Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmediğin gün zarardasın :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Ücret iadesi yapmıyorlarmış dün hattım açıldı diye aradıklarında sordum ama zam geldiğinde de günden düşme yada fiyat yansıtması olmuyormuş. Ayrıca tanımlı gün biter ve satın alım yapılmazsa -10 gün olunca hat kapanıyormuş açma kapama parası alıyorlarmış 30tl. Benim dün açıldı hattım akşam yoğun saatte testlerimi yaptım hiçbir sorun görmedim sonrada 12aylık satın aldım.İçindeki 2 ayla birleşti ve 14 ay oldu yani 14 ay herhangi bir zamdan etkilenmeyeceğim. Tavsiye ediyorum. Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dragontool D kullanıcısına yanıt

Hocam tayin durumum var, olmasa 12 ay satın alırım. Gittiğimde yerde olup olmayacakları meçhul. 6 aylık alıp deneyebilirim. Teşekkürler.

• fofer kullanıcısına yanıt
    Ay ay almak mantıklı hocam

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Normalde 43 dediler Elazığ’dan :) 18 e gönderdim 🤣

• dragontool D kullanıcısına yanıt

Merhaba, içindeki iki ay nedir ?

• yarikan Y kullanıcısına yanıt
    1- başvururken 99 TL ödüyor. 1. Ay
    2-Arkadaşını getir kodu 0-TL 2. Ay

• elementry kullanıcısına yanıt

Siz 35 TL yi ne zaman ve nasıl gönderiyosunuz ?

• yarikan Y kullanıcısına yanıt
    Pm.

• Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Facebook ve telegram gruplarına katılmayı unutmayın beyler.

Kafanızdaki sorulara daha hızlı yanıt alırsınız kullanan kişilerin düşüncelerini öğrenirsiniz ve oluşan kesintilerden haberdar olabilirsiniz :)

• Zaris kullanıcısına yanıt

cloudflare Dns kullanıyor olarak gözüküyorsundur ondan olabilir mi acaba ?

Mesela google dns deneyebilir misin ?

• Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Comnet'de geçtiğimden beri hız sürekli dalgalanıyor. Bazen biraz hızlanıyor, bazen de neredeyse durma noktasına geliyor. Comnet'e yeniden arıza kaydı açtım, bakalım ne yanıt gelecek. Turknet'de böyle bir sorunum yoktu.

Comnet'te IP havuzu muhabbeti var diğer tüm firmalardaki gibi. Ancak Comnet'te IP adresi havuzu sunucularına ait. Yani giriş yaptığınız site sizi sunucu olarak görüyor. Çaresi aylık 15 TL verip sabit ip numarası almak.

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim şey de buna benzer bişey olacaktı akşam

• Comnet destek talebime şu yanıtı verdi:

Merhabalar,

Kontroller sağlandıgında 35 mbps hız ile bağlı gözükmektesiniz. Herhangi bir sorun gözükmemektedir.

Ankastreden dairenize çıkan kablo ve modem bağlantınızı kontrol etmenizi öneririz.

Hız testlerini kablolu, wifi cihaz bağlı olmadan yapmalısınız.

Saygılarımızla,

İyi günler dileriz.

Hız dalgalanıyor, bazen durma noktasına geliyor diyorum, kontrol ettik 35 Mb ile bağlısınız diyorlar. Şaka gibi, santral ile modem arasındaki hıza bakıp 35 Mb ile bağlısınız diyorlar, sizin altyapınızın hızı ne olacak? Resmen kullanıcı ile dalga geçiyorlar. Hattımı ne zaman başka bir firmaya geçirebilirim? Mobil hat gibi 3 ay beklemek gerekiyor mu? Turknet'a dönmeyi ya da Netspeed'e geçmeyi planlıyorum. Bu şekliyle bu hizmete 69 TL fazla bile

İki adet comnet aboneliğim vardı birisi ailemin evinde açık halde ama diğerini kendi evime yeni bağlatmıştım şirket bilgisayarından uzak masaüstü bağlantısı yapamadım ve şirketimle alakalı sorun yoktu comnet yüzünden giremiyordum comnet bizlik bir sorun yok şirketiniz engelliyor dedi mecbur firma değiştirdim netspeed'e geçtim

maalesef yaşadığınızın bir değişiğini bende yaşadım

• skyfighter S kullanıcısına yanıt

sıfırdan başlattığınız abonelik ise beklemenize gerek yok fakat başka bir firmadan geçtiyseniz 3 ay bekleme süresi var

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.