Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonunda teşekkürler

Bende bu konuda şikayet edecektim Comnet müşterisiyim ancak devamlı kod paylaşımı hoş bir durum değil.

• DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim ilginiz için :)

Çok şükür sonunda spam kodlardan kurtulmuş olacağız.

• DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt

• https://forum.donanimhaber.com/comnet-arkadasini-getir-referans-kampanyasi-ana-konu--152258659#152258669

Moderatörlerin uyarısıyla bu konuda referans kodu paylaşımı yasaktır.

Referans kodunu burada deneyimlerinizle beraber paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 14 Mart 2022; 0:57:20 >
  • An itibariyle ben de aranıza katıldım. Hem de o kadar hızlı bir katılma oldu ki anlatamam. Nerdeyse internetten başvuru yaptıktan sonra 3 saat içinde interneti bağlandılar. Hiç bu kadar çabuk olacağını düşünmedim. Sıradan ev kullanıcısıyım. Önce 35mbps paketi denemek için aldım. Fiber kullanıcısıyım zaten eğer yetmezse 100lük pakete geçiş yapmayı düşünüyorum. Bu arada daha önceden Turknet fiber100 paketi kullanıyordum.

• ciddi0 kullanıcısına yanıt
    İlk mesajından da kodu kaldırırsın artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hoş geldin :)

Facebook ve telegram grubumuza da bekleriz.

• Kaldırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun TürkNet iptal sürecini ve comnet işlemlerini neler yaptığınızı paylaşır mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Hocam şöyle detaylı anlatayım. Benim evim müstakil 2 farklı fiber abonelik alabiliyorum yani kapıya öyle fiber sonlandırma kutusu koyulmuş ben de 2 abonelik alabiliyorum. Ben turkneti iptal ettirmeden comnete başvurdum. Online başvuru yaptım comnete. Evraklar vardı onları yazıcıdan çıkartıp doldurdum. Sonra o evrakların fotoğrafını çekip tekrar comnet online işlemler sistemine yükledim. Hepsi bu kadar. Bu arada fotoğrafları yükledikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp fotoğrafları kontrol etmelerini rica ettim. Sağ olsunlar hemen kontrol edip onayladılar. Aradan bi kaç saat geçtikten sonra Turktelekom ekipleri yeni modemi kurmak için geldiler. Onlar işini bitirdikten sonra comnet onay verecek ve modem aktif olacak dediler. Ben de yine comneti arayıp onay için rica ettim. Sağ olsunlar yine hemen onay verdiler ve comnet hazır :) nerdeyse 2 saatte geldiler dün kurdular gittiler valla ben de şaşkınım.

Gelelim Turknet iptal kısmına. Dün internet gelince hemen turknet online işlemlere girdim online iptal talebinde bulundum. Bu sabah beni aradılar onay için önce ikna etmeye çalıştılar ben de istemediğimi söyleyip iptal için onay verdim. Sonra iptal olduğuna dair telefonuma mesajlar geldi. Kimlikle birlikte iptal dilekçesini henüz göndermedim onuda gönderdim mi konu kapanıyor inşallah. Bu arada turknet modemini de onlara göndermek için kargoya vericem birazdan.

Sormak istediğiniz konu olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• Cuma günü Türknet'ten Comnet'e geçiş için başvurup evrakları sisteme yükledim. Pazartesi günü Türknet geçiş için onayı verdi ve aynı gün Comnet tarafından aranarak geçişim tamamlandı, ancak nedense modem ip almadı FTTH kullandığım için daha sorunsuz bir geçiş bekliyordum açıkçası. Comnet müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim(internetteki yazılardan dolayı biraz tedirginlik vardı :D kibar bir şekilde cevap verdiler, normal olması gerektiği gibi bir konuşma oldu) ertesi gün Türk Telekom tarafından sorun çözüldü ve internet hizmetini kullanmaya başladım. İzmir'den yaptığım testlerde ise ping değerleri ise şöyle;

Turknet Comnet

one.one.one.one 14ms 17ms

cloudflare.com 14ms 45ms

vie.valve.net 43ms 49ms

8.8.8.8 19ms 49ms

google.com 19ms 50ms

speedtest.ams01.softlayer.com 66ms 60ms

Türknet

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Comnet

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Comnet'in İzmir'de sunucusu yok Speedtest ile İzmir içinde hangi sunucuya test yaparsam yapayım 25ms altında bir sonuca ulaşamadım maalesef. İstanbul'daki Comnet sunucusuna ise 17ms gibi bir değerle bağlandı, ping yönünden Comnet biraz üzdü gibi açıkçası.

• Değerlendirme için teşekkür ederim güzel bilgi vermişsin :)

Ping yönünden yüksek olması sizde belirtmişsiniz sadece İstanbul'da sunucusu olduğu için bu şekilde.

Gönül ister ki yaygınlaşsın ama zamanla olacak işler bunlar.

Hayırlısı olsun zaten sözleşmesiz baktınız başınız ağrıyor tekrar değiştirirsiniz

• Engelli belgesini kaç güne sisteme işliyorlar?

• freeboyy kullanıcısına yanıt

TT Onay için gönderiyorlar normalde 1-2 haftaya hal olması gerekiyor.

• Fiber altyapıda 100mb için 99 lira sabit mi yoksa +10 modem için almaya devam ediyorlar mı? Sitelerinde alındığı yazılıyor ancak burda alınmayacak şeklinde belirtilmiş.

• krmakmn kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım mart ayına özel bir kampanya yapıldı. Ben de yeni bağlattım ve modem ücreti yok. Ayrıca telefon edip sormuştum. O zaman da kurulum, aktivasyon ve modem ücreti alınmayacak dediler. Ben şu an sadece internet ücreti ödedim o kadar.

• krmakmn kullanıcısına yanıt

Alınmıyor dostum siteyi güncellemeyi unutmuşlardır

• joster35 kullanıcısına yanıt

Daha dur yeni yapmışsın o hatayı :) Oyun oynuyorsan ping spike'ler başlayınca anlarsın :)

Sayfa 48'deki mesajımı okuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 17 Mart 2022; 1:4:48 >
  • Ben de son yaptıkları zamdan sonra Turknet'ten Comnet'e geçmeyi düşünüyorum. Online başvuruda internet bağlantım var deyince hizmet numarası soruyor ama girdiğim Turknet abone numarasını kabul etmiyor. Bunun için ne yapabilirim. Gördüğüm kadarıyla Turknetten buraya akın var gibi. Gelen arkadaşlar bu geçişi nasıl yaptınız.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.