Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum sitesine gir paketi seç bilgileri gir geçiş yapacağın için hizmet numaranı da bilmen gerekiyor onu da gir aslında çok basit. Ödeme yaptıktan sonra online işlem şifren gelir sisteme gir evrakları çıkart imzala resmini çek sisteme yükle 1-2 hafta içerisinde karşı ödemeli kargoyla gönder tamamdır.

Geçiş yaparken kod kullanmayı unutma bir tane özelden kod atıyorum bana ait değil ihtiyacı olan bir kardeşime ait kullanırsan memnun olurum.

Kafanda soru işareti varsa facebook ve telegram gruplarına katılarak veya MH hizmetleri arayarak bilgi alabilirsin

• yuxxel kullanıcısına yanıt

Abone numarası olmuyor xdsl numarasını girmeniz gerekiyor. 88 veya 179 ile başlayan 10 haneli bir numara. Turknet'ten veya e devlet'ten öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone numarası olmuyor. Turknet online işlemlerden girince devre numarası diye geçen numaraymış.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxxel -- 17 Mart 2022; 12:25:40 >
  • yuxxel kullanıcısına yanıt

Zamlar haziranda uygulanacak şimdiden Türknet kullanıcılarının geçiş yapma sebebini anlayamadım eğer sizin ki özel değilse öğrenebilir miyim ?

• Açıkçası 5 firma değiştirdim, ilk dakikadan etkileyici.. 130 mb geliyor resmenComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• Hoş geldin,

Hayırlı olsun umarım memnun etmeye devam eder sizi :)

Facebook ve telegram grubumuza da katılmayı ihmal etmeyin.

• Herkesin alt yapısı ve kullanım şekli farklı.

1-2 Kişi memnun değil diye sorun yaşadı diye o firma kötü bir firma olmuyor benim bildiğim :)

En basitten Türkneti ele alalım o kadar şikayet var bu onları kötü firma mı ilan ediyor ? Adamlar her şeyin ilkini yapmış ülkeye gigabit hız getirmiş daha ne yapsın adamlar.

Comnet gelişen ve üzerine koyan bir firma köstek olmak yerine destek olmak gerekiyor bu dediklerim tüm sözleşmesiz firmalar için geçerli özellikle kendi fiber alt yapısını çekmeye çalışanlara ayrı bir değer verilmesi lazım.

Bazı firmalar var olduğu yerde sayıyorlar bir gelişimleri yok...

• Zaris kullanıcısına yanıt

Hayır hocam altyapılık veya DNS'lik bir durum yok. Turknet, Netspeed, Superonline, Gıbırnet, Telekom neredeyse tüm firmaları kullandım. Hepsi TT altyapısını kullanmasına rağmen öve öve bitiremedikleri Comnet'in kendi yönlendirmeleri patlatıyordu. MTR kayıtları durmuyor fakat zamanında dediğim gibi oyuna sunucu sağlayan firma bile ISP yönlendirmelerini gösterdi sorun olarak ve benim zamanımda 10 kişiden 5'i rahat bu ve benzeri sorun yaşıyordu ve bu saydığım sorunu bu firmaların hiçbirinde yaşamadım.

İlk defa bunlarda gördüğüm bir şeyde kullanıcı panelinin kapatılmasıydı, daha önce hangi firmayı kullandıysam hepsinin paneline giriş yapabilmeme rağmen bunlarınki kapalı. Kullanmadığım günlerin iadesi bile yapılmadı, iyiki 6 aylık vs. ödeme yapmamışım. Umarım içerde kalan param burunlardan gelir.

Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz, kimsenin sorun yaşamasını istemem çünkü sorun anında çok canınızı sıkacak bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 17 Mart 2022; 16:33:53 >

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

Turknette de aldığım 35mbps zaten. Öyle devam ediyordum, zam yapacağız dedikten sonra biraz araştırdım ve Comnet'i gördüm 35mbps yi 69 tl ye veriyor. Yani Turknet te hazirana kadar beklememin bir faydası yok. Daha önce görseydim belki de daha önceden geçerdim. Ben abone olurken Turknet şimdiki Comnet in gibiydi, verdiği hızları ondan daha ucuza veren yoktu, şimdi biraz palazlanınca fiyatlarda ttneti solladı.

• Telegram'a yazdım buraya da yazayım

Dün turknet interneti kesti, ben de reglet'e comnet hattını bağlayıp interneti açtım

Hız testi 33mbit down 12ping, fena değil

İptv kısıtı yok

Engelli belgemi de yüklemisler sisteme

Aylık 49 görünüyor

Şimdilik memnunum

Bu da hat değerlerim

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zaris kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla satın alırken 12 ayın teklifi yok ama siz 1 ay aldınız 1 ay hediye geldi, ve o anda uzatasanız geldi paket uzat da sadece 3-6 ve 12 ay çıkıyor , işte 12 aydan fazla uzatamassınız süreniz bitene kadar aktif olmuyor u kastetmiş olabilirler. 1ay ücret + 1ay arkadaşrefaransı ile hoşgeldin + 12 ay uzattın sabitledin fiyatı + 1 ayda kendi referansınla uzattın = 15 olabilir diye yorumladım ben artısıda olur yani. yada olmalı yoksa ne anlamı kalır ki ! ComNet açıklık getir bu duruma yoksa TürkNeti terkeden sizide terkeder.

bildiğim kadar demiyeyimde yorumladığım kadarıyla, siz 12 ay maksimum uzatabilsenizde , arkadaş referansı ile o süre devamlı uzuyor.

• @Zaris @GoGoBaBa Hocam bende 3 gün önce geçiş yaptım mesela 6 aylık aldım sonra referanslar filan olursa ne oluyor dedim. referanslarda sınır olmadığı söylendi. Ben de 12 aydan fazla olabileceği şeklinde yorumladım açıkçası.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Değerli paylaşımın için teşekkür ederim :)

Ben yazdıklarınız da çekimser kalmak istiyorum ama bir yandan da fiyat adaletsizliği var.

Türknet kendi alt yapısını yapan bir firma bu bir masraf yakıt fiyatları ekiplerin maaşı vb şeyler ekstra olarak asgari ücrete zam geldi müşteri hizmetleri maaşları filan yapmak zorundalardı adamlar.

Ama bakır alt yapı ile fiber kullanın fiyatı da aynı olmasın be kardeşim. Fiber kullanan zamlı kullansın asıl uygun olan bu olarak görüyorum.

12 Aylık olaya gelelim bir arkadaş söylemişti bana da 12 aydan fazla hizmet süresi alamama olayı ben bunu doğru buluyorum beyler :) Özellikle arkadaşını getir kodu ile yüksek hizmet süreleri elde etmenin önüne geçmiş olurlar özellikle o para ile kodunu kullandırtmak isteyenler var ya işte onlar haddini aşan kişiler.

İhtiyacı olanların kodlarını kullanılması artmış bu sayede ben öyle düşünüyorum.

Son olarak şunu ekleyim %90 COMNETE ZAM GELMEYECEK BU YIL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanjk55 -- 19 Mart 2022; 0:43:46 >

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.