Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hemen hemen tüm isslerde ip ortak havuzdan diye biliyorum comnette de o şekilde, geçilir mi geçilir neden geçilmesin sonuçta paraya bakıyor bu işler aylık 40 lira fark olsa senede 480 lira yapar az buz bir para değil ama hizmet aldığın firmadan memnunsan fiyat farkı çok farketmez dersen geçmeyebilirsin, sonuçta senin hizmet aldığın firmada burası da diğerleri de telekom altyapısında hizmet veriyor birisi ucuza satıyor birisi canlı destek veriyor öbürü ticket açtırıyor vs... hepsi aynı şeyin laciverti yani  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poman kullanıcısına yanıt

kanunen gün bazlı olmak zorunda hocam, ben telekomdan geçtim günlük faturalandırıldı keza vodafone turkcell bu şirketlerde de "faturalı tarifeler" günlük kullanım üzerinden faturalandırılıyor, türknetin tek farkı ön ödemeli hizmet olduğu için sizden parayı peşin alıyor ama size comnet gibi hizmet günü satışı yapmıyor yani sizin normal bir faturalı abonelikten tek farkınız faturayı 1 ay önce ödemek. iyice araştırın üstüne yatmasınlar böyle bir hakları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 5 Mart 2022; 0:29:20 >
  • onurtri O kullanıcısına yanıt

hocam merhaba, hizmet numarasını yanlış yazıyor olabilir misiniz, türknet sitesinde şöyle bir bilgi var ;

"telefon aboneliğiniz varsa hizmet numaranız başında sıfır olmadan telefon numaranızdır, yalın internet kullanıyorsanız abone numaranızı faturanızın sağ üst köşesinde yazar abone no alanında yazar"

bu şekilde yapıyor ve yine kabul etmiyorsa comnet müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edin yardımcı olurlar ben telekomdan geçmiştim telekomdaki abone numarası ile geçişte istedikleri numara farklıydı comnetin yönlendirmesiyle telekomdan öğrenmiştik diğer numarayı, şimdi comnetteki sözleşmeye baktım 10 haneli bir numaraymış, siz bir arayıp sorun belki tcden yada adresten onlar direk erişirler.

bu arada 1 ay ücretsiz kullanım için referans kodu ile abone olmayı unutmayın.

Comnet 1 Ay Ücretsiz Kullanım Kodu ; CMT694BFX

• 1 AY BEDAVA KULLAN : CMT564TAW   

Comnet paketlerine zam yapmayacağını açıkladı

Comnet ön ödemeli olduğu için ister 1 ay ister 3 6 12 Ay alarak kredi kartına taksit yapabilirsiniz

Örnek enpara kredi karti uzerinden 6 aylık toplu alıp 6 taksite sonradan böldürebilirsiniz.

Veya zam haberi gelene kadar aylık kullanıp sonra toplu alırsınız

Ben 1 yıldan fazla VDSL Comnet abonesiyim.Herkese bu fiyatlara öneriyorum.

Özelden başvurusu süreci hakkında yardim isteyebilirsiniz.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 5 Mart 2022; 0:43:2 >
  • Şirketten zam yapılmayacağına dahil resmi açıklama yok. Kaç ay zam yapılmayacak ?

• newrophat kullanıcısına yanıt

Aynen öyle can sıkıcı işler.

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt

Süre belli değil ama türknet zammından sonra reklam sloganını değiştirip dolara inat zam yok oldu

Zam haberinden sonra 3 5 12 aylik eski fiyattan hizmet süresi alabilirsin.

Ama kendi yorumum yeni kış aylarına kadar zam olmayacağı tabi dolar kuru 20 olmazsa diye düşünüyorum.

1 yıldan fazla bu fiyattan gidiyorlar ustune indirim yaptılar fiberden modem kirası almayarak.

Kurulum ucreti eskiden ucretliydi şimdi ucretsiz.

1 AY BEDAVA KULLAN : CMT564TAW (Abonelik sürecinde son aşamada girmeniz gerekiyor) 

Abonelik süreci hakkında sorun yaşarsanız özelden yardımcı olabilirim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 5 Mart 2022; 1:44:2 >
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt

hepsi özel şirket hocam yarın zam yapıyoruz deseler derler yani kimse garanti veremez , geçen senede mayıs haziranda zam olacak dendi olmadı, bugüne göre değerlendirme yapmak lazım ve unutmayın btk kararı gereği 3 ay iss değiştiremiyorsunuz yani comnet yada başka firmaya geçerken bunu göz önünde bulundurun.

yalnız burada şöyle bir espri var (comnete geçtiğinizi varsayarak söylüyorum) ; nasıl olsa 3 ay başka issye geçiş yapamadığınız için bu 3-4 aylık süreçte zam gelmiş olsa bile zamdan etkilenmemek adına bütçeniz müsaitse hizmet gününü peşin alabilirsiniz, buda comnetin kimine göre tuhaf kimine görede büyük kolaylığı, şahsen 20 senedir faturalı telefon kullanan bana ilk başta epey tuhaf gelmişti .  

• Bu Comnet'te aktivasyon ücreti var mı arkadaşlar?

• Oh Long Johnson kullanıcısına yanıt

Yok dostum onu da kaldırdılar ücretsiz aktivasyon kurulum.

Site de yazıyor diye biliyorum inceleyebilirsin

• Geçiş yapacak arkadaşlar mutlaka facebook ve telegram grubuna girip kullanan kişilerin fikirlerini alsın ondan sonra karar versin aklınızda soru işareti kalmasın.

Özelden yazdığınız takdirde grupların linklerini atabilirim :)

Tüm firmaların grupları mevcut oradaki kullanıcı yorumlarını inceleyin. 1-2 kişinin olumlu veya olumsuz yorumlarını çeşitli yerlerden görüp düşünceniz değişmesin çoğunluğa göre karar verin sonuçta herkesin alt yapısı bir değil ve kullanma şekli bir değil kimisi sadece oyun oynar kimisi sosyal medya için kullanır.

• bolsu1 kullanıcısına yanıt

kablo netten geçeçem kurulum ücreti alınmaz diyor bilginiz var mı

alt yapım 60 mps destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemirs8 -- 6 Mart 2022; 8:25:50 >
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt

Spam yada blocklayabilirsiniz hocam yakında herkes bu şekilde başlayacak zaten 10 günlük surecte cokda önemli degildi açıkçası şimdi 1 ay olması cezbedici bence turknet davetiye konusundada yüzlerce forumdas arkadaş bu şekilde kullandırıyor kodlarını burdan bir arkadaş söylerse ben senin davet kodunla geçtim ama ödeme yapmadın diye o zaman dedigin bahsettigin dolandırma konusunu açıkça konuşabiliriz

Dolandırıcılık yaptığın demek gerçekten çok ayıp bir kelime 14 yıldır ben bu forumdayım yaşım 42 kelimeleri seçerken lütfen daha dikkatli olunuz

Kimin kod kullanıp kimin kullanmadığını öğrenmek aslında çok basit size bir tüyo vereyim mesela kodu kullanıp geçen arkadaşımın tarih ve saatiyle bize eklenen ek sürenin tarih ve saati belli oradan yola çıkarak doğruyu bulabilrsiniz ve tabi bir kaç yol daha var

Ama sizi tekrar uyarayım DOLANDIRMA kelimesi biraz ağır kaçtı haberiniz olsun

Iyi forumlar

• bolsu1 kullanıcısına yanıt

Şöyle söyleyim bende adam kodu kullandı geçiş yaptı diyelim hattı aktif olana kadar iptal edip parayı alabilir comnetten ve sana da ben kodu kullandım ücreti alayım der :)

Yaptığınız çok yanlış türknettin grubunda da görüyordum para karşılığı kod kullanmalar filan ne biliyim doğru bulmuyorum

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

Oncelıkle ıyı aksamlar

Şöyle acıklayayım comnette hat aktıf olana kadar kod gecerlı degıl

Kod kullanılır hat aktıf hale gelır sonrasında hedıye 1 AY abonelerın hattına tanımlanıyor

Bende hat aktıf olduktan sonra ıkı tarafada hedıye 1 AY tanımlandıktan sonra arkadaslara odeme yapıyorum

Olayın ozetı bu

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.