Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok şükür bazı şeyleri anlamışsın.Bazı şeyleri halen anlayamamışsın. Dayanamadım bir daha yazayım.Diğer anlamak istemediğin kısma faydası olur.Sonunda Türknetli olduğunuda yazmışsın.Türknet bölümünde de son yapılan zammı hararetle burdaki kadar eleştiriyormusun merak ediyorum. Hazır kıta comneti eleştirmek için sabah akşam bekliyorsun.Müsade et comneti comnetliler övsün veya eleştirsin.Bu konuda bizler şeffafız.Memnum olduklarımızı ve tereddütlerimizi çözüm isteklerimizide olduğu gibi yazıyoruz. 5 yıl türknet kullandım.Son fiyat artışınına kadarda memnundun.64 mbps ye 140 tl ödemektense 35 mbps ye 69 tl ödemek hemde ilk abone olduğumfa 1 ay bedava daha sonrada benim kodumu kullanan 4 arkadaş sayesinde 4 ay daha toplamda 5 ay bedava kullanma kazandım.Türknet bunu bana sağladımı hayır. 35 mbps 69 tl veren ve türknet gibi türk telekom alt yapısını kullandığını bildiğim ve memnun kalacağımı tahmin ettiğim comnete geçtim.12 ayda peşin alıp uzattım.Bu zammı ve arayiş içerisinde olduğumu türknet bölümünde de açıkca yazdım.İsteklermi defalarca özel mesajla türknet çalışanı arkadaşa da ilettim.35 mbps ara paketi kaldırdılar.Şu sıralar tekrar koymak gibi niyetleride yok.Olumlu yeni hiç bir gelişme olmadığı gibi haziranda yapacakları zammıda sudan bir bahane ile mayısa çektiler. Çok iyi etmişim.Bizler comnette mutlu mesuduz.Bizim gibi geçmeyi düşünenlere bildiğimiz kadarı ile yardımcı oluyoruz.Son karar tabiki o arkadaşların ister geçerler ister geçmezler.

10-20 tl değil şu ana kadar comnet 100 lük pakette bile 139,9-99 =40,9 tl ve 1 ay bedava imkanı tanıdı.

Sende türknetinle mutlu mesut yaşa, sakın ha comnete geçeyim deme mutululuğun bozulur.

Comnette modemi sıfırdan kurdum.Otomatik kendi ayarları ile türknette göremediği 16 gündür kopma yok.Aynı zamanda 35 mbps ile 100 mbps de göremediği stabilite var.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

1,685.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Haziran 2022; 6:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam şimdi 35 mbit 69 mu? öyleyse yuppiComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  değilse zortComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• https://www.comnet.com.tr/client/

vayy comnet artık referans ile gelenlerin adlarının baş harflerini yazmaya başlamış. Kim oldukları belli olmasada , teyit edilebilir.

bu arada sitesinde bakayım dedim yeni abonelik ücreti ne olmuş diye ama güncenmemiş yada bulamadım. sözleşmede yazıyordu üst mesajlarda görsel atmıştım, gerçi ben ıss değişikliği yaptım diye alınmamıştı kurulum vs ücret kampanyadan .

şimdilik aynı tas aynı hamam

• mevcut abonelik taşıyayım dedim, 69tl ödeme istiyor. neyin ödemesi oluyor bu?

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

netspeed 100mbps yi 134 tl yapacakmış mesaj attı bugün, adsl de 117tl olmuş, comnette neden adsl yok çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 1 Haziran 2022; 14:43:44 >
  • comnet çağrı merkezi 1 aya yakındır çalışmıyor.

• netspeed zammından sonra bütçem kaldıramayacağı için uygun iss arıyorum comnet önerir misiniz altyapım sağlam mersin merkezde yaklaşık 7-8 yıldır evde internet kullanıyorum 2 yıldır ankastreden direk modeme cat6 çekili

• sosyalix33 S kullanıcısına yanıt
    Hocam alt yapınız sağlamsa hiç düşünmeyin. Ben daha önce turknet kullanıyordum herşeyiyle aynı şu an. Zaten sonuçta alt yapı turktelekom. Değişen birşey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

toplu ödeme yaparsan al comneti bu enflasyon ortamında firmalar max 1 ay dayanır, comnete ne zaman zam gelicek diye sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2022; 15:26:44 >
  • Black_Eagle_54 B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam bilginiz için

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için dikkate alacağım

sorun yaşarsanız destek alamazsınız . beğenmiyorsanız başka firmadan alın falan diyorlar. başkası için olsa okey ama bu firma için uzun süreli hizmet almak çok mantıklı değil gibi.

Hocam,

Bütçenize göre 35 mbps yetiyorsa 35 alın,yetmiyecekse 100 mbps alın.Ben türknetteve n geçtim 35 mbps vdslkullanıyorum,günlük ihtiyacımı fazlasıyla görüyor, memnunum. Bir kaç arkadaşım 100 mbps fiber/vdsl geçiş veya sıfır abonelik aldı onlarda sorun yaşamadılar.Geçişde bağlantı ücreti vs yoktu.

01.06.2022 itibari ile ücretlerde veya bağlantı ücretlerinde değişiklik oldumu mh ile görüşüp geçiş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Haziran 2022; 15:32:40 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam halihazırda 35 mbps kullanıyorum fazlasıyla yetiyor bana dediğiniz gibi bı MH ile görüşüp detaylı bilgi almak en sağlıklısı

müşteri hizmetleri 1 aydır çalışmıyor. kayıt bırakın diyorlar direk

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Benim sözleşme bitimi 16 haziran geçecem ama şimdi başvursam ceza öderim 15 inde başvursam olurmu bilginiz varmı ref kodunuzuda kullanabilirim bu arada olursa

• Bu arada geçişte hâlâ aktivasyon ücreti yok, sadece yeni başvurularda ücret alınıyor

• ali guler kullanıcısına yanıt

Ceza ne kadar çıkar onu şuanki internet sağlayıcına sorun hocam.Geçiş oldukça hızlı oluyor 1-2 gün sürüyor.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.