< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (64. sayfa)

-
-
Teşekürler forum mantığına etiğine ruhuna uygun güzel bir paylaşım
Eğer bu firmayı seçersem sizi referans seçeceğim, hem çok izahlı anlatım yapmışsınız , hemde bildiğiniz her konuda yardımcı olmaya çalışıyorsunuz izleminizden ötürü.
Haziran a kadar TürkNET in 140TL lik zammı gelene kadar karar vereceğim. Bu ISS seçersem sizinle irtibatlaşırım referans için , hem size 1 ay hem bana 1 ay yararlanırız. Gerçi önce aklımda başka bir arkadaş var idi hem 1 ay kazanıp, hemde IBAN a 30TL geri ödeyecek vaadine istinaden ama , yazım tarzınız hoşuma gitti. ( tabi bu bir söz değil , şartlar uyarsa aklımdasınız onu belirteyim istedim )
-
Beyler bu ISS ile oyun oynayan var mı? LoL vs... Ping durumları nasıl?
-
güzel düşünceleriniz için teşekkürler hocam elimizden geldiğince anladığımız kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz bir faydamız olursa ne mutlu bize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 yıl Turknet 35 Mb internet kullandıktan sonra, açıkladığı fahiş zammın da psikolojisiyle Comnet'e geçtim. Geçmeden önce Turknet'de son bir hız testi yaptım, 35 Mbit download ve 9 ms ping verdi. Geçtikten hemen sonra Comnet ile hız testi yaptım, 33 Mb download ve 27ms ping verdi. O kadar olsun dedim ve pek önemsemedim. Akşam olduğunda instagram fotololarının bile güçlükle indiğini vark ettim. Hız testi yaptığımda 6.44 Mbit download verdi. Durumu online panelden kayıt açarak Comnet'e bildirdim. Yardım beklerken wifi üzerinden hız testi yaptığım için kabul etmeyecekleri yanıtı geldi! Kendilerine modem ve laptopun aynı odada olduğunu ve 144 Mbit ile bağlı olduklarını yazdım ama tenezzül edip yanıt bile vermediler. Sabah kalktığımda hız nispeten daha iyiydi. 4 yıl Türknet'de böyle rezil bir hız görmemiştim. Daha da önemlisi, hattan kaynaklanan arızalar oldu ama böyle terbiyesiz ve ilgisiz bir yardım mesajı ile hiç karşılaşmadım. Kullandığınız ISP'den memnunsanız, 3 kuruş için Comnet'e geçmeyin, kendinizi rezil etmeyin. Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor.
-
Benim abonelik de açıldı, henüz türknet kapanmadigi için kullanmadım
Bi de gelen eleman kroneye bağlantı yapmamış
O iş de bize kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Öneri olarak online işlem merkezine yazabilirmisin
-
Referans kodu paylaşımı yasaktır.
Israr ile devam eden mesajlara işlem yapılacaktır.
İyi forumlar,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X