O kadar uğraşmak yerine toplu şekilde comnette yazsak en azından kalıcı bir çözüm oluruz olabilirsek. Yukarıda ki arkadaş çözümü yazmış hosting yerine isp gözükse düzelir demiş doğru da aslında eğer böyle gözükmeleri bir probleme neden olmayacaksa böyle yapsınlar |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (91. sayfa)

-
-
Burada tartışmak yerine facebook yönetici var 1 kişi şikayetini düzgün ve net bir şekilde belirtse bizde destek versek ne güzel olur aslında.
Gerekirse facebook gönderiyi bende açarım hiç sorun değil.
Adamlar kullanıcıyı dinliyor ellerinden bir şey gelirse yapıyorlar ama 1-2 kişinin isteğiyle ya da şikayetiyle olacak gibi değil sanki.
Eğer hosting yerine isp gözükemiyorlarsa bununda sebebini bilelim ki içimiz rahatlasın bence. Sonuçta düşündüğümüz gibi değildir isp gözüktüklerinde başka sorunlarda olabilir arka planda
-
35mbit bağlandı şimdilik çok çok iyi kablosuz değerler
-
adamlarla kanki olan sensin söylede düzeltsinler madem. 24 saat firmanın reklamını yapıyorsun telegram gruplarında
-
35 mbps kullanıyorum düne kadar ping normalde 20 lerde idi dün 40 lara çıktı bugün yine 20 lerde.Oyunla işim yok pingin etkisini günlük kullanımda pek farketmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son günlerdeki sıkıntılara rağmen geçilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunlarda ping süreleri nasıl kullanan arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bugünde olsa geçerdim ön ödemeli fiyat/performans olarak şu an başka alternatif malesef yok.
12 ay uzattım +12 ayda uzatacaktım olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 29 Mayıs 2022; 15:5:34 >
Davet kodu tekliflerinizi bekliyorum özelden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıfırdan baglatanlar
basvurudan ne kadar sonra interneti kullanmaya baslayabildiniz
Adapazarındaki arkadaşım 1-7 gün diyordu .1 gün sonra bağlattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 29 Mayıs 2022; 16:25:40 >
Pingler cok 2 gunde cok artti gozle gorunue yavaslama var baglantida
Kedi evleri gelenler var mı ?
Comnet'in yapması gereken datacenter ipsiyle iss ipsini ayırmak. Tüm ipler hosting amaçlı tahsis edilmiş gözüküyor.
-
Geçilmez olur mu normal bir kullanıcıyım öyle extrem işlerim olmuyor benim için şahane internet en uygun fiyat daha ucuzunu bulamadım. Hiç bir sitede engel yaşamadım girmiyorum herhalde öyle sitelere işim olmadığından.
-
sms göndermişler süre uzatımlarında 10 tl indirim hesabınıza tanımlanmıştır diye ancak içerikte bir kod yok, online işlemlere girdiğimde orada da tanımlanmış bir kod göremedim öyle bir yer yok, bu bahsedilen indirimi nasıl kullanacağız süre uzatmada bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemu -- 30 Mayıs 2022; 12:24:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X