< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (69. sayfa)

-
-
-
Hocam tayin durumum var, olmasa 12 ay satın alırım. Gittiğimde yerde olup olmayacakları meçhul. 6 aylık alıp deneyebilirim. Teşekkürler.
-
Ay ay almak mantıklı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde 43 dediler Elazığ’dan :) 18 e gönderdim 🤣
Merhaba, içindeki iki ay nedir ?
-
1- başvururken 99 TL ödüyor. 1. Ay
2-Arkadaşını getir kodu 0-TL 2. Ay
Siz 35 TL yi ne zaman ve nasıl gönderiyosunuz ?
-
Pm.
-
cloudflare Dns kullanıyor olarak gözüküyorsundur ondan olabilir mi acaba ?
Mesela google dns deneyebilir misin ?
-
-
Comnet'te IP havuzu muhabbeti var diğer tüm firmalardaki gibi. Ancak Comnet'te IP adresi havuzu sunucularına ait. Yani giriş yaptığınız site sizi sunucu olarak görüyor. Çaresi aylık 15 TL verip sabit ip numarası almak.
-
Deneyeceğim şey de buna benzer bişey olacaktı akşam
Comnet destek talebime şu yanıtı verdi:
Merhabalar,
Kontroller sağlandıgında 35 mbps hız ile bağlı gözükmektesiniz. Herhangi bir sorun gözükmemektedir.
Ankastreden dairenize çıkan kablo ve modem bağlantınızı kontrol etmenizi öneririz.
Hız testlerini kablolu, wifi cihaz bağlı olmadan yapmalısınız.
Saygılarımızla,
İyi günler dileriz.
Hız dalgalanıyor, bazen durma noktasına geliyor diyorum, kontrol ettik 35 Mb ile bağlısınız diyorlar. Şaka gibi, santral ile modem arasındaki hıza bakıp 35 Mb ile bağlısınız diyorlar, sizin altyapınızın hızı ne olacak? Resmen kullanıcı ile dalga geçiyorlar. Hattımı ne zaman başka bir firmaya geçirebilirim? Mobil hat gibi 3 ay beklemek gerekiyor mu? Turknet'a dönmeyi ya da Netspeed'e geçmeyi planlıyorum. Bu şekliyle bu hizmete 69 TL fazla bile
-
İki adet comnet aboneliğim vardı birisi ailemin evinde açık halde ama diğerini kendi evime yeni bağlatmıştım şirket bilgisayarından uzak masaüstü bağlantısı yapamadım ve şirketimle alakalı sorun yoktu comnet yüzünden giremiyordum comnet bizlik bir sorun yok şirketiniz engelliyor dedi mecbur firma değiştirdim netspeed'e geçtim
maalesef yaşadığınızın bir değişiğini bende yaşadım
-
sıfırdan başlattığınız abonelik ise beklemenize gerek yok fakat başka bir firmadan geçtiyseniz 3 ay bekleme süresi var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X