Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eve kadar kurulum fiberde oluyor fakat vdsl de sadece telekom kendi müşterilerine yapıyor diye biliyorum

• inexo kullanıcısına yanıt

Hiçbir firma geçişlere ücret almaz kurulum vb hiçbir ekstra ücret yok. Ankastre kutusuna bırakılan kabloyu kendi dairenize takın ve kullanıcı adı şifreyi modeme girin tamamdır

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

geçiş ücreti yok ama ilk kurulum ücreti var mı yok mu onu sormak istiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt

Yok hocam

• Sabit IP, evinde internetten erişilebilen bir sunucu çalıştırmak isteyenler için gerekli, yalnızca sizin kullandığınız, kimseyle paylaşmadığınız, portlarını sizin yönettiğiniz bir IP adresiniz oluyor. ISS'nin kullanıcılarına paylaştırdığı IP adreslerini beğenmeyen, güvenilir bulmayan web hizmetleri var ve bunlar aynı ISS'nin adres havuzundan verilen sabit IP'yi de beğenmeyebilirler tabii. Bu gibi durumlarda sabit, yani kimseyle paylaşmadığınız ve değişmeyen IP sorunu çözer mi bilmiyorum.

• bparker B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Fiyatlar degisiyormu yoksa aylık mi alsak. Her ay hangi gün ödeme yapınca aksama olamayacak . Diyelim ki günü geçirdik tekrar bu evrak vs işleri olmaz dimi. Ödeme yapınca kullanmaya devam ederiz yani.
    Cevap bekliyorum arkadaşlar başvuru yapacağım

• serkan_4234 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Hizmet süreyi geçirdiğinde 10 gün hak tanılıyor yani -10 düşüyor ödeme yapınca o hizmet sürenden düşüyor.

Eğer -10 günüde geçerse açma kapatma ücreti alıyorlar 30 TL en son tekrar aktif oluyor.

Tamamen iptal olması için 15 gün daha geçmesi lazım diye biliyorum yanlış olabilir ama bildiğim tek şey -10 günü geçilirse tamamen iptal olmuyor açma kapatma bedeli alınıyor tekrar aktif ediliyor.

Ön ödemeli olduğu için son ay sürpriz bir faturayla karşılaşma gibi durum yok zaten sözleşmesiz firmalarda sürpriz fatura gibi bir şeye denk gelmedim.

• izmirde olup tracert 52.58.81.34 yapabilecek varmi ?

• yukselg10 Y kullanıcısına yanıt

size verilen cevapların geneli eksik vpn deyince insanların aklına genelde kaçak sitelere girmek için kullanılan vpnler geliyor. Kullandığınız vpn ile hizmet aldığınız alacağınız firmanın doğrudan alakası yok. Vpn tek port üzerinden şifreli olarak haberleşiyor .

belki daha yüksek upload hızlarına sahip bir servis sağlayıcı düşünebilirsiniz.

Draytek Vpn (smartvpn) ile pek çok lokasyonda değişik hizmet sağlayıcılarla sorunsuz kullanıyoruz. İnternet hızının yetersiz kaldığı noktalarda sorun yaşıyoruz sadece

• 1 ay referans ile ücretsiz alıp artı 3 aylık paket alabiliyor muyum yani toplamda 4 ay falan lazım bana

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.