istediğininiz kadar şu an 12 ay uzatamıyorsunuz 12 ay uzatan arkadaşlar 12 ay daha denemiş k.kartı biliglerini girdikten sonra uzatma limitini aştınız uyarısı verip yapamamışlar. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (89. sayfa)

-
-
Benim anladığım en fazla 12 ay diyor . Simdi 1 ay alsak daha sonra 9+1+1 şeklinde alıp 12 aya tamamlayabiliriz gibi algıladım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben üye olurken 1 aylık ödedim ekstra 1 ay davet kodundan dolayı geldi. Daha sonra happy hour 10 lira indirimiyle 1 aylık daha uzattım. En son da 12 aylık uzattım. Şu an 457 gün sürem var hepsini de bugün yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en yararlı bilgi bu oldu, ben varsayımlar yaptım, siz deneyip sonucu yazmışsınız.
Teşekkürler. Kısmet, şans bakalım bende bi ihtimal 31mayısta şu kredi kartımın limşitine göre hareket edip 12 ay yada duruma göre daha az uzatırım, kafam rahat olur uzun süre.
-
Bende biraz önce yeni başvuru yaptım zamdan etkilenmemek içinde 12 aylık aldım. Umarım sıkıntı yaşamam. Fttb fiber var yarın evrakları gönderirim.
-
Şu dizibox sorunu çözülmesi lazım.
-
+ olarak
Dizibox adminine de bu durum açıklanabilir.
Dizibox cloudflare kullanıyor ve vpn kullananları engelle özelliğini açmış. CLoudflare engelliyor comnet'i çünkü ip'si vpn gibi algılanıyor.
Dizibox'ın yapması gereken sadece AS61135 olan ASN numarasını beyaz listeye almak. Bu numara web üzerinden comnet'i tanımlıyor. Tüm IP'lerini beyaz listeye alıyor.
-
Haklısınız
-
Sorunu Comnet çözmek yerine site sahibi engeli kaldırsa nasıl olur :)
Belki comnettin çözmesi komple sistemi değiştirmek gerekir bilemeyiz bence.
Engellemesinler abi ne var yani sanki sitelerine saldıracağız
-
DDOS ataklarının çoğu datacenterlar üzerinde yer alan cihazlardan çıktığı için çoğu site sahibi bu atakları engellemek için isp bilgisi hosting olarak gördüğü bağlantıları engeller. Özellikle cloudflare bu hizmeti sunar. Sorun site sahipleriyle ilgili değil. Sorun comnetle alakalı. Comnetin çıkışı hosting yerine normal bir sağlayıcı şeklinde çıkış vermesi gerekmekte. Bunun için internet sağlayıcı departmanı için ayrı bir ip havuzu tutup bunu hosting kısmından ayırması lazım.
Hahaha komiksin baya sen
aslında biri sevabına araştırsın ben dizibox ile vs işim yok ama , gerekirse bir şablon yazı çıkartıp paylaşılsa, hem dizibox veya onun gibi tespit ettiğiniz , olmazsa olmaz dediğiniz siteler için
hem dizibox admini ve diğer site adminlerin , sitelerin maillerine yada online iletişim kanallarına
vede
comnet 'e ticket açıp yazalım.
isteyenin bir yüzü kara , vermeyen "arabülZencüBacıKalfa"
-
Hocam atmak isteyen buyrun buradan mail atabilir.
admin@dizibox.org
Diziboxdan'da olumsuz yanıt gelirse artık yapacak birşey yok. Alternatif sitelere bakılacak artık.
diziyou veya dizirix kullanılabilir.
-
comnete kayıt açtım diziboxla ilgili ve sorun yaşayan başka kullanıcılar olduğunu belirttim yapabilcekleri hiçbirşey yokmuş.
açıkcası comnet çok sorun çözme odaklı değil. çoğu kayıtlara herşey normal yapılacak birşey yok tarzı cevap veriyorlar. 3aylık hizmet aldım 3 ay sonunda başka biryere geçeceğim sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 27 Mayıs 2022; 22:4:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X