< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (75. sayfa)

-
-
Merhaba vdsl için önerebileceğiniz iş görebilecek hatta letgo dan bulabileceğim ucuz yollu bi modem tavsiye bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
comnet sitesinde netim aktif görünüyor ama Telekom cular adres yok tanımsız diyor comnet modemi bağla diyor. dolandırıldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TürkNet haziran dediği zammı mayıs faturasıyla yansıtacağını yollamış, aslında doğru tabi biz haziranın 1inden sonra zam beklerken, onlar mayısın son haftası olan herkese mesaj yollamış, peşin ödeme olduğundan hizmeti öncesinde satın alındığından dolayı. Herkes isyanda. İyi ki kaçmışım ordan dedim bugün yeniden.
-
Öyle değil. Benim hesap kesimi ayın 1 mayıs 1 de kesilen faturayı ben mayıs 23 te ödüyorum. Yani haziran ayında hiç kullanmadan mayıs ayının tamamı için yeni tarife ücreti istiyorlar benden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TürkNet'e nazar değdi. 49TL den 59TL den, 69TL den 99TL ye şimdi 139TL ye
Telefon hizmeti 3TL den 10 TL ye çıkmış diyorlardı ek olarak.
Birde bu mayıs2022 çakallıkları , sanki özellikle yapıyorlar, yahu bari bunu uygulama
Bilmiyorum artık. Ya batıyorlar, yada karar mekanizmaları bozuldu. Birşeyler var ama içinde olmadığımız için bilemiyoruz. Bazı alt firmalar hala eski fiyatları uyguluyor. Gigafiberde de çok prosedür ile karşılaştılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geçtim hızı yüksek ping speedteste 2 ms çıkıyor. Ama kafayı ıslak imza ile bozmuşlar , gönderdiğim sözleşme ellerine ulaşmadı diye parasını ön ödemeli olarak aldıkları aboneliği 5 günlüğüne kapattılar. 5 gün internetsiz kaldım bunlar yüzünden ben hakkımı helal etmiyorum. hiçbir şekilde yardımcıda olmadılar bu ıslak imza konusu ego halie getirmişler.
Madem ortada bir sözleşme yok , sen parayı neye göre tahsil ediyorsun, internetimi açıyorsun geçiş işlemlerini yapıyorsun ama eline ulaşmadı diye müşteriyi internetsiz bırakıyorsun. Bu firmayla ilgili İlk izlenim hoş olmadı.
sırf netgalaksi zam yaptı diye geçtim , müşteri ilişkileri olarak netgalaksinin çeyreği bile etmez bu firma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76689D4B9 -- 23 Nisan 2022; 14:6:0 > -
Dostum resmi bir iş yapıyorlar imzan şart yarın bir gün hesap sorduklarında bu adamın imzası nerede neye göre hizmet veriyorsun dediklerinde ne olacak ?
İşlemler hızlı olsun diye resim ile ilk başta yapıyorlar beğenirsen evraklarını gönderirsin beğenmezsen direk iptal edersin böyle bir seçenekte sunuyor yani.
Bunun aynısını gibirnette yapıyor önce whatsapp istiyor daha sonra evrakları istiyor.
Madem iyi hizmet veriyorlar bari gönderin evrakları zor bir şey değil ki.
Eleştirdiğin nokta şu 1 yıldır kargo şirketleriyle anlaşmaları yok anlaşacakları da yok gibi
-
Türk telekom geldi bu bölge vdsl hızı desteklemiyor tekrar adsl başvurusu yapacaksınız dedi,comnet'e başvuruyu yapıp parayı da göndermiş olduk.comnetin adsl hizmeti var mı acaba vdsl'den adsl'e çevirsek.
-
Kağıtları git internet kafedden bastır imzala , sonra tekrar tarattır. Sonra git kargoya ver derken 50 liram çöpe gitti. Bir sürüde zaman kaybettim. 5 gün internet kesildi falan filan... Ben başka bir iss de ıslak imza göndermeden 3 yıl boyunca kullandım hiçbir sorun olmadı. Sadece pdf üzerinde dijital imza attım.
Görüntülü görüşme ile banka hesabı açabildiğin bir dönemde insanlara bu kadar dayatma yapılmaz.
-
Yaşadığın sorun için üzgünüm ama yakın zamanda bu kargo işi kalkacak her şey dijital olacak o yüzden anlaşmıyorlar diye düşünüyorum.
Her şey kimlik ile olacak.
Kağıtları çıkartıp imzalayıp kargoya verilecekti bu kadar basitti aslında.
-
Adsl hizmeti yok çünkü çok problemli bir alt yapı türü adamlar zaten alt yapı sorunlarıyla uğraşmak istemiyor
-
olabilir hocam allahtan artık çok firma var.internet kutusu ile devam edicem büyük ihtimalle.
-
İnternet kutusu nedir forumdaşlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 24 Nisan 2022; 12:30:52 >
Tavsiyem Netspeed al dostum ben o tarz firmalara güvenmiyorum.
Amaçları sadece internet satmak gelişim göstermeyen firmalara karşıyım.
Firma dediğin ileriyi düşünecek yatırım yapacak ve yurt içi yurt dışı çıkışları iyi olacak
-
hocam hem netspeed e hemde internet kutusuna telefon bıraktım ,internet kutusu geri dönüş yaptı.biraz da şans işi bu firmalar umarım problem yaşamam.
-
internet kutusu telekom, Türk telekomun altyapısını kullanan bir firma.daha kullanmaya başlamadığım için olumlu olumsuz bir fikrim yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X