Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim konuda benim dikkatsizliğim vardı yalnız :)

Ben turknet aboneliğini benim üzerime sanıyordum, kardesiminmiş

Dolayısıyla tckn'ler tutmadığından reddettiler

He comnet dinlemeden "farklı kişi üzerine başvuru uygun bir davranış değil, üyeliğinizi kapatıyoruz" demese iyi olurdu

Ama yeni abonelik başvurusunda sorun çıkarmadılar en azından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt

Teşekürler forum mantığına etiğine ruhuna uygun güzel bir paylaşım

Eğer bu firmayı seçersem sizi referans seçeceğim, hem çok izahlı anlatım yapmışsınız , hemde bildiğiniz her konuda yardımcı olmaya çalışıyorsunuz izleminizden ötürü.

Haziran a kadar TürkNET in 140TL lik zammı gelene kadar karar vereceğim. Bu ISS seçersem sizinle irtibatlaşırım referans için , hem size 1 ay hem bana 1 ay yararlanırız. Gerçi önce aklımda başka bir arkadaş var idi hem 1 ay kazanıp, hemde IBAN a 30TL geri ödeyecek vaadine istinaden ama , yazım tarzınız hoşuma gitti. ( tabi bu bir söz değil , şartlar uyarsa aklımdasınız onu belirteyim istedim )

• Beyler bu ISS ile oyun oynayan var mı? LoL vs... Ping durumları nasıl?

• güzel düşünceleriniz için teşekkürler hocam elimizden geldiğince anladığımız kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz bir faydamız olursa ne mutlu bize. Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl Turknet 35 Mb internet kullandıktan sonra, açıkladığı fahiş zammın da psikolojisiyle Comnet'e geçtim. Geçmeden önce Turknet'de son bir hız testi yaptım, 35 Mbit download ve 9 ms ping verdi. Geçtikten hemen sonra Comnet ile hız testi yaptım, 33 Mb download ve 27ms ping verdi. O kadar olsun dedim ve pek önemsemedim. Akşam olduğunda instagram fotololarının bile güçlükle indiğini vark ettim. Hız testi yaptığımda 6.44 Mbit download verdi. Durumu online panelden kayıt açarak Comnet'e bildirdim. Yardım beklerken wifi üzerinden hız testi yaptığım için kabul etmeyecekleri yanıtı geldi! Kendilerine modem ve laptopun aynı odada olduğunu ve 144 Mbit ile bağlı olduklarını yazdım ama tenezzül edip yanıt bile vermediler. Sabah kalktığımda hız nispeten daha iyiydi. 4 yıl Türknet'de böyle rezil bir hız görmemiştim. Daha da önemlisi, hattan kaynaklanan arızalar oldu ama böyle terbiyesiz ve ilgisiz bir yardım mesajı ile hiç karşılaşmadım. Kullandığınız ISP'den memnunsanız, 3 kuruş için Comnet'e geçmeyin, kendinizi rezil etmeyin. Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor.

• Benim abonelik de açıldı, henüz türknet kapanmadigi için kullanmadım

Bi de gelen eleman kroneye bağlantı yapmamış

O iş de bize kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

Haklisiniz hocam firma yakın zamanda bunları yapacağını kendilerini geliştireceğini belirtti alttaki resimde modemin kaç gündür kopmadığını örnekleme olarak belirttim ama firmanın kaale alacağını düşünüyorum uygulama olayını

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• skyfighter S kullanıcısına yanıt

hocam modeme reset atmayı denediniz mi , ben 35 mbit fiber kullanıyorum 38-40 mbit hız alıyorum telefonda ve pcde (kablosuz) , geçiş yaptığımda ilk 1 hafta 10 gün hız 31-32 mbit civarındaydı modeme reset attıktan sonra bu hızlara geldi , öncesinde telekom 24 mbit hızı tam 24 olarak aldığım için telekomda çalışan arkadaşa sordum normal mi diye, o da eski ayarlar vs... olabilir reset at düzelir demişti alakası vardır yoktur bilmiyorum belkide denk gelmiştir ama reset sonrası 1 seneden fazladır şu şekilde kullanıyorum ;

• Zaris kullanıcısına yanıt

Öneri olarak online işlem merkezine yazabilirmisin

• Referans kodu paylaşımı yasaktır.

Israr ile devam eden mesajlara işlem yapılacaktır.

İyi forumlar,

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.