Dizibox açılmış galiba. Comnet kullananlar bi kontrol edebilir mi? |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (92. sayfa)

-
-
Evet, açık şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende denedim açık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dizibox düzeldiğine göre sıra pinglerde arkadaşlar durumu teknik olarak incediğimizde 2-3 gün önceki yurt dışı çıkışıyla bugünki çıkış farkı onu değiştirmişler pingler uçtu bunla alakalı kayıt açarsak sonuç alırız diye düşünüyorum topluca
-
dizibox düzelmiş ama vpnle girilen siteler hala yasaklı. pingler aşırı yüksek şuan
-
Uzattım 334 günüm oldu 360 a tamamlayamıyorum maksimum günü aşıyorsunuz diyor arkadaşını getir günlerini bile dahil ediyor ben onların dışında 12 ay uzatabilirim diye düşünmüştüm olmadı bende uzatabileceğim kadar satın aldım. hayırlısı bakalım.
-
maalesef bende yukarda görselini paylaştığım üzere 10TL çekide kullanamadım, maksimum gün diye uzatmada olmadı. vallahi 12 ay yerine 24 bile uzatmayı ciddi ciddi düşündüren herşeye zam diye bizi süründüren zihniyet batsın.
-
Ben dün başvuru yaptım ama hattım henüz aktif olmadı. Hizmtler sekmesine tıklayınca durum kısmında "karşı firma onay bekliyor" yazıyor. Bu durumdayken süre uzatımı yapamıyor muyuz acaba? Yapabiliyorsak nasıl yapacağız? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Abone olurken yıllık seçebilirdiniz şimdi aktif olmasını beklemeniz gerekiyor.
Ben aboneliğim aktif olunca 2 aboneligimi de uzattım 12şer ay 427 gün oldu
yalnız hani aralığa kadar zam yoktu
biri yazıyordu burda adamlar daha 31 mayıstan sinyal çaktı :))))))) en erkenci comnet çıktı.
tahminim türknetle arasında 10-20 tl fark olucak çoğu, 75-100 mb kullanan için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mayıs 2022; 20:3:21 > -
GİGABİT PAKET FİYATLARI AÇIKLANDI !
-
gibirnete bakıcak olursak fiyatı uygun
Doğru tabii ki ama kampanyanın bugün sona ereceğine dair herhangi bir bilgi yoktu. Bu şekilde kampanyanın biteceği gün mesaj atmaları hoş değil. Ya en başından süreli kampanya olup biteceği tarih net olmalı, ya da bu şekilde süresiz kampanya yapılıyorsa kampanyanın ne zaman biteceği en az 15 gün önceden ilan edilmeliydi.
Canlı desteğe sordum, o da kampanyanın bugün biteceğini söyledi ama zam konusunda kendilerine gelen bir bilgi yokmuş. Bitecek olan kampanya "ücretsiz kurulum ve aktivasyon" kampanyası olabilir mi acaba? Zira gelen mesajda da sanki o kısma dikkat çekiyor gibi...
Edit: An itibari ile geçiş işlemi gerçekleşti ve internet aktif oldu. Geçişi onaylaması için Netgalaksi'yi arayıp rica ettim, sağolsunlar hızlıca işleme alıp onaylamışlar, anlayış ve yardımları için kendilerine teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallamos -- 31 Mayıs 2022; 21:26:35 > -
Merhabalar,
Hayır herhangi bir zam gelmeyecektir. Sıfırdan başvurularda aktivasyon ücreti alınacaktır.
gelen cevap. Verilen cevaba göre zam yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaslan1983 -- 31 Mayıs 2022; 20:50:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen okuduğunu yanlış anlıyor ve yorumluyorsun.
Bak zam değil duyurdukları 99TL olan fiyat 69TL kampanyada idi ya, işte o kampanya bitiyor, eski fiyata geri çekiliyor.
yahu sen comnet i zaten tercih etmiyorum deyip duruyorsun, o zaman boşver takip etme, takılma, kafanı meşgul etme .
sana yol yordfam gösteriyoreuz kız milleti dersin, comnet bana yaramaz dersin , boşver zammı mammı. sinir bozacağına git sana uyan yerden al, uzat, geçiş yap.
comnet ile senin yıldızın barışmaz.
bunu forumdaş tavsiyesi olarak algıla.
tahmin yaparak spekülasyon, komple teorilerine gerek yok. bizde inanamıyoruz dolara inat kampanyasına ama bak adamlar aylardır 99TL yerine 69TL ye indirdiler, bende türknet ten iyiki geldim, iyiki birde toptan aldım kafam rahat. bu imkanı keşke dahada sunsa. 12 ay daha alırım ki, emekli insanım. 3binTL aylığım var. ama genede alırım kafam rahat ollur.
Aralığa kadar inşallah 99TL den giderler. ama senin gibi burda 3-5 kişi haziranda zama gelecek şu kadar olucak, en az bu kadar olucak deyince , BENDE ŞİRKET SAHİBİ OLSAM , OOO MİLLET RAZI DERİM . İyiki satın aldım da 12 ay 69TL den.
neyse kerimcem sen gerçekten comnet ile anlaşamazsın , sana yaramaz. sen gelme comnete.
-
ben comenti eleştirmedim bu konuda bir arkadaş ısrarla aralığa kadar zam yok diyordu ona yazdım ilk once okuduğunu anla lütfen.
zammı telekom yapıyor tabiki comnet babasının hayrına net dağıtıcak değil zam koyması normal hepside koyacak zaten.
Turknetten memnunum rahatımı 10-20 tl için bozmaya gerek yok bu işte toplu paket alanlar karlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mayıs 2022; 21:5:13 > -
Telefon markası nedir çift sim kart galiba ?
-
Herdaim 2 hatlı telefon kullanıyorum çok uzun yıllardır.
General Mobile discovery, Samsung s , A ve j serileri kullansam da genelde Samsung Note serisi çifthatlıları tercihim.
Bu görsel Samsung note10Lite en düşük fiyatlı note serisi, emekli olup maaş gerçeği ile karşılaşınca artık amiralgemisi/FlagShip Ler s22ultra , tabs8ultralar hayal oldu.
Ama işimi kesinlikle görüyor, garantisi bitti 3 yıl büyük gğncelleme ile seneyede yeni Android ve oneUI gğncellemesi kesin, hatta ardından 2 yılda aylık rutin gğvenlşk güncellemesi sözü var Samsung'un bu modele özgü politikası, belki birkaç sene daha kullanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X