Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comnet kullanıp Fifa ya da herhangi bir EA oyunu oynayan var mı?

• 35 mbs paketim 9 dan beri hızım düştü 5 mbs 11 mbs arası

interneti kullanırken gitti sonra geldiğinde hızım düştü

Sizdede oldumu bu sorun yoksa bendemi var bişey anlamadım gitti

netgalakside böyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamingg24 -- 25 Nisan 2022; 1:59:11 >
  • Genel ariza var diyerek 2 gunluk kesinti olacakmis. Sizlerde de varmi boyle bir durum. Daha yeni baglattik direk 2 gunluk kesinti yapiyorlar. İns surekli boyle yapmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman diyim uzak durmanizi tavsiye ederim. kullanma deneyimim olmadi hatta olamadi ama yaklasimlari hic hos degil! yuzyillardir girmedigim dh uyeligime sizlere uyari da bulunmak icin tekrar giris yaptim.

• yagiz456 Y kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaş geçmişti ondada aynısı olmus.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umidoo kullanıcısına yanıt

ne zaman kesilmiş onun? benim bugün kesildi çarşamba ya kadar yok . desteğe yazdım sorun türk telekom dan kaynaklanıyormuş. bi daha aynı şey olursa hiç uğraşmam kapatırım comnet i . herkese aynı sorunları yaşatıyor demekki. türknet vardı önceden 1 kere bile böyle olmamıştı...

Valla oglen gibi konustuk ozaman söyledi şimdi sordum düzelmiş. İlk oda şaşırdı iki gün falan öyle şeymi olur diye. Muhtemel seninde düzelir ama firma arka plandan ilgileniyormu bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar, evrakları taratmak yerine fotoğrafını çekip sisteme yüklesek olur mu?

• evrakları yükledim ıslak imzalı olarakta göndermek gerekiyormuş yurtiçi kargo ile anlaşmaları olduğu halde 27 tl kargo ücreti istediler

• bakkal34 B kullanıcısına yanıt

Online müşteri hizmetlerine sordum hiç bir kargo şirketi ile anlaşmaları yokmuş. İlginç.

Hem bizden aslını istiyorlar hem de 30-40 lira kargo ücreti ödetiyorlar. Bu bile bu şirketin ne kadar amatör olduğunu gösteriyor aslında. Geçiş yapacakların bunu göz önüne alması gerekiyor.

Ben de bu firmaya geçecektim ama bu iş canımı sıktı. Olmazsa posta ile gönderirim.

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

11.5 tl ben gönderdim umarım hemen ulaşır

• gamingg24 G kullanıcısına yanıt

Daha önce kullanmış olduğun firmada da olmuş kendin söylüyorsun.

Bu tarz problemler firma kaynaklı olsa tüm kullanıcılarda olur ama sizde oluyorsa alt yapınızdan kaynaklı muhtemelen bakır alt yapıya sahipsiniz ve saha dolabına uzaksınız

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

bir önceki mesajımda yazdıktan sonra farkettim , bende yurtiçi kodu indirimli diye algı yarattılar. hatta yahu indirimli olmasa demek ki çok zamlandı diye düşünmüştüm. yeni yollayacaklar için yukarda acizane önerimide yazdım.

siz sordum anlaşmaları yok deyince artık emin oldum , ben sadece yurtiçi firma kodu ile kolay yolladım, indirimli değil . alternatif kargo bulun diyeyim mesela ptt kargo veya mng kargonun teklefona kod ile %40-50-60 gibi oran yakalaması ile, telekom prime da varsa indirim li yollama ondan kod alıp vs vs ..

adi posta yollayanlar üst mesaja yazdım ekran görüntüsü ve açıklama , onlara dikkat etsinler. mutlaka ulaşıp teslim alındığını sorgulasınlar

• inexo kullanıcısına yanıt

normal ( adi) posta mı 11.5 TL tuttu ? çoktandır yollamadığımdan bir anda çok geldi.

istanbul içi kargo bile almış başını gitmiş. hepimiz bisikletlere geri döneceğiz , elektrikli tornet ( scooter) , elektrirklli bisiklet hele hele elektrikli araba alınmaz zaten bu ne çelişki ise, indirimli olacağına teşvik edileceğine dahada fahiş fiyatlar,

• kcwh K kullanıcısına yanıt

ben evrakları fotograf çekip öyle yükledim sisteme, ama ıslak imza eksik yada isim vs yazılmadığında mutlaka bekletiliyor sisteme tekrar yğklüyorsunuz. okunmayan olursa sadece onların sayfa numaralarını söyleyip tekrar fotograf çekip yolladım. telefonun tarama özelliğide olur.

sizin şehir , bölge , semt vs hatta sokak için olmuş olabilir.

istanbul kadıköy acıbadem de 1 haftadır hiç kesilme olmadı. sadece akşam saatleri korşunç düşüyor hız. bu aralar ramazan ayı gece yarısından sabaha kadarda yoğunluk var gibi.

ama aşırı şikayet edeceğim bir durum yok , maiallah diyeyim.

fakat şu herşeye sms , mail yoluyorlar ya, genel arıza , bölgesel arızalarıda bize önceden sms , mail, mobilden duyuru yapsalar ya.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

ptt ısrarla kargo veya aps ile gönder dedi 23 tl imiş. aps ile kargo arasında 50 kr varmış. 11.50 normal posta takipli değil. kaybolursa karışmam dediler

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.