Yüzbaşı
18 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 265 (Bu ay: 0)
Gönderileri
vodafone marka tablet var arkadaslar hicbir wifi agini gormuyor tablet
Vodafone tab 7 smart prime tablet
Akliniza gelecek herseyi denedim
Tablete yeni yazilim atmak istiyorum fakat yazilimda yok internette
Istanbul avrupa yakasi tavsiye edebileceginiz bir yerde olabilir sayin arkadaslar
Faturalı hattımı faturasıza aldım blofumu yemedıler sımdı tekrar faturalıya gecmek ıcın bayıye gıttım bayı 3 ay zaman gecmesı lazım dedı faturasızda faturalıya gecme ıslemının telekom genel mudurlugunden yapılabıleceyını soylendı
10 yada 8 gblık 30/35 tl arası gecebıleceyım tavsoye bır tarıfe onerebılırmınız arkadaslar
Arkadaslar babamın kullandıgı ıphoneda bu hatayı almaya basladık ne maıl ne sıfre ıkısınıde bılmıyor
Sımdı bu telefon copmu?

Selam arkadaslar ip6 telefonumla bu sabah gorusme yaparken birden telefon kapandi sarj yuzde 90 seviyesindeydi bataryamla ilgili hicbir problemim yoktu yakin zamanda dusme sivi temasi gibi bir problemle karsilasmadim telefon garantisi yok henuz tamir gormedi
Sarj kablosunu takarken( orjinal) recorvy mod kurtarma mod dfu mod itunes hepsini denedim ekran siyah herhangi bir isaret tepki yok telefonda
Sorun ne olabilir?
Selam arkadaslar bu degerlere bir yorum yazarsaniz sevinirim olmasi gereken gibimi degilmi?
Telefonda 3g ve wifi acik genellikle,wifi baglantili,otomatik parlaklik acik,ekran parlakligi yari degerde,genelde facebook youtube periscope kullanildi
Yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim benim icin onemli cunku..

Selam arkadaslar cihaz yurt ici garantisi bitti
Sarj gostergesi %69 gosterirken sayac sayar gibi %15 20'lere dusuyor.sarja takinca birden %45 yada 50 lere atiyor
Sarji orjinal sifirdan restore ettim itunes uzerinden dfu mod uzerindende temiz kurulum yaptim yazilim en son üzerindeki..
Ne yapmam gerek sizce?
Herkese selam arkadaslar
Guncel fılm yada programların mevcut oldugu torrent sıtesı ıcın arayıslarım va.
Elınde davetıyesı olan arkadaslardan rıca edıyorum bır davetıye kodu ıcın
Arena-tr,yada bıtturk olursa cok makbule gecer
Sımdıden ılgılı arkadaslarıma cok tesekkurler
Iyı forumlar dh aılesı
Herkese selam degerli arkadaslar
Disarda cekimde hicbir problemi olmayan i5 cihazim ev icerisinde sikintili devamli servis yok hatasi aliyorum
Esimdede ayni telefon var (i5)
İkimizinde operator avea onun uc dis cekerken bende hicbirsey yok
Sim kartim islanma problemi oldu yogun sekilde hazir micro kart kesme falan diil
Sorun neden olabilir sizce??
Selam arkadaslar hattimin uzerine bir cihaz aldim cihazin sozlesmesi 2016 da bitiyor woops tarifesini kullaniyordum tarifem onceki ay bitti yani cihaz harici herhangi bir kampanyaya taahhutum yada uyeligim yok
Bir yakinim vasitasiyla kamu mega referans almak istedim az once fakat avea mus.hizmetleri bana cıhaz kampanyam oldugu ıcın bu tarıfeye gecemıyecegimi belirtti fakat baska konusma-internet tarifelerine taahut verebilecegimi belirrtti.
Bu sekilde kamu mega referans tarifesine gecen varmi?
Benim ne yapmam gerekli??
Selam arkadaslar dun aksam iphone5 telefonum temiz su kovasinin icine dustu aninda telefonu kapattim ve kavonoza pirincin icine koyup agzini kapattim cihaz geceden bu yana yatiyor bundan sonra ne yapmam gerektigini bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var istanbulda bu islere bakan bildiginiz tanidiginiz arkadas tavsiyesine ihtiyacim vsr
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 491
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.147 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.