< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (68. sayfa)

-
-
Comnet'ten yeni abonelik başvurusun da bulunacaklar varsa özellikle vdsl bağlantısı yaptıracaksanız kurulum bağlantı hizmeti dayirenize kadar sadece istanbul ve adana illerin de geçerliymiş
bulunduğunuz yerde fiber varsa kurulum konusun da sorun yokmuş. bilginize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu kişi geçiş yaptığı için kurulum olayı olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adsl hizmeti var mı comnette eski mesajlarda adsl yok denmiş
Hayır yalnızca vdsl ve fiber hocam
tahhut bitmeden gecis yaptim kullanici adi ve parolayi nereden alicam?
1 gündür belgelerin onayını bekliyorum. Belgeler yüklendikten ne kadar sonra işlemlere başlıyorlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Destek talebi açın anında yanıt geliyor
Merhaba arkadaşlar aklıma takılan birkaç konu var yanıtlarsanız sevinirim
Eve kadar fiber kullanıyorum sanırım geçiş işleminde aynı modem bende kalacak fiziksel hiçbir müdahale olmadan geçişim olacak mı yoksa modem iade yeni modemmi olacak
Oyun olarak sadece warzone oynuyorum hızımda problem olacağını sanmıyorum ama ping İstanbul için türknetten kötü olurmu merak ettiğim en büyük sorun bu aklımdaki
Yok aynen devam. 2 dk kesilecek sonra hoşgeldin comnet. Destek istersen yazarsın özelden
Merhaba, Ne gönderiyorsunuz ki türknetten geçiş yapıyorum bir şey göndermemiz mi gerekecek kargoyla.
-
Sözleşmeleri hocam resmî attıklarınızı kargoyla göndermeniz gerek
Merhaba,
Bende de Türknetin verdiği modem var fiber kullanıyorum Türknet forumda Türknet yetkilisine sordum yeni operatörde modem veriyormuş ücretsiz sizin verdiğiniz modemle mi devam edeceğim yoksa sizinkini size gönderip bana yeni operatör mi verecek dedim modemi oda bizimkini göndereceksiniz dedi.
-
Hayır hocam Telekom altyapısındaysanız ve geçiş yapıyorsanız churm modem kalıyor hiç bişeye karışmıyorsunuz
Turknet yetkilisi yanıltıcı bilgi veriyor o halde, teşekkür ederim. Aslında Güven veriyor gibiydi.
-
Fiber sistemde Telekom altyapısındaysanız GPon cihazı da modem de Telekom’a ait.
Telekom altyapısında herhangi bir iss ye geçerseniz sistem aynen kalıyor.
Güzel özetlemişsiniz durumu, bende Turknet kullanıcısıyım her an Comnet e geçiş yapabilirim.
Önceki mesajlarda arkadaşlar bahsetmiş, 6 - 12 aylık paketler satın alınabiliyormuş.
12 aylık paket aldığımda diyelim 5. ayda iptal ettim, ücret iadesi yapılıyordur herhalde değil mi? Bilginiz var mı teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X