecekse 100 mbps alın.Ben türknetteve n geçtim 35 mbps vdslkullanıyorum,günlük ihtiyacımı fazlasıyla görüyor, memnunum. Bir kaç arkadaşım 100 mbps fiber/vdsl geçiş veya sıfır abonelik aldı onlarda sorun yaşamadılar.Geçişde bağlantı ücreti vs yoktu.
01.06.2022 itibari ile ücretlerde veya bağlantı ücretlerinde değişiklik oldumu mh ile görüşüp geçiş yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Haziran 2022; 15:32:40 > -
Teşekkür ederim hocam halihazırda 35 mbps kullanıyorum fazlasıyla yetiyor bana dediğiniz gibi bı MH ile görüşüp detaylı bilgi almak en sağlıklısı
müşteri hizmetleri 1 aydır çalışmıyor. kayıt bırakın diyorlar direk
-
Benim sözleşme bitimi 16 haziran geçecem ama şimdi başvursam ceza öderim 15 inde başvursam olurmu bilginiz varmı ref kodunuzuda kullanabilirim bu arada olursa
Bu arada geçişte hâlâ aktivasyon ücreti yok, sadece yeni başvurularda ücret alınıyor
Ceza ne kadar çıkar onu şuanki internet sağlayıcına sorun hocam.Geçiş oldukça hızlı oluyor 1-2 gün sürüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X