Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvuru evrak vs... için kapıya Kurye Hizmeti varmı Comnet,te. ve hangi İSS,de var acaba uygun Fiyat lı.... bilen var ise

• ADSL mi...Hayııır A kullanıcısına yanıt

ComNet ' te yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba Arkadaşlar. Comneti duydum, şuan millenicom abonesiyim 1. yılım doldu 2. yıl isteğe bağlı olduğunu biliyoruz cezasız geçebiliyorum thh öyle diyor en azından . şimdi ben müşteri temsilciliği firmasında çalışıyorum ve şuanki iss de ses sorunları yaşıyorum FortiClient vpn kullandığımız için bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. ama şirket kuralları buna yapacak bir işlem yok malesef bu yüzden de iss değiştirme ve araştırması içindeyim. comnet bu konuda bana ne yaşatır müşteri temsilciliği var mı Türk net gibi değildir umarım. forticlint vpn de sorun yaşatır mı teknik olarak. oyun oynayan biri değilim işimde ve normal wifi üzerinden telefonda sorun yaşamıyim bana yeter. görüşleriniz ve fikirlerinizi alabilirmiyim

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

ComNet 'te kurye hizmeti yok.

üyelik başvurusu online yapılıyor , kimlik , sözleşme vs online yükleniyor, tarama başarılı değilse uğraşıyorsunuz. imza eksik , isim yazılmamış vs vs dikkat edin , çok iyi fotograf çekin yada ışık iyi ortamada tarayın. Eski nesil olmasada bu aşama aboneliği geciktiriyor, uğraştırıyor. bu aşamadan sonra evrakların aslını kargo ile onlara yollamak var ( 30 gün diye duydum ama 7 gün içinde imiş. kar yağdığı hafta idi neyse yolladık kurtulduk bu dertten) ücreti siz kendiniz ödeyin diye yazıyor, bazıları karşı ödemeli yollamış ama alınmadığıda oluyormuş özellikle kargo uyardı, geri dönüş olursa 2 masrafıda siz ödersiniz dedi. ( comnet zaten yazılı ve sözlü siz ödeyeceksiniz dedi, ben genede yurtiçi kargoya kod verip indirim alınca sordum. kargo yurt içi şart değilmiş meğerse daha ucuz olanı bulursam kampanya indirim vs yollarmışsın . )

bu arada ben birkaç sene önce TürkNet li olduğumda her işlemi sanki online olarak halletmiştim, sıfırdan başvurmuştum yani başka yerden taşıma vs yapmadım , o zaman 99TL kurulum ücreti var idi. kredi kartını girersen 66TL ye mi ne düşmüştü, baştan kredi kartınızı ele geçirmek için indirim var yani. )

diğer ISS leri hiç bilmiyorum

• yukselg10 Y kullanıcısına yanıt

sizin spesifik sorunuza cevap değil ama , TürkNet ile girdiğim sıkıntı sorun yaşamadığım birçok yere ComNet ile sıkıntı yaşıyorum, bazılarını VPN ile asya ülkeleri vs seçerek aşabiliyorum, bu arada merkez gebze sanırım , TürkNet ile birkaç sene boyunca hiç sıkıntı yaşamadığım isntagram a girişte devamlı sıkıntı yaşamaya başladım ComNet kullanmaya başladıktan sonra. Devamlı şifreni değiştir diyor, eski şifreyi kabul etmiyor artık şifre manyağı oldum. Giremediğim bazı izleme sitelerini VPN ile aşamadığımda oldu. Sanki birileri sabit statik IP adresi vs de almak lazım ayda 15TL ek masraf yazmış idi.

Modemi resetledim fabriayarlarına döndüm falan ama olmadı. Hatta testlerde sabit en yüksek alabileceğim hızı alıyorum 35Mbs için , ama kullanımda aşırı dalgalanmalar oluyor, stabil değil yani. bu arada apartmana ladar sıkıntı yok idyorlar ya iç hattı ben Telekom dan gelen elemanlara yeni kablo çektirttim , tam kontrol ettirdim yani o bahanede kabul edilemez benim açımdan, modeme direkt ethernetle deneyimim, yoksa wifi ile değil. zaten 5G li olan daha yüksek hız veriyor çekim 1 tık az gözüksede.

bir ara modemin setinden belki farklı dns vs gireceğim. Bu arada çok emin değilim çünkü yıllardır adguard vs kullanıyorum, onun dns lerini girip test etmem lazım , ama üşeniyorum, ayrıca gidip paralı bir VPN e aylık ödemem yapacak lüksümde yok.

bunlar can sıkıcı olsada Haziran ayından itibaren 140TL vermektense ( 2023 Haziran’a kadar sabit fiyat garantisi yazılı yazmaya başladı ben taşıdıktan sonra ), comnet ise 35Mbs için çok daha uygun benim için , oyun oynama vs yok genelde biraz download ve upload. şimdilik bazı izleme sitelerinde sıkıntı, birde instagram nedense comnetten sonra hacklenmişcesine 2-3 günde bir şifre sıfırlatıyor.

son olarak ta Türknete abone olurken telefon hattı olucak siz ayda 3 TL verin dediler, hatta ben emanet faks cihazı vs buıldum getirdim, beni 1 ay oyaladılar sonrada siz işaretlemediniz vs vs vs vs yan çizdiler idi. Tamam dedim şimdi ödeyeceğim, bu seferde aboneliği iptal edip yeniden kurulum ücreti vericeksiniz dediler. Güya dakkam olucaktı her yeri arayacaktım , ayada evde faks cihazım olucaktı bankalara vs yollamak için millete ricadan kurtulacaktım.

sizin sorunuza cevap değil ama TürkNet ve ComNet seçerken buna göre işinize geleni değerlendirin diye. Ben comneti 1ay bile beklemeden uzattım sebebi tamamen maliyet , ödeme gücü. işimi öyle böyle görüyor. can sıkıcı nahoş durumlar coğalsada idare ediyorum ucuzluğuna sebeb

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Yaşadığınız problemleri Vdsl veya fiberde hiç yaşamadım yaşayan birine de denk gelmedim.

Özellikle Instagram konusunda şifre olayı yani bu tür şikayet görmedim ben. Eğer genel olarak kronik problem olsa herkesin yaşaması lazım diye biliyorum :)

Site konularına katılıyorum bazılarına girmiyor ama o sitelerde genelde güvenli olmayan siteler. Aslında o site sahibi engelleme yapıyor ddos saldırı önleme amaçlı sanırım emin değilim.

Speedtest Ip adresi değişmiyor fakat modem IP adresi değişiyor.

• Müşteri hizmetleri konusunda da berbat diyemem ama iyi de diyemem orta şekilde. En azından varlar yani :) ben memnunum fakat insanların şikayetini görünce biraz daha empati kurulabilir diye düşünüyorum.

Problem yaşadığımda desteğe söylemiştim 5 dakika sonra aramışlardı devam ediyor mu sorununuz diye o zaman gönlümü kazanmışlardı.

Dört dörtlük firma olsa zaten bu tarz firmalar olmaz o yüzden bazı şeyleri mazur görmemiz gerekiyor gibi.

• Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Yeni kurulan tüm firmalara bakın ping sorunu akşamları düşüş ve stabil olmayan problemler görürsünüz maşallah kurulduğundan bu yana bu tarz şey görmedim COMNETTE.

Netspeed Müşteri hizmetleri gibi olsalar kusursuz İnternet servis sağlayıcısı olurlarda bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanjk55 -- 11 Nisan 2022; 19:35:1 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

teşekkürler 13 aya yakın Comnet teyim. Bana da yaklaşım olarak hiç kötü davranmadı ComNet MH leri. yanlış anlaşılma olmasın. Ama ben şu siteye giremiyorum uleyn demedim tabi, çözeriz uğraşırız olmazsa başka alternatif buluruz. elzem değil yani. izleme siteleri olmayanlarda da yaptı masum bilgi siteleri , ama dediğiniz gibi onların kendi güvenlik sebebli vs de olabilir.

bu fiyata ben memnunum. 35Mbs bana yetiyor. İnternet dalgalanması aksine popüler olmayan saatlerde de oluyor. ama ortalama genelde iyi. çok iyi , mükemmel , süper değil ama iyi. bana da yetiyor. yoksa zaten türknet ten geçmeden tivibu lu bir herşey dahil kurulum modem kirası vs yok modemi kutusu herşeyi dahil , onu düşünüyordum ama Türknete 140 verip üzerine kölesi olacağım aptal kutusunun aklıllısına para vermek istemedim. yani 150TL yi geçerdi 50 mbs olmasıda çok muhim değil yetiyor 35mbs . emekli olduk artık harala gürele devri bitti :D

• yukselg10 Y kullanıcısına yanıt

Cayma bedeli için THH'ye itiraz edeceğiniz zaman taahhütünüzün 1 yılını doldurmuş olmanızın yanı sıra aldığınız hizmetin ayıplı olduğunu da belirtin. Hizmetin ayıplı olduğuna dair delil de gösterin. Örneğin Millenicom'a yaptığınız şikayet kayıtlarının ekran görüntüsünü veya çalışırken vpn bağlantısının ve ses trafiğinin kesilmesinin video kayıtlarını alın. Taahhütün 1 yılını doldurmuş olmanız bazı hakem heyetlerini cayma bedelinin iadesi kararını vermeye ikna etmiyor çünkü.

@Zaris'in mesajında ( https://forum.donanimhaber.com/comnette-zam-yok-indirim-var-100-mbps-99-tl-35-mbps-69-tl-ana-konu--146842793-73 ) ve @GoGoBaBa'nın mesajında

( https://forum.donanimhaber.com/comnette-zam-yok-indirim-var-100-mbps-99-tl-35-mbps-69-tl-ana-konu--146842793-73 ) anlattığı durumun, yani bazı web siteleri veya hizmetlerinin Comnet'in size verdiği IP adresini güvensiz olarak görmesinin sizin işyerinin VPN sunucusuna bağlanmanızı etkileyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 12 Nisan 2022; 15:24:30 >

• Bugün itibariyle geçiş yaptım ve hızdan yana bir sıkıntım yok. Zamanla deneyimlerimi burada paylaşacağım.

Tek eksi yanı eve kadar kurulum yapmamaları, binada kutuya kadar getiriyor gerisi size kalmış.

• bparker B kullanıcısına yanıt

teşekkürler özellikle cayma bedeli için ben pandemi döneminde vodofne ile ters düştüm burunlarından kıl aldırtmadılar, valideninde rahatsızlık, ameliyat , genel pandemi vs derken ihmal ettim 2 seneyi geçti hala kendime kızarım, elin kartel tröst faşişt tekelci zihniyetli firmalarına kaptırdım diye paramı. Siz ne güzel detaylı yazmışsınız işi sağlama almak adına , umarım kimse üşenmez hangi firma olursa olsun sizi mağdur edenlerin yanına kar kalmasın.

konu konuyu açıyor,

sabit IP alanlar var ek olarak 15TL vererek, bunlar sadece dijital platformlardan IPTV vs izlemek için sıkıntı çekenler mi,

,yoksa kullanım amacı çok daha farklı kapsamlı mı ?

• 100mbit vdsl çıktı başvurabiliyorum sanırım. ilk kurulum olacak ekstra ücret var mıydı geçişler ücretsiz yazıyor çünkü orası net değil. benim vdsl modemim mevcut onlar verecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 14 Nisan 2022; 18:52:5 >
  • inexo kullanıcısına yanıt

Vdslde modem yok hocam sadece fıberde modem verıyorlar gecısler ılk aktıvasyonlar tamamıyle ucretsız kod kullanmayı unutmayın

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.