< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (62. sayfa)

-
-
1 ay ıcerısınde gondermenız gerekıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa referans sayfasına dönmüş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu dediklerine sonuna kadar katılıyorum dostum.
Aynı problem Türknette de var ama forumda oluyor mu bilmiyorum ama gruplarında var.
Adamlar para verip kod kullanmalarını istiyor abi diyecek bir şey bulamıyorum.
3-5 TL için yapılmaması gerek o insanın da o kodu kullanmaması lazım.
İhtiyacı olan biri zaten para veremez rica eder gidip onunkini kullanman lazım bazı şeyler paradan daha değerlidir ahlak gibi anlayış gibi ve nezaket gibi.
-
Soyle dıyeyım yazılan 99 tl yerıne ıbaresı genel anlamda pıyasa fıyatı olarak lanse edılmış gibi
bende enpara kullanıyorum tg face sayfalarında taksıtlendırmede bı problem yok dıye belırtılmıa idi.
ben ıstanbuldayım 4 aydır kullanıyorum sadece bır defa problem yasadım ve hallettıler
sıstem on odemelı baslıyor kullanmadan bır ay odeme yapıyosunuz bu odeme esnasında kodu aktıf edersenız 1 ay daha hattınız aktıf olduktan sonra hesabınıza tanımlanıyor toplamda 60 gun kullanıyosunuz hızmetı
kod kullanmak ıstersenız ust mesajda kod paylasımı yaptım dılersenız kullanabılırsınız
ıyı forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Docsis 3.0 Kablonet'ten FFTH'a geçiş sonrası
Pubg sunucuları 55.1 ms civarından 37.4'e geriledi
-
Sitede başvuru yapmak bile çok zor
Soyisim kısmı "min 3 karakter" demiş, ee bu ülkede 2 karakter olan soyisim yok mu?
Hadi onu atlattık
"Mevcut internetim var" diyerek devam ediyorum, hizmet No istiyor
girmeye çalışıyorum orası da 3 karakter sınırlı, 4. girilmiyor, "Hizmet no hatalı girdiniz" diye ilerlemiyor sayfa
Ayrıca engelli indirimini tanımlayabileceğimiz bir seçenek de yok
Direkt 69 gösteriyor ödemeyi
Mail attım, umarım kısa sürede dönerler
-
bende dün 2.internet olarak comnet bağlattım. 1. internetim türknetti, çok fazla sorun yaşadım türknette dsl ip almama aile profilinde dsl ışığı sabitlenmemesi, teknik desteğin sürekli suçu modeme , iç tesisata atması beni bıktırdı.
comnette özellikle yurtdışı kaynaklı siteler sunucular çok hızlı açılıyor. inşallah böyle devam eder.
-
-
merhaba. bende @bolsu nikli arkadaşın referansıyla 35 mbps pakete üye oldum.hızım fast ve speedtestte 33 e 5 mbps çıkıyor.hiçbir sorun olmadı.dün 14 gibi başvurdum buğün 11 de bağlandı.@bolsu arkadaşa teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X