Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam merhaba, bende engelli tarifesini kullanıyorum ocak 2021'de telekom fiberden geçiş yaptım, şu anda şirkette çalışıyor mu yada bu abonelik işlerine bakıyor mu bilmiyorum ama bizim işlemlerde Şevval Hanım çok yardımcı olmuştu sağolsun, engelli tarifesi için telekoma raporunuzu gönderiyorlar orada onaylanırsa ki yüzde 99,9 onaylanır tarifeniz açılmış oluyor, site üzerinden evrakları doldurup sizin yada yakınınızın engelli raporunu da resmini çekip sisteme yüklüyorsunuz işlem bu kadar, site üzerinden engelli tarifesine geçiş muhtemelen yoktur yani çünkü bununla alakalı herhangi bir bilgi yok.

sistemde kaydınız sorunsuz yapıldıktan sonra yüzde 30 engelli indirimi ile birlikte hangi tarifeye geçiş yaptıysanız 35 mbit 49 TL, 100 mbit 69 TL "indirimli" olarak satın alma ekranında görünüyor, hizmet süresi uzat diyerek 1-3-6-12 aylık istediğiniz kadar hizmet satın alabilirsiniz, site üzerinden işlem yapamazsanız ücretsiz kullanım hakkı için müşteri hizmetlerine mutlaka referans kodunu söyleyin ki 30 gün hakkınız tanımlansın. işlemleriniz tamamlanıp aboneliğiniz başladığında satın alma ekranında engelli indirimi yapıldıktan sonra şöyle görünecektir ;

(aklınıza takılan bir şey olursa özelden sorabilirsiniz)

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evrakları yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak gönderebilirsin ben öyle yaptım herhangi sorun çıkarmadılar ertesi gün teslim edildi ve sisteme evraklar alındı diye işlediler hemen , evrak gönderimi için 1 ay süre var ama çok sıkıştırmıyor comnet 1 ay içinde gönderemeyecekseniz müsait değilseniz arayıp şu zaman göndersem olur mu deyin not düşerler o zaman gönderirsiniz sorun olmaz, imkan varsa tabi yinede en iyisi bir an önce gönderip aradan çıkarmak.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için

Ama bugün hayli darladılar beni

Kimlik atıyorum "arka tamam ama ön tarafı bi daha atın" diyorlar

Atıyorum "arkayı da bi daha atın" diyorlar

Engelli kartını atıyorum ona da "bi daha atın" diyorlar

Atıyorum, bu kez arayıp "raporunuz var mı" diyorlar

Telekom, turknet, Turkcell bir çok yerde 2 dk'da yaptığım işlemler için uzattıkça uzattılar

İlk gün izlenimi hiç hoş olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben "office lens" uygulaması ile taratıp göndermiştim hiç sorun çıkmadı tek seferde kabul etmişlerdi olmazsa onu deneyin birde, evrak iş benimde en sevmediğim şey, bende keşke her şehirde şube/ofis/temsilci gibi bir şeyleri olsada gidip imzalasak çıktıyla kargoyla uğraşmasak kafasındayım her zaman, neyse yinede sakin olmakta fayda var çözülür hepsi çözülmeyecek şeyler değil sonu güzel olur inş.

• Hayır hepsini anlarım da rapor ne alaka

Rapor dedikleri de 20 sene önceki belge, ne yapacaklarsa onu

Devletin verdiği kart var zaten üzerinde oran da yazıyor "sınırsız" da

Oldu olacak "tedavi görürken hastanede çektiğiniz fotoyu da atmanız gerek" desinler

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Haydaaa ben de anlaşmaları var diye karşı ödemeli gönderdim dün, "gönderici" yazıyormuş

Ne olacak şimdi?

Hocam alıcı ödemeli gönderin kabul ediyorlar genelinde

Sıkıntı çıkarsa arıyorlar zaten

Sız alıcı ödemeli gönderin

• Neyse alacaklarmış, cevap yazdılar şimdi

• Benim başvuru neden reddedilmiş ?

• freeboyy kullanıcısına yanıt

Hocam comnet sizinle iletişime geçecektir muhtemelen karşı firma red vermiştir bazen geçişlerde karsi iss zorda bırakıyor gecisleri

yarın gecıs saglanabılır haftasonu olması engel değil hocam

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.