Hat değerlerin gayet iyi bu demek oluyor ki alt yapın gayet iyi eğer Wi-Fi ile test yapıp sorun yaşıyorsan sorun firmalık değil wifi ile interneti kullandığınızda elinizdeki modemin kalitesi önemli. Eğer Kablolu şekilde dalgalı hız alıyorsanız o zaman başka firmaya 0 abonelik başlatın geçiş için 3 ay beklemek gerekiyor. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (70. sayfa)

-
-
Statik IP deneme şansın var mı?
Kaç dakika sonra engel uyarısı geliyor ?
Eğer 3-5 dakika arasında geliyorsa benim bilgisayara bağlanıp test edebiliriz istersen.
-
2021 ocak ayından beri ailemin evinde bağlı bir sorun yaşanmadı fakat ben açık açık sorunu anlattım beraber çözümlemek istedim fakat bizde kesinlikle sorun yok cevabını aldım hatta atakan beyle görüştüm comnet network departmanindan o da bizlik birsey yok dedi daha önce turknet ve Millenicomda sorunsuz kullanıyordum şimdi netspeede geçtim yine sorunsuz kullanıyorum comnetin incelemeden etmeden direkt sorun yok tavrı hiç hoşuma gitmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizi bu konuda uyarmıştım hocam. Sorun yaşadığınıza üzüldüm. Bu tarz firmalar maalesef barınmaması gerekiyor ülkemizde. Orta sınıf network bilgisiyle ISS açmaya falan kalkıyorlar bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 23 Mart 2022; 22:18:58 > -
Bu bilgiyi paylaştığınız için teşekkürler. Bazı sitelerde direkt ban sebebi bu gerçekten. P2P paylaşım yapılan sitelerdeki hesaplara sistem otomatik ban atabiliyor. Comnet bağlantısının VPN gibi görünmesi ciddi bir sorun... Uygun fiyatlı diye geçmeyi düşünüyordum yazık oldu.
Çözüm statik gibi duruyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte ip havuzundaki bazı ip ler sunucu ip si olarak geçiyor demekki
bende modemi resetledikçe ip değişmiyordu hep aynı ip adresi geliyordu havuzdan bari ip adresimi değiştirin dedim onuda yapamayız dediler çözüm olarak taşıdım interneti sorunlar çözüldü
-
Tüm bu ip sorunlarının temelinde cgn-wat havuzları yatıyor. Aslında kullanıcılarla işbirliği yapmak firmayı daha ileri taşır ama …
Comnet için modeme yeterli sinyal geliyorsa tanımlı hızla buluşuyorsa onlar için hiçbir sorun yok , direkt sorun yok cevabı alıyorsunuz kimsenin ilgilendiği yok , taşıma başvurum için onayımı almak için aradılar onaylıyoruz dediler onaylamadılar aradım onaylar mısınız diye rica ettim öyle onaylandı , youtube netflix için vs kullanıyorsanız güzel comnet onun dışında sorun yaşadığınızda çözüm yok
-
Açıkçası şimdiye kadar sorun olarak belirtilen tek husus şu ip havuzlarındaki ipler ve tanımlamaları
Ayni cihazlar ve ayni hat/kablo uzerinden Turknet uzerinden aliyordum internet hizmetimi comnete tasidim Turknetteyken hic bir sorun yoktu ama tasidigimdan beri twitter de sayfalar yuklenmiyor videolar acilmiyor sahibinden uygulamasi da ayni sekilde yuklenmiyor internet genel anlamda akici degil yine dun bir siteye girmek isteyince ip adresiniz bu web sitesine giremez kisitlanmistir seklinde uyari aldim farkli dnsler ide de denedim sonuc degismedi youtube sorunsuz calisiyor ama diger siteler ve uygulamar akici degil dun gece surekli telefondaki wifi uzerinde unlem cikiyor sonra duzeliyordu ayrica telefonda vowifi kullaniyorum o da surekli kesiliyor memnun kalmadim. Baska saglayiciya gececegim odeme suresi bitince
Baglanti tipi daireye kadar fiber/ftth sistemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runningaway -- 24 Mart 2022; 15:54:35 >
S.A. Turknet abone geçişlerine engel olmak için, geçişte sorulan devre numarası bilgisini gizlemiş sanırım. Arkadaşımı da comnet'e geçirmek istedik fakat daha önce online işlemlerden ulaşabildiğimiz devre numarası bilgisine artık ulaşamıyoruz. Teknik bilgiler seçeneği kaldırılmış. Bu durumla karşılaşan var mı? Bu devre numarasını başka hangi yolla bulabiliriz.
-
edevletten görünüyor. aboneliklerimden bakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam daha önce başka arkadaş aynı sorunu yaşamıştı. Şöyle buldu. E devtlet üzerinden abonelik sorgusu yapıp ordan öğrenmişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X