< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (71. sayfa)

-
-
Evet o arkadaş burada 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte buradaki "Teknik Bilgiler" sekmesi yoktu. E Devlet üzerinden bulduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxxel -- 29 Mart 2022; 12:5:27 > -
Bende üye ikende , şimdi comnete taşıyıncada , aynı yerde duruyor o sekme. bende siz bulamadınız sandım, demek gizlemişler kaçacağınızı anlayıp.
-
Fiber ise altyapı teknik bilgiler kısmı çıkmıyor. Adsl ve vdsl de aktif.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnet yetkilisi var mı bu sayfada ? Birkaç sual soralım.
-
Firma yetkilisi bizde göremedik, herkes kullanıcı siz sorun elbet biri yanıtlar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir yetkili yok facebook grubunda var oradan sorabilirsiniz etiketlerim ben veya bildiğimiz bir şey ise sorun cevaplamaya çalışalım
-
Aklımda olanları yönelteyim, şu an netgalaksi fiber kullanmaktayım, geçiş yapmaya kalkarsam kaç gün sürer?
Geçiş için ne isteniyor? Evraklar mail üzerinden mi yoksa kargo ile mi postalanıyor.
Comnet modem veriyor mu? Ücreti var mı? Ücret ödememek için kendi modemimizi kullanabilir miyiz? Yoksa illaki o 10 TL ücret alınıyor mu :) Zorunlu olursa bendeki ttnin netgalaksiye verdiği, onunda bana verdiği modemi iade etmeme gerek var mı?
Bağlantı ücreti, aktivasyon falan filan diye bir ücret alınıyor mu?
Oldu da beğenmedik, giderken bir ücret çıkarıyorlar mı?
-
1-maksimum 48 saat
2- abonelik sözleşmesi (kendi sitesinde başvuru sonunda
Geçiş obam evrakı kendi sitesinde
Kimlik resmî
3- önce sisteme yükleniyor, sonra kargoyla gönderiliyor
4-modem ücreti yok( aynı modem devam) iadeye gerek yok
5-aktivasyon bağlantı ücreti yok
6- hayır
7- arkadaşını getir kodu verebilirim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beklenen oldu, artık zam kaçınılmaz.
"TELKODER, BTK tarafından yayınlanan yeni karar kapsamında, Türk Telekom’un toptan tarife fiyatlarında yüzde 67 oranında oldukça yüksek bir zam yapıldığına dikkat çekti. Zamlı tarifelerin 1 Nisan’da yürürlüğe gireceğini belirten TELKODER, “Tüketiciler önümüzdeki dönemde yüksek internet ve sabit telefon faturaları ödemek zorunda kalacak. Kararın gözden geçirilmesini ve geri alınmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı."
-
Zamlardan dolayı comnete geçişler var diye mi hatlar tıkalı yoksa daimi olarak mı comnet böyle zira bugün sabahtan aramaya başladım mesai saatine kadar çıkan bant hep aynı "Çok yoğunuz cevap veremiyoruz" ?
-
İnternete rekor zam ertelendi: Okulların kapanması beklenecek
— 01.04.2022 09:25 G.Gündem
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun 3 Mart tarihinde aldığı karara göre, bugünden itibaren Türk Telekom'un altyapısı üzerinden sağlanan genişbant internet tarifelerinin toptan aylık fiyatlarında yüzde 67'lik bir artışa gidilecekti.
Kurul aldığı yeni kararla bu zammın yürürlük tarihini 1 Haziran'a erteledi.
İşletmecilerin maliyetlerinde meydana gelecek olan bu artışın, 1 Haziran'dan itibaren tüketicilere de değişen oranlarda yansıtması bekleniyor.
Zam öncesi araştırma sonucu
Araştırma: Türkiye internet hızında son sırada
— 01.04.2022 09:50
İngiltere merkezli araştırma şirketi Uswitch’in 2022 mart ayında yaptığı araştırmaya göre Türkiye 26.34 medyan indirme hızı ile OECD (Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü) ülkeleri arasında açık ara en yavaş internetin olduğu ülke.
Sözcü'nün haberine göre, Çekya'dan Litvanya’ya, Kolombiya’dan İsrail’e kadar tüm OECD ülkelerinde insanlar Türkiye’dekinden çok daha hızlı internet kullanıyor. Toplam 37 ülke arasında en yavaş internet hızı olan ülke olan Türkiye’de 1500 mb bir film 7 dakika 36 saniyede indirilebiliyor.
Dünyada internet hızında ilk 3 sıradaki ülkeler Şili, Danimarka ve ABD’de internet Türkiye’den 7 kat daha hızlı. Türkiye’deki internet hızının standart bir HD filminin indirilmesinde Kosta Rica’nın yaklaşık iki katı yavaşlığında olduğu belirtildi.
İNTERNET PAHALI
Araştırmada internete erişimin en erişilebilir ücrette olduğu ülkeler de listelendi. Türkiye zam öncesi yapılan bu araştırmada, dünyada internetin en pahalı olduğu 12’nci ülke olarak dikkat çekti. Araştırmaya göre Türkiye’de aylık ortalama internet ücretinin ortalama gelire oranı yüzde 1.82. En ucuz internet yüzde 0.78 fatura\gelir oranı ile İsrail’de. Tarife zammının faturalara yansıması sonrası Türkiye bu sıralamada yüzde 3’e ulaşacak oranla ilk 10 arasına tırmanacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 1 Nisan 2022; 14:0:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Normalde cevap veriyorlar yoğunluk vardır doğru diyorlar
-
neye inanacağımızı şaşırdık, bence ulaşamayan zam var algısını pekiştirdi.
işlerine gelmiştir bu zam dedikoduları.
ben kredi kartımın gününü ve limitinin boşa çıkmasını beklediğimden en fazla 17Mayıs 'a kadar bekleyebilirdim. ( ha 30Nisan ha 1mayısta ödemişim aynı dönem , yani 30unda kesiliyor enpara diye , bu zam haberi benim 1 ay önceden 12 ay satın almama vesile oldu.
bu arada demek bizim ISS firmaları aslında kendi maliyetleri arttı diye zamlar yapıp durmuşlar. Yani 49 TL den aldık, 99TL den 1yıla yakındır ödüyoruz. Haziranda ise 139TL olacak diye kaçtık.
ama şubat 2020 den beri telekom toptan da biz zam yapmadık diyor.
haydi vira bismallah.
yeni haber şu :
Türk Telekom'dan yüzde 67'lik internet zammına yalanlama: İddia edilen oranın ve enflasyonun çok altında olacak
"Zam 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren geçerli olacaktır"
01 Nisan 2022 14:22
Türk Telekom’un Port ücretlerindeki artışlarla ilgili olarak son dönemde gündeme gelen fiyat düzenlemesi konusunda bir açıklama yaptı. Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, "Bazı yayın organları ve sosyal medya platformlarında belirtilen ‘İnternete yüzde 67 zam yapıldı’ içerikli haberler ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. bu artışın; iddia edilen oranların ve enflasyonun da çok altında olacağı öngörülmektedir " ifadeleri kullanıldı.
Açıklamanın tamamı şöyle:
"Belirtmek isteriz ki, toptan seviyedeki Port ve Transmisyon ücretlerinde Şubat 2020’den beri herhangi bir fiyat güncellemesi yapılmamıştır. Aradan geçen iki yılı aşkın süre zarfında dünya ve Türkiye ekonomisindeki konjonktüre bağlı olarak maliyetleri doğrudan etkileyen ekonomik parametrelerde ciddi değişiklikler yaşanmıştır. Şubat 2020’den bugüne transmisyon (iletim) maliyetleri önemli ölçüde artmış olmasına rağmen transmisyon ücretlerinde herhangi bir değişikliğe gidilmemiştir.
Toptan seviyede gerçekleştirilen fiyat düzenlemesinin perakende seviyesindeki internet ücretlerine yansıması ise tamamen ilgili internet servis sağlayıcı işletmelerin kendi stratejileri kapsamında belirlenecek olup, bu artışın; iddia edilen oranların ve enflasyonun da çok altında olacağı öngörülmektedir.
Toptan seviyedeki hizmetler için öngörülen güncelleme teklifi, 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren geçerli olacaktır."
-
acemi ComNet çi geldi
nereden bakıyorsunuz bu arıza geliş zamanı dediğiniz yerin link ve görselini atarmısınız. ben göremedim yada bulamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X