Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rica ederim hocam hakkınızda hayırlısı olsun, iyice araştırın ve öyle karar verin sonuçta ekonominin piyasanın hali ortada şu ortamda en uygun ve fiyat/performans şeylere yönelmek zorundayız, keşke bu zamlar olmasaydı da sadece firma hizmet kaliteleri üzerinden konuşsaydık ama maalesef şartlar insanları arayışa sürüklüyor ne diyebiliriz ki sebep olanlar utansın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

Kendi fikrimi söyleyim sana dostum.

2-3 Aylık bir şey olduğunu sanmıyorum bu yıl yapmazlar herhalde çok büyük bir şey olmazsa.

Diğer firmalar gibi Comnetin kabin ücreti veya sunucu kira ücreti gibi problemi yok bu yüzden uygun olması gerekiyor zaten.

Sadece elektrik ücreti var buda her firma için geçerli.

Hazirana kadar kullanmaya devam edin türknet bence o zamana kadar zam gelmezse karar verirsiniz

• newrophat kullanıcısına yanıt

Nasıl kaldırdılar? öyleyse 1 senelik peşin ödeme yapayım. 3 yılda hizmete devam ederim.

Evimde mülkiyeti bana ait olmayan kiralık mal istemiyorum.Versinler bir ONT tanımlarla sisteme istediğim router ile çıkarım.

• niye kaldırdılar nasıl kaldırdılar onu ben bilmem firmayı arayıp sorabilirsin modem kira ücretini telekomda alıyor artık, yasal mı yada etik mi dersen bencede değil ama kimse şikayet etmezse yada komik para cezaları verilirse isteyen istediği gibi at koşturur, bende senin tam tersi ikame modem istiyorum ama tercihe bağlı olmalı bu seçenek , bundan önce diğer adres için gittim vdsl modem aldım hiç kullanamadan yarı parasına satmak zorunda kaldım o zaman telekom fiber ücretsizdi, şimdi de başka bir eve taşınsam altyapı vdsl olsa yine modem lazım olacak en azından cüzi bir bedelle kullanabiliyoruz, ayrıca ikame modemde en ufak arıza durumunda birebir değişim yapıyorlar kendi modeminde arıza olsa uğraş dur, elinde varsa kullan tabi istediğin gibi o başka mesele

• Arkadaşını getir kampanyası ile 1 ay bedava kazanabilirsiniz. 1 ay size 1 ay referans olan kişiye hediye olarak tanımlanmakta. Referans kodumu kullanmak isterseniz buyurun

CMT296CJA

• Dostum modem kira ücretini Turk Telekom'da alıyor. 2-3 Ay önce geçiş yapacaktım Turk Telekoma 7-8 TL modem ücreti isteyince vazgeçtim.

Fiber alt yapıda maalesef kira ücreti var sözleşmesiz firmaların isteğine kalmış alıp almamak.

• Turk.net fiyat artışını duyduktan sonra bende comnet'in 1 yıllık 35mbit paketine geçiş yaptım. İstenilen belgeleri sisteme yükledim. Buradan bir arkadaşın ref kodunu da kullandım. Bundan sonra süreç nasıl işleyecek acaba Turknet aboneliğimi kendileri sonlandırıp eve gelip kurulum mu yapılacak ?

• blackcold1907 kullanıcısına yanıt

Direkt geçis yaptıysanız eve gelmelerine gerek yok direkt aynı hat uzerinden firma değişikliği olacak sadece siz modeme yeni k.adini ve şifrenizi gireceksiniz

Hayır dostum sana kullanıcı adı ve şifre verecekler onu modeme gireceksin bu kadar eğer geçiş yaptıysan geçerli bu durum ama 0 abonelik açtıysan ankastre kutusundan işlem yapman gerekecek

• Iss tasimalarda , turknet nasil faturalama yapiyor tecrube eden varmi ?
    Kullandigin gun kadarmi fatura ediyorlar , tam faturami .

• türknetten geçmeye çalışırken hizmet numarasını kabul etmiyor

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

Ya seçenek olmalı işte Comnet deseki bana O para hat bakım bedeli, ortak kullanım kirası vb OK.

Elimde Netgear R7800 1.7GHz var DD-wrt yüklü ev içinde bir ton ayarım var tek yapmam gereken daireye gelen fibere bağlı ONT'ye ethernetimi takıp WAN şifremi girmek.

Şu kadar basit bir işi hükümet meselesine çeviriyorlar.

İlerde bozulur bundan daha iyi açık kaynak kod yazılımlı bir yazılımlı router kiralarlar :D canım feda

• newrophat kullanıcısına yanıt

Aynen Seçenek olmalı router oldu yandı yenisi gelene kadar olursa Router'a ihtiyaçta yok ONT cihazından direk PC'yi bağlarım Ethernetle köprüleyip PC'nin Wifi kartından evi gene beslerim.

Sadece insanlara seçenek sunsunlar 2 sene peşinde öderim.

• merhaba bilgin varmı ip ler havuzdanmı yoksa degişkenlik gösteriyormu geçilirmi sizce bakırdan vdsl alıyorum 89mbps ortalama

• tekelleşme bu yüzden kötü işte, çok tepki şikayet olursa adamlara zorla ceza yazıyorlar sırf biz yaptık demek için yedikleri ceza da şirketin yıllık cirosunun milyonda biri bile değildir.

zaten öyle bir çağda yaşıyoruz ki internet hizmeti temel insani bir ihtiyaç artık, tıpkı elektrik su sağlık hizmetleri gibi belirli standart ve kanunlarla her vatandaşa sağlanmak zorundadır, aynı ikame modem olayı adsl vdsl de yok mesela neden hizmet türlerinde ayrımcılık yapılıyor buda başka bir saçmalık, fiberin altyapı maliyeti yüksekse bedava mı veriyorsunuz insanlara fazlasıyla parasını alıyorsunuz, eee sen vdsl ve adslden de aynı parayı alıyorsun herkese eşit hizmet verme herkesten aynı parayı topla sonrada alt kategorilere ayırıp hizmette de ayrıcalık yap.

vaktinde adil kullanım kotası kalksın diye kampanyalar yapıldığında tüm issler tek altyapıdan hizmet verecek diye sosyal medyanın gazı alındı sonra hem verdikleri sözü tutmadılar hemde akk saçmalığı kotalıya döndü sınırsız paketler 3 katı fiyatına çıktı yine olan vatandaşa oldu, bizlerde öyle ordan oraya savruluyoruz işte 3 kuruş ekonomi yapacağız diye.

Hocam bende TurkNet ten geçiş yapmayı düşünüyorum TurkNet faturalandırmanız nasıl oldu ay başından geçiş yapılan güne kadar mi fatura çıktı yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.